Kurtas zijn moderne vooruitzichten waardoor de meeste vrouwen het comfort voelen. Misschien zijn de universiteitsbezoekers of de huisvrouwen, kurtas en kurtis de perfecte outfits voor elk van hen. Dat ook voor iemand die erg kieskeurig is over de tinten.

Beste grijze Kurta- en Kurti-ontwerpen voor dames en heren in India:

Hier zijn de top 9 grijze kurta- en kurti-designcollecties voor dames en heren,

1. Kunstzijde grijze kleur heren Kurta:

Art Silk grijze kleur heren Kurta

Ontdek wat er nieuw is in deze grijze heren Kurta. Het is de speciale rechte snit die vanaf de schouders tot aan het einde van de kurta wordt gegeven. En het heeft volledige mouwen met een aangenaam en charmant borduurwerk in de nek en kraag. De stof die voor deze grijze kleur Kurta wordt gebruikt, is de pure kunstzijde.

2. Bruiloftskleding Aangename grijze heren Kurta:

Trouwkleding Aangenaam grijs heren Kurta

Kijk eens naar deze prachtige grijze kurta voor mannen, die veel wordt gekozen als de perfecte kleding voor een huwelijksreceptie. Er wordt hier helemaal geen speciaal werk in de kurta gebruikt, maar toch heeft het een uitstekende en sensationele uitstraling. Deze grijze kurta-formen is geweven met een brokaatmateriaal dat is gemaakt van grijze zijdestof. Bovendien heeft het een zwarte pyjama en dupatta die zijn uiterlijk verbetert.

3. Dupion Silk heren grijze heren Kurta:

Dupion Silk heren grijze heren Kurta

Houd je ogen gericht op dit nieuwe grijze kurta-ontwerp voor mannen met een goddelijke uitstraling. Het heeft geen speciaal creatief patroonontwerp, maar het speciale aan deze kurta is zijn eigen stof. Het materiaal dat voor deze kurta wordt gebruikt, is een traditionele dupion-kunstzijde en een dikke zijden katoenen zwarte kleurkant voor de nek.

4. Feestkleding katoenen grijze Kurta pyjama:

Feestkleding Katoenen Grijze Kurta Pyjama

Hier is de nieuwe trendy katoenen grijze kleur kurta voor mannen die gemakkelijk kan worden gebruikt voor een levendig avondfeest. Het heeft volledige mouwen en zwarte strepen om zijn blik te benadrukken. Er zijn verschillende maten beschikbaar in deze grijze kurta-ontwerpen voor mannen, waardoor het voor alle soorten mensen comfortabel is om deze outfit naar wens te kiezen.

5. Grijze katoenen Kurti met lange mouwen:

Kurti . van grijs katoen met lange mouwen

Deze katoenen grijze lange kurtis met volledige mouwen en gesloten hals voor dames zou de meest prominente keuze zijn onder jonge dames. De mouwen en de onderkant van de kurta hebben witte en grijze strepen, wat het het beste deel ervan maakt. De stof die voor deze mooie en elegante kurta wordt gebruikt, is ruwe zijde.

6. Poly Cotton lichtgrijze Shade Dames Kurti:

Poly Cotton lichtgrijze kap Dames Kurti

Wil je een effen en basic ontwerp van een katoenen kurti voor dames kiezen? Dan kun je deze outfit eens bekijken, waarna je tot de beslissing kunt komen om hem in bezit te nemen. Deze effen grijze kurti is zo eenvoudig als hij eruit ziet, maar tegelijkertijd ook bescheiden. Het is van polykatoen en heeft een lichtere grijstint.

7. Recht gesneden grijze katoenen Kurta voor dames:

Grijze katoenen Kurta met rechte snit voor dames

Laat je er modern en stijlvol uitzien met deze nieuwe katoenen grijze kurta voor dames. Het is mouwloos en de gebruikte stof is ruw katoen. Het heeft een gedrukt ontwerp over het hele materiaal waardoor het er unieker uitziet.

8. Voorste gleuf open dames grijze kleur Kurtis:

Voorste gleuf open dames grijze kleur Kurtis

Ontdek deze eigentijdse en grijze kleur kurti voor dames met drie vierde mouwen. Het heeft een strepenpatroon in zowel de mouwen als de volledige body van de Kurti is effen. Het heeft een open split aan de voorkant waardoor het er elegant uitziet.

9. Verfraaide trendy grijze Kurti voor dames:

Dames verfraaid trendy grijs Kurti

Hier is het mooiste patroon van dames kurti dat gemakkelijk kan worden gecombineerd met een blauwe jeans of een andere broekstijl. Het heeft een eenvoudig borduurwerk op een hoek en een kantpatroon is in de nek gestikt. Dit grijze kurti-ontwerp zou het meest geliefd zijn bij de jonge meisjes.

Voor degenen die gek zijn op grijstinten, kunnen ze gemakkelijk hun beste keuzes vinden via de afbeeldingslinks van de bovenstaande beschrijving. De top 9 collecties die hier worden gegeven, die van grijze kleur zijn, zouden de meest opmerkelijke en opvallende zijn onder de andere nieuwe moderne kurti-ontwerpen.