В днешно време е трудно да се намерят съзнателни за модата жени, които нямат любимия си тоалет в колекцията си от гардероби. Тези, които се интересуват от носенето на семпла и най -лека колекция, отиват на такъв вид тоалети.

Най -добри дизайни на зеления цвят Kurta:

Ето някои от най -добрите 9 дизайни на Kurti и kurta със зелена сянка,

1. Памучна гъвкава бродерия Green Kurti:

Памучна гъвкава бродерия Green Kurti

Тук можете да видите тялото на куртито е бежово на цвят, но ръкавите и подчертаващата му част са в поразителната зелена сянка. Този дизайн на зелено курти много добре се съчетава със зелени гамаши и е подходящ за жени от всички възрасти.

2. Зелен Kurti с печат от памук:

Зелен Kurti с печат от памук

Ако искате да бъдете модерни, тогава отидете с този зелен дизайн kurti, който е пълен с ръкави. Вратът на куртите е от яка и е подчертан както със светли, така и с тъмни нюанси на зелено. Разфасовките на този курти ще ви помогнат подходящо да покажете и да подобрите извивките си.

3. Златна дантела релефна печатна зелена курти:

Златна дантела релефно отпечатана зелена курти

Можете да изглеждате зашеметяващо и великолепно през този сезон, като носите този тъмнозелен курти. Той е релефен със златната дантела и е отпечатан с миниатюрите със златни цветя по цялото. Той е идеален за ежедневно облекло.

4. Печатни и бродирани ежедневни къси кърти:

Печатни и бродирани ежедневни къси кърти

Добре дошли в този светлозелен курти с бродерия със златни нишки, подчертаваща неговата красота. Той също има многоцветен дизайн в тъмнозелена бродерия по целия материал. Този Parrot Green Kurti е изцяло копринен памук и попада в категорията къси курти.

5. Вратна яка Обикновена зелена курти:

Яка Врат Обикновена Зелена Курти

Вземете тази нова модерна колекция от бутилки зелен Kurti, която е напълно обикновена и се състои само от апликация на копчета от предната й страна. Има три четвърти ръкави и шия тип яка. Освен това има различни прорези и разфасовки, които описват неговата простота.

6. Памучен зелен курти със затворена врата:

Затворен врат Памук Зелен Kurti

Разгледайте красотата на този морски зелен курти, който е твърде модерен и стилен. Той няма отпечатани дизайни и е напълно обикновен, което го прави елегантен и елегантен. Заслугата на поразителната красота на този дълъг тоалет лесно отива при отличителните извивки и кройки на този конкретен курти.

7. Georgette Mehandi Green Kurti:

Georgette Mehandi Green Kurti

Сега хвърлете един поглед на този красив мехнди зелен цвят kurti, който е с напълно покрит дизайн на врата. Той има пълни ръкави и този дизайнерски kurti има две апликации за бродерия на цветни дизайни. Не са необходими допълнителни аксесоари за подобряване на вашата красота, ако изберете този уникален стилен дизайн kurti.

8. Тъмнозелена брокатена курта за мъже:

Тъмнозелен брокат Kurta за мъже

Тук идва най -новата колекция от тъмнозелен дизайн на курта за мъже, изработена от сурова коприна. Тази курта има подходящата си пижама и красотата е, че е напълно обикновен дизайн. Има няколко нишки от бродерия като дизайн на врата. Той е идеален за всякакви традиционни и церемониални поводи.

9. Памучно официално облекло Kurta за мъже:

Памучно официално облекло Kurta за мъже

Вземете тази официална дреха от мъжка зелена курта пижама, която е от модерен нюанс на зелено. Материалът е изработен от изцяло памук и е от дълга курта. Тази папагалска зелена курта е идеална за всеки повод да се съберете сред приятели и членове на семейството.

Получавайте възхитителни погледи навсякъде всеки път, когато можете да се разхождате, носейки тази колекция от зелени засенчени курти и курти. Тези готови дрехи от курти са подходящо декорирани с различни шарки, за да получат този закачлив външен вид.