Освободете се с тези женски пилешки дрехи, наречени Kurtis, които са най -традиционното облекло, носено в Индия. Те са толкова удобни и лесни за носене, че повечето дами в днешно време биха искали да изберат такъв.

Най -добрите дълги прави курти дизайни:

Ето някои от топ 9 прави кройки Kurtis, които са сред варианти на дизайнерски тоалети,

1. Georgette Straight Cut Kurta:

Georgette Straight Cut Kurta

Намерете тази автентична колекция от Georgette kurta, която има пълни ръкави с ярки червени и оранжеви цветове. Обикновеният зачервен червен материал е прикрепен към отпечатан оранжев цвят. Този прав дизайн на курта е от дълъг модел и има врат на лодка.

2. Red Chikan Straight Cut Kurta:

Red Chikan Straight Cut Kurta

Тази брилянтна курта се състои от отличителен копринен материал, наречен чикан, с яркочервени и бели нюанси. Този модел на курта е проектиран с права кройка и върху него има красиви щампи на Каламкари. Този прав дизайн на курта е елегантно украсен, използвайки черно -бяла комбинация от модел на врата.

3. Тъмносин шифон с права кройка Kurti:

Тъмносин шифон с права кройка Kurti

Открийте този тъмносин Kurti с права кройка, проектиран единствено с помощта на шифонов материал. Това има пълни ръкави и ивици на границата и ръкавите. Добавя се и към красиво проектирана бродерия, използваща бял сребърен конец.

4. Мека синтетична права кройка Kurta:

Мека, синтетична, права кройка Kurta

Добавете красота към гардероба си, като вземете тази трицветна дълга права курта. Този оранжев, черно -бял нюанс на курта ще се превърне в любимото ви облекло за най -харесваното от вас събитие. Той е с пълни ръкави с уникален печат на едната страна.

5. Пълни ръкави с права дължина Kurtis:

Пълни ръкави с права дължина Kurtis

Ядосвайте се само с един поглед над този черно -бял прав разрез дълъг Kurti. Тук черният отпечатан модел с определен модел е неговият искрящ акцент. Той е с пълни ръкави и е с кръстосано гърло. Използваната материя е чист Georgette.

6. Курти с прясно изрязан памук:

Памучно отпечатан Kurti с права кройка

Разгледайте този кремав цвят права Kurti с многоцветни цветни щампи. Това облекло е идеалното за носене в случайни случаи, което има ярки сини и розови нюанси в областта на шията. Тя може да бъде несъответстваща с подходящ цвят на гамаши, който е ограничен на Kurti.

7. Дигитално отпечатан Kurti с права кройка:

Цифрово отпечатано Kurti с права кройка

Вижте този привлекателен модел на нов модерен прав дизайн на Kurti. Този Kurti има цифрово отпечатано приложение в целия материал. Използваната материя е сатенен материал и има три четвърти ръкави. Типът на врата е модел на яката и Kurti не е твърде дълъг.

8. Fancy Silk Fabric Straight Cut Kurti:

Изящна копринена тъкан с права кройка Kurti

Обновете старите си гардероби с тези нови най -нови колекции от боливудски дизайнерски прави дълги дизайни Kurti. Надградете своя етнически чар с това оранжево бродирано парти облекло Kurti. Това би било наистина специален ден с този уникален избор на колекция Kurti.

9. Жълто -бяла права нарязана Курта:

Жълто и бяло право изрязано Кърт

Направете деня си изключително специален с този съвременен и отличителен вкус на права курта. Изработен е от материал Georgette и има бели ивици като самостоятелен модел. Това го прави уникален и необичаен за носене за всеки етнически повод.

Може би това е официално или ежедневно или етническо тип специално събитие, тези прави курти и курти с прави кройки карат човек да се чувства по -уверен и удобен. Те се предлагат във всички варианти на модели и също с променливи размери. Това кара повечето жени да отидат с тази нова най -нова колекция от колекции. Накарайте този вид Kurti да привлече вниманието на вашия скъп.