От различните начини за оформяне на Kurtis един от начините е с ghagras или lehengas. Те само правят носещата по -женствена, но ги карат да се открояват в тълпата. Те са един от най -добрите варианти за сватби като булчински тоалети, за сватбени функции и както всеки ден се носят също.

Различни дизайни на Long Kurti с Gharga:

Нека да видим първите 9 куртита с гагри, за да знаем как да ги оформяме заедно,

1. Разрежете Курти с Lehenga:

Разрежете Курти с Lehenga

Красивата ленга с дълга курта и подробна бродерия на маншетите е отлично облекло, което да се носи на етнически функции. Кралско синьото лехенга със златна рамка прави целия външен вид още по -привлекателен.

2. Твърди Курти с Гагра:

Твърди Курти с Гагра

Поддържайки го просто, този гагра курти е за лятото. Оранжевият курти с контрастираща печатна гагра го прави подходящ за ежедневни събития. Той е супер удобен и може да се комбинира с парчета бижута.

3. Розово Bhagaluri Kurti с Lehenga:

Розово Bhagaluri Kurti с Lehenga

Елегантна дълга с дълги курти е за да сте в крак с най -новите тенденции и да получавате комплименти. Красивата lehenga добавя живот към kurti и завършва целия вид без усилие. Излишно е да казвам повече, трябва да го имате в гардероба си.

4. Костюм Georgette Long Kurti с Ghagra:

Костюм на Жоржет Дълъг Курти с Гагра

Подходяща за сватбени тържества, партита и традиционни поводи, тази зашеметяваща розова дълга курта с гагра си заслужава всеки комплимент, който потребителят би получил. Със златна бродерия, направена в определени части на курта гагра, целият вид изглежда хипнотизиращ.

5. Украсен Курти с Гагра:

Украсена Курти с Гагра

Това е тежък коралов розов дълъг курти с гагра с пайети и мрежести ръкави. Съчетано с тежка украсена дупата, цялото това облекло е чудесен вариант като булчинско облекло. Може да се комбинира с диамантени бижута или някакво изящно колие със съответстващи обеци.

6. Banarasi Short Kurti с Гагра:

Banarasi Short Kurti с Гагра

Горният панталонен курти с пайети с гагра е зашеметяващ и за съвременната жена, която знае какво е класа. Зелената Гагра със златна бродерия подчертава целия облик. Сдвоете гагра с курти, за да завършите външния вид.

7. Мулмул Курти с Гагра:

Мулмул Курти с Гагра

Този курти от слонова кост с жълта гагра е нещо, което човек не може да спре. Златните пайети на границата на Курти го правят още по -красив. Също така идва с подходяща дупата за завършване на цялото облекло. Тази гагра с дълги курти е идеална за традиционни събития.

8. Копринен курти с висока шия и Гагра:

Копринен курти с висока шия и Гагра

В наши дни къртите с решетки са много търсени и тази дълга курта с решетка с висока шия и гагра е нещо, което бихте искали да притежавате. Има красиви детайли на врата и границата на куртите, а копринената червена гагра допълва външния вид. Изглежда тежък, но този винаги ще бъде добър избор по различен начин.

9. Гота Курта с прикрепен Гагра:

Гота Курта с прикрепен Гагра

Зашеметяваща розова розова курта с гагра с красива подплата от тафта по целия комплект курта моментално привлича вниманието. Цялата визия придава кралски настроения и е нещо, което можете да носите на сватби и традиционни функции. Тази гагра курта изглежда красива, ако планирате да я носите на всяка специална функция във вашия офис.

С променящите се времена човек трябва да е в крак с променящите се тенденции. Сдвояването на kurtis с ghagra и lehengas са чудесни възможности, които можете да включите във вашия стил на обличане и да бъдете винаги модерни. Ще получите добър избор на kurti ghagra на пазара според вашия избор в нисък до висок бюджет. С по -малко усилия можете да изглеждате зашеметяващо красиви, независимо от повода.