Палещото слънце през лятото изисква удобни дрехи, така че кожата ви да диша и да се чувства свежа, независимо дали сте на закрито или навън на горещото слънце. Kurtis е една от най -добрите снимки за жени през лятото, тъй като те са леки и лесни за работа, докато вършат ежедневни задължения.

Най -новата колекция на Kurtis за лятото:

Нека да разгледаме нашите 9 най -нови летни куртита, за да ви помогнем да намерите подходящите за вас Kurti през горещия сезон.

1. Расклешен къс Курти:

Расклешен къс Курти

Тази лятна колекция курти е като глътка свеж въздух. Използваните цветове и разцъфналият стил придават лятна атмосфера и са супер удобни. Свържете го с деним или клин, за да завършите лятното облекло. Това е най -доброто за редовна употреба за жени.

2. Памук Kurti без ръкави:

Памук Kurti без ръкави

Тъй като лятото е свързано с живи цветове и комфорт, този курти е отлична възможност за лятото да ви поддържа свежи през целия ден. Сдвоете го с клинове и подходящи обеци. Ако жените се сблъскват с проблеми с изпотяването повече през летния сезон, те могат да използват този курти за редовно, този напълно без ръкави, за да помогне за правилното дишане на кожата.

3. Рокля Ikat Kurti:

Рокля Ikat Kurti

Излизането на открито през летния сезон изисква удобни дрехи и този дизайнерски kurtis за лятото ще ви помогне да постигнете външния вид. Съчетайте го с ботуши и чифт изящни бижута. Този един оранжев цвят kurti е известен сред млади момичета или жени; това е най -доброто за всяко пътуване или парти на плажа.

4. A-Line Long Kurti:

A-Line Long Kurti

Светлите и ярки цветове доминират през летните цветове, така че имате дълъг курти, който да ви накара да се чувствате комфортно дори при парещото горещо слънце. Това е идеално за случайни поводи. Това е чист памучен материал, направен kurti дава комфорт през сезона.

5. Цветен печат памук Kurti:

Памук Kurti с цветни щампи

Красивите флорални дизайни украсяват тези великолепни летни облекла kurtis, даващи стилни цели през лятото. Тези летни курти са идеални за офис облекло и ежедневни събития. Ако сте вкъщи цял ден, тогава тази курти с цветен принт ще бъде добър избор за носене през лятото.

6. Khaadi Formal Kurti:

Хаади Официално Курти

Този безкрайно красив външен вид е отличен за лятото. Простите, но елегантни летни памучни курти са идеални за ежедневно носене. Сдвоете го със съответстващи клинове и обеци. Това е мек материал, направен kurti и помага да се избегне по -голямо изпотяване през лятото.

7. Раиран прав курти:

Раиран прав Курти

Ивиците са задължителни в летните дрехи и този курти е изцяло за чист стил и комфорт в същото време. С чифт токчета и тънък панталон можете да завършите цялата визия. В горещия сезон момичетата или жените, които отиват в офиса, се сблъскваха най -вече с въпроса относно комфорта; този курти винаги е най -добрият избор за тях.

8. Туника Памук Kurti:

Туника Памук Kurti

Разхлабени и супер удобни, тези памучни курти за лятото могат да изберат ежедневно носене. Те могат лесно да се сдвоят с чифт дънки и колха пурис. Можете да използвате тези летни дизайни на курта и за всякакви планове за излети; това са най -добрите за горещия сезон като тоалет за плажно облекло.

9. Чандери Курти:

Чандери Курти

Този летен дизайн на курти в чандери дава прохладни вибрации и нещо, което можете да обмислите в летния си килер. Бродерията, направена по границите, подобрява целия вид.

Това лято, дръжте го стилен и удобен едновременно с kurtis от нашата компилация и оставете стилната ви игра да остане силна дори на горещото слънце. Също така, не забравяйте да останете хидратирани и да нанесете добра чаша слънцезащитни продукти, докато сте навън.