Kurta’s zijn verkrijgbaar in verschillende materialen; zoals gorget, zijde, katoen, fluweel en nog veel meer. Van al deze materialen is fluweel een stof die ongetwijfeld vrijwel elke outfit naar een hoger niveau tilt. Fluwelen kurta wordt tegenwoordig populair als etnische en feestkleding. Het geeft je een stijlvolle en koninklijke uitstraling. Het dragen van deze fluwelen kurtas zal je helpen om bij elke gelegenheid het middelpunt van de aantrekkingskracht te zijn.

Beste en nieuwste fluwelen Kurta-ontwerpen voor dames en heren:

Top 9 Velvet Kurta-ontwerpen die je voor alle gelegenheden kunt dragen, worden hieronder gegeven,

1. Blauw fluwelen geborduurde Kurti:

Blauw fluwelen geborduurde Kurti

Deze prachtige fluwelen kurti wordt geleverd met een pauwenborduurwerk en geeft je een elegante uitstraling. Het is een feestkleding kurti, je kunt het ook als etnische kleding dragen. De beste combinatie met deze kurti is een strakke roze legging of jegging. Het is geschikt voor alle lichaamstypes.

2. Black Velvet Indo Western Kurta-pyjama:

Zwarte fluwelen indo-westerse Kurta-pyjama

Deze uitstekende zwarte kurta voor heren wordt geleverd met een zwarte pyjama en is een geschikte keuze als feestkleding. Dit geeft je een gedurfde look. Dit ontwerp is een indo-westers ontwerp en geeft je een stijlvolle uitstraling.

3. Marineblauw A-lijn fluwelen Kurti:

Marineblauw A-lijn fluweel Kurti

Marineblauwe A-lijn Kurti is een gevarieerde collectie. Deze fluwelen lange kurtis zijn de goede keuze als etnische kleding. Het heeft een V-hals, korte mouwen en een uitlopende zoom. Je kunt er een strakke legging of jegging bij dragen. Wees uniek onder andere door iets speciaals te dragen

4. Kurti van blauw zijdefluweel met borduursel:

Kurti van blauw zijdefluweel met borduursel

Deze Pakistaanse fluwelen kurtis is een uitstekende keuze om onder andere te schitteren. Het prachtige borduurwerk en het ontwerp geven het de beste uitstraling en kunnen het als feestkleding dragen. De beste combinatie met deze kurti zijn palazzo’s. Dit is de beste keuze voor iemand die stijlvol wil zijn.

5. Zwart fluwelen Kurta:

Black Velvet Kurta

Deze zwarte fluwelen kurta voor dames is een feestkleding. Je draagt ​​hem met crème palazzo of legging. Deze kurti met V-hals wordt geleverd met prachtig metselwerk en geeft je een mooie uitstraling. Draag het voor een feest of een festival en wees onderscheidend.

6. Geborduurd recht gesneden fluweel en net Kurti:

Geborduurd recht gesneden fluweel en net Kurti

Deze uitstekende feestkleding wordt geleverd met fluwelen materiaal en netmouwen. Deze stijlvolle fluwelen kurtis in blauwe kleur is de beste keuze om een ​​ster te zijn op een feest. Alle ogen zullen op jou gericht zijn. De beste combinatie hiermee is een strakke legging of jegging.

7. Indo-westerse fluwelen Kurta:

Indo Western Velvet Kurta

Deze Indo-westerse zwarte kurta voor heren is een feestkleding. De beste combinatie met deze kurta is een rode pyjama. Het wordt geleverd met prachtig metselwerk en de lengte is tot aan de knie. Deze fluwelen kurta-ontwerpen worden geleverd met Swarovski- en zardoshi-steenwerk. Deze is de beste van de nieuwste fluwelen kurti-ontwerpen.

8. Velvet Emerald Kurta:

Velvet Emerald Kurta

Deze prachtige smaragdgroene kurta is een feestkleding. Het maakt je look classy en je kunt opvallen in een menigte met je unieke kledingstijl. Hiermee kun je een crèmekleurige pyjama dragen en geschikt voor alle lichaamstypes. Dit fluwelen kurti-ontwerp wordt tegenwoordig beroemd.

9. Fluwelen Kurti van de vrouw:

Fluwelen Kurti . voor dames

Deze bedrukte fluwelen kurti is een feestkleding. De beste combinatie met deze kurti is een legging en jegging. Je kunt dit voor alle gelegenheden dragen om je schoonheid te benadrukken.

Dit zijn enkele van de beste fluwelen kurti-ontwerpen die je kunt dragen en het geeft je een prachtige uitstraling. Met nieuwe trending ontwerpen die binnenkomen, houd je niet vast aan oude trends of ontwerpen. Probeer iets nieuws in fluwelen kurta. Het zal je uiterlijk verbeteren. Je kledingstijl weerspiegelt je houding en persoonlijkheid.