Als je ervoor kiest om geel te dragen val je bewust in het groene en oranje spectrum. De kleur geel staat voor verschillende kenmerken in verschillende culturen tegelijk. Hoewel geassocieerd met humor, amusement en spontaniteit; het betekent ook dubbelhartigheid, jaloersheid en hebzucht, dus heeft het een agressief karakter voor de kleur. Door de uitstraling in de kleur draagt ​​het bij aan de versterking van het beeld van de persoon. Het is eerder een kleur voor vrouwen dat stropdassen voor mannen de uitzondering zijn.

Beste gele kleur mode Kurti-ontwerpen:

Hier is top 9 gele kurtis,

1. Feestkleding Mango Geel Kurti:

Feestkleding Mango Geel Kurti

Van plan om ‘s avonds naar een feestje te gaan? Mango gele zijden kurti zou een goede keuze zijn, ongeacht de plaats en het decor. Deze mangogele kurtis wordt het best aangevuld met witte conjugaten. Van deze gekleurde Kurtis word je echt vrolijk. Het heldere karakter van geel zorgt ervoor dat je opvalt op een goed verlichte plek. Zo kan het ook een dag- en een nachtkleding zijn.

2. Asymmetrische citroengele kleur Kurta:

Asymmetrische citroengele kleur Kurta

Asymmetrisch geel Kurti-ontwerp met witte rokken geeft je een totaal andere look. Met licht borduursel op de effen citroengele kleur kurtis, kan deze outfit worden gedragen in functies en festivals. Een halsstuk met topaas bestudeerde hanger en soortgelijke oorbellen accentueert de outfit.

3. Effen gele Kurti:

Effen gele Kurti

Effen gele kurti met contrasterende knoopsluiting aan de voorkant geven je persoonlijkheid een eerlijke en openhartige kijk. Dit is goed voor dagelijks gebruik en een maat die hierboven is ingekeept, geeft extra comfort voor de dagelijkse sleur. Aan de andere kant kan een effen gele kurti-combinatie met bedrukte beenslijtage een optie zijn voor dames die verschillende ontwerpen willen proberen.

4. Gele lange Kurti:

Gele Lange Kurti

Crêpe gele lange kurtis kan een mooie toevoeging zijn aan je garderobe. Deze lange kurtis kunnen worden gecombineerd met legging, salwar en palazzo’s. De beenslijtage kan een contrasterende kleur zijn die de geelheid van de outfit zou kunnen verminderen en het er fatsoenlijker uit zou laten zien.

5. Anarkali-stijl gele mode Kurti:

Anarkali stijl gele mode Kurti

Gele mode-kurtis in anarkali-stijl kan een van de keuzes zijn voor avondkleding, feestkleding, maar ook voor gelegenheden en festivals. Bedrukte of geborduurde Anarkalis kunnen de opties zijn om uit te kiezen. Dames en meisjes zien er prachtig en elegant uit in Anarkalis. Deze anarkalis kunnen worden gemaakt van katoen, zijde, ruwe zijde, georgette of crêpestof

6. Geel merk Kurtis:

Geel merk Kurtis

Chanderi-stof is een van de vele opties in kurtis van het gele merk. Gele kleur kurtis in chanderi-stof kan worden bedrukt of puur gekleurd worden gedragen met een contrasterende legging. Chanderi-stof gele kurta-combinatie is comfortabel om te dragen en ziet er erg stijlvol uit.

7. Gedrukte gele Kurtis:

Gedrukte gele Kurtis

Tot nu toe hebben we veel ontwerpen gezien met effen gele kurtis. Gedrukt geel Kurta-ontwerp om er heel mooi en anders uit te zien. De ontwerpen kunnen variëren van geometrische ontwerpen tot bloemen, stippen enzovoort, afhankelijk van de voorkeur van het individu.

8. Mosterdgele Kurti:

Mosterd Geel Kurti

Mustartd geel gekleurde kurti is misschien geen keuze van vrouwen vanwege de vrijmoedigheid van de kleur. Mosterdgele kleur kurti ziet er echter heel nieuw uit en valt op in de massa, juist vanwege de gedurfde kleur. Licht borduurwerk op de kurta kan de gewaagdheid van de kleur verminderen en het er erg modieus uit laten zien.

9. Gele Kurtis voor mannen:

Gele Kurtis voor mannen

Felgele kleur Kurtis maakt een gedurfd stijlstatement. Mannen kunnen pronken met een lange gele kleur kurta met een contrasterende en een kuikenjasje. Een andere optie is een keuze uit een contrasterende knoopsluiting. De gele kurtis kan een lange of korte lengte hebben, effen, geborduurd of bedrukt.

Verschillende tinten gele kurtis geven een gevarieerd uiterlijk aan het individu. Een van nature warme kleur gele kurtis maakt een gedurfd stijlstatement en onderscheidt zich van de gewone massa.