Къртис може да се окаже най -добрият начин да направите изявление за стил навсякъде в днешно време. Kurtis е най-добрият възможен начин да поддържате външния вид елегантен, от традиционни събития до случайни срещи, но все пак малко непринуден. Къртис с гамаши или Патиала може да изглежда твърде традиционен, за да опитате нещо ново; можем да опитаме дънки, kurti. Той е идеален за всякакви поводи и места. Също така има редица дизайни на Kurtis за дънки, от които да избирате съответно.

Дълги, както и могат да носят къси курти с дънки. Горната курта на Jean може да се носи на работа, ако искате да създадете уникален външен вид. По-долу са споменати някои дизайни за женски облекла kurta дънки, които всеки трябва да има. Този стилен курти за дънки е идеален за уникален елегантен външен вид по всяко време и място.

Най -добрите и зашеметяващи модели на Kurtis за дънки в най -новата мода:

Нека да видим топ 15 стилни кърти за дънки в Индия.

1. Дълъг Курти със странична цепка:

Странична цепка Дълги Kurti

Тази красива тъмносиня дълга курти с дънки е идеално облекло за ежедневни събития. Въпреки че е дълъг курти, дългият страничен прорез го прави по -небрежен от традиционния. Носейки го с дънките по избор, може да се създаде визия на пълна красота. Освен това е много по -удобно в сравнение с късите върхове.

2. Парти костюм Дълга Курта:

Парти облекло Дълга Курта

Тази красива дълга курта с дънки е идеална, когато искате да разтърсите парти с традиционно усещане. Това е перфектна комбинация от традиционна мода и модерни тенденции. Носена с леко скъсани дънки и високи токчета, тази курта може да ви направи звездата на всяка вечер. Уникалният модел с висока шия и дългият процеп подчертават красотата му.

3. Office Wear Short Kurti:

Облечи за офис Къси Kurti

Този обикновен бял курти с дънки е идеален за носене с ежедневните ви дънки за работа. Той е изключително удобен със своя красив дизайн. Докато цветът на куртито подсказва официален дизайн, неговият модел полуанаркали му придава по -игрив вид. Това е един от най -добрите къси кърти за дънки.

4. Курта с копчета:

Курта с копчета

Тази дълга курта с копчета с дънки може наистина да промени вашия гардероб. Може лесно да се носи на официални места като работа, офиси или колеж. За разлика от повечето Kurtas, той има дълъг модел с копчета, който прилича повече на дълга риза, отколкото на kurta. Също така, куртата има обикновен лек вид, подсказва официален вид.

5. Прост кратък Kurti:

Прост къс Kurti

Тези красиви дънки Kurti за дами са лесен вариант за момичета в колежа. Уникалният къс модел на куртите и светлият цвят и флорален модел го правят подходящ за обичайните учебни дни. Сдвояването с правилните скъсани дънки може да направи страхотен къс дизайн на кърти за дънки.

6. Нагоре-надолу Дълга Курта:

Нагоре-надолу Дълга Курта

Тази курта с дънки за дами е перфектен тоалет за всички места. Съвременният стил на печат върху kurtis го прави да изглежда много модерен и стилен. Тази комбинация от курта и дънки изглежда много модерна и модна. Простите светли цветове на куртата го правят подходящ и за офис облекло.

7. Къса курта с ключова дупка:

Къса курта с ключова дупка

Това е много елегантна къса курта за дънки. Той има уникален дизайн на ключалката и деколте с пълни ръкави, което го прави много трезвен, но красив. Може да се комбинира с всякакви обикновени, щампирани или разкъсани дънки с контрастен цвят, за да създаде елегантен вид.

8. Курта от предния процеп:

Предна цепка Курта

Това е най -новата тенденция в дънките и куртата за дамите. За всички партита и събития тази курта с предна цепка може да направи изявление за стил. Красивият кремав цвят и флорален принт на този дълъг курти с дънки му придават елегантен, но забавен вид. Тази курта може да разтърси всяко събитие.

9. Къси Kurti с модерен печат:

Къси Kurti с модерен печат

Този бял курти с дънки е един от най -добрите варианти в kurtis. Цветният модерен принт върху него е уникален и стилен. Баското деколте на този къс курти подчертава красотата му. Това е един от най -добрите kurtis за носене с дънки.

10. Дънкова дълга Курта:

Дънкова дълга Курта

Носенето на деним курта върху дънкови дънки може да направи силно креативен вид. Тази синя курта с дънки за дами може да превърне целия ви стил в модно изявление. Уникалният модел на джобовете на тази курти му придава невероятен вид.

11. Multi-Slit Kurta:

Курта с много процепи

Тази оранжева курта с много процепи е една от най-новите парти тенденции. Тази курта с дънки за дами може да ви доведе до светлините на прожекторите на всяко събитие. Живият оранжев цвят на тази курта я прави да изглежда изключително стилна и модерна и идеална за тийнейджъри и момичета на 20 години.

12. Полупрозрачен къс Курти:

Полупрозрачен къс Kurti

Червеното е един от най-добрите цветове за носене в kurtis, а полупрозрачният модел прави този kurti да изглежда още по-добре. Тези дънки kurta са най -подходящи за всякакви случайни събития. Този стилен курти за дънки има красив цвят и плавен модел и може да ви накара да изглеждате изключителни на среща.

13. Печатни ежедневни Kurti:

Печатни ежедневни Kurti

Черният цвят на този курти и красивият му печатни модел го правят много елегантен. Този къс курти за дънки е идеално облекло за работа. Изглежда много елегантно и стилно. В комбинация с тъмносини обикновени или разкъсани дънки, тази курти може да направи перфектен тоалет.

14. Яке Курти:

Яке Kurti

Модерен и уникален стил на kurtis за носене с дънки е този. Този курти е като яке, което да се носи над всяка обикновена тениска. Това е много моден и елегантен продукт. Може да се носи за рок на всяко парти или социално събитие.

15. Традиционна курта:

Традиционна Курта

Тази дълга курта с редица има много традиционно усещане … Моделът на дългата курта нагоре надолу с дънки и уникалният модел с висока шия с верижка на врата я правят много елегантна. Тази джинсова курта има много модерен модел; изглежда по -традиционен и е идеален за фестивали.

Предлагат се различни дънки топ Kurti, които можете да носите по различни поводи и места. Тези дънки и курта за дами са много удобен вариант за всеки сезон и всеки фестивал.