Индия е разнообразна страна и културата и структурата на региона се променят на всеки сто километра. Културното разнообразие се проявява по много начини, но най -видимата форма е в облеклото. Пижамата Курта беше предпочитаната форма на обличане за мъже в продължение на много векове, преди единодушно да решим да се повлияем от западния стил на обличане. Пижамата Курта обаче се завръща в последно време. Всеки регион на Индия има своя собствена версия на традиционното облекло и едно такова традиционно облекло е пижама бенгалска курта.

Стилни и традиционни бенгалски пижами Kurta за мъже в модата:

Опитайте тази 9 най -добра пижама от бенгалска курта, която със сигурност ще привлече вниманието.

1. Копринена памучна горчица Kurta със страничен отвор:

Копринена памучна горчица Kurta със страничен отвор

Това е златистожълта курта с бродерия по тялото и шията е точно това, което задава тона за сватба, социална функция или събиране. Тази курта е оборудвана със страничен отвор и шнур, които придават чар на това красиво облекло. Сдвоете тази красива курта с доти в бенгалски стил, за да я направите пълен ансамбъл.

2. Shantiniketan Style Kantha Work Kurta:

Shantiniketan Style Kantha Work Kurta

Kantha quilting е процесът на наслояване на дрехите заедно и обвързването им в различни вариации с обикновен шев. Дизайнът на бенгалска курта в стил канта е перфектното облекло за всякакъв вид социални функции. Сдвоете тази курта с дхоти в бенгалски стил или джодхпури или чуридар, за да завършите тоалета.

3. Tussar Silk Kurta:

Tussar Silk Kurta

Тунгарска копринена бенгалска курта за мъже е идеална за ежедневно носене или за специален повод. Tussar kurtas се предлагат в различни цветови модели. Комбинирайте го с пижама със същия или контрастен цвят, за да получите перфектния ефект.

4. Batik Print Kurta:

Batik Print Kurta:

Отпечатъците от батик и бенгал са синоними един на друг. Курта с печат от батик е задължителна в гардероба на всеки бенгалски мъж. Сдвоете тази курта с батиков принт с небрежен чуридар или панталон, за да завършите външния вид. Батикова курта е идеална за всяка непринудена вечер или за събиране.

5. Отпечатан Dupion Silk Dhoti Kurta:

Печат Dupion Silk Dhoti Kurta

Отпечатан дубликат бенгалски dhoti kurta е идеален за всяко случайно парти. Печатната курта е идеална за всеки повод, а панталонът dhoti е модерен, но все пак придава традиционен вид. Печатните курти се предлагат в различни щампи и цвят.

6. Мотив Модел Курта:

Мотив Модел Курта

Мотивът на мотив е идея или изображение или модел в повтарящ се формат. Мотивът с курта е подходящото облекло за пуджа или събиране. Мъж, който може да носи мотив бенгалска курта, е уверен човек. Аксесоарирайте с модерни дънки, чуридар, дхоти салвар или традиционен бенгалски дхоти за правилния вид.

7. Khadi Silk Kurta с Dhoti:

Khadi Silk Kurta с Dhoti

Копринена курта от хади с дхоти е идеалното облекло за бенгалска дхоти курта за сватба. Копринена курта от хади в злато или праскова със златиста обикновена или бродирана дхоти е тръгването да търсите повечето бенгалски коняри. Някои дрехи са класически по някаква причина и никога не излизат от мода.

8. Догри Курта:

Догри Курта

Dogri kurtas са необичаен избор. Може да се комбинира със салвари, джодпури или ежедневни панталони. Тези курти са широки в ханша и отворени в гърдите. Предлагат се и в обикновени, модели с бродерия.

9. Спално бельо Курта:

Спално бельо Курта

Ленената курта е светлината на прожекторите на сезона. Предлагат се в различни цветове, текстура и шарки, те могат да бъдат сдвоени с всякакъв вид салвар, долнище на дъти, панталони от чуридар или дори дънки. Къса или цяла ленена курта никога не е грешен избор.

Цветовете и моделите обикновено са ограничени за мъжете. Въпреки това, днес има много опции в рамките на курта и долно облекло в бенгалски стил, от които да избирате. Вземете и парадирайте с една от пижамите на бенгалската курта, която можете да носите с лекота и да се откроите с нея.