Sierkussens zijn een zeer populair accessoire dat we gebruiken om ons bed, sofa’s enz. te versieren. We kunnen het gebruiken om onze gasten te verwelkomen met kleurrijke ontwerpen. Er zijn effen kussens, kussens met patronen en zelfs pluizige kussens. Door decoratieve kussens te gebruiken, kunt u uw interieur kleurrijk en aantrekkelijk maken. Er is een eenvoudige met een lage prijs tot grote sierkussens met een hoge prijs. U kunt uw type kiezen op basis van uw budget en keuze.

Nieuwste decoratieve kussenontwerpen in India:

Hier zijn onze 9 eenvoudige en moderne decoratieve kussenontwerpen met afbeeldingen. Laten we ze eens bekijken.

1. Suzani decoratieve sierkussenontwerpen:

Suzani decoratieve sierkussens

Dit is een decoratief type sierkussen dat je kunt krijgen en cadeau kunt doen aan een pas getrouwd stel. Het kussenontwerp is erg kleurrijk en het hele werk is met bloemrijk borduurwerk. De kunst erop wordt een naaldpunt genoemd en het is ook erg aantrekkelijk. Je kunt het op banken gebruiken om je kamer kleurrijk te maken en het is ook een beetje duur.

2. Ivoor decoratief kussenontwerp:

Ivoor decoratief kussen

Dit is een wit sierkussen dat je op je woonkamerbank kunt gebruiken. De kussensloop is van zijde materiaal versierd met zilveren pailletten en borduurmotief. Het wordt geleverd met een ritssluiting aan de zijkant voor een nette uitstraling. Beide zijden van het kussen zijn gemaakt van wit kunstzijdemateriaal. Versier je woonkamer met dit prachtige witte kussen.

3. Dahlia decoratief kussenontwerp:

Dahlia decoratieve kussens

als u op zoek bent naar een decoratief lendenkussen, is dit ontwerp een goede optie. Dit is een kussen in levendige kleuren met prachtige stoffenpatronen. Het kussen is gemaakt van katoen en polyester materiaal en dit felgekleurde kussen zal je bedlook helemaal opfleuren. Je kunt het gebruiken met een wit of effen bed om de look op te fleuren.

4. Gouden decoratief kussenontwerp:

Gouden Kussen

Om je woonkamer te decoreren met een exclusief kussentype, ga je voor dit ontwerp. Dit is een gouden sierkussen die je tussen alle andere kussens in een gouden gloed kunt zien. Het zal goed gaan met witte kussens. De hele kussensloop is versierd met materiaal van het paillettentype en met een zijrits.

5. Bloemen decoratief kussenontwerp:

Groot decoratief kussen

Dit is een groot decoratief kussenontwerp dat u kunt gebruiken om uw bank te versieren. Dit is gemaakt van katoen en de kleur is ook licht. Het bloemige ontwerp erop ziet er erg mooi uit. Dit ziet er aantrekkelijk uit met een donkere bank en stoel. De kussensloop is wasbaar en gaat ook lang mee.

6. Rood zijde decoratief kussenontwerp:

Rode zijden decoratieve kussens

Dit is een rood sierkussen met Kashmiri-werk erop. Het is gemaakt van bordeauxrode zijde stof met borduursel en spiegelwerk erop. Deze sierkussens zijn het beste voor je woonkamerbank en passen goed bij lichte bankhoezen. Deze oogverblindende bank wordt geleverd met een ritssluiting om gemakkelijk te kunnen hanteren.

7. Blauw kunst decoratief zijden kussenontwerp:

Blauwe kunstzijden kussens

Dit is een blauw sierkussen om je woonkamer mee te verfraaien. Het is gemaakt van blauw kunstzijdemateriaal met witte ontwerpen. U kunt dit kussen gebruiken met een lichte kleur bank. Het heeft de kracht om je kamer op te fleuren. Deze grote sierkussens zijn ook nog eens erg mooi en stijlvol.

8. Charmant geel decoratief kussenontwerp:

Charmante gele decoratieve kussens

Probeer dan eens dit gele sierkussen met mooie borduursels. Het ziet er erg sfeervol uit en kan in je woonkamer worden gebruikt. Dit is gemaakt van een goede kwaliteit zijde en wordt ook geleverd met een zijrits. De gele en rode combinatie werkt erg goed en probeert dit aantrekkelijke kussen.

9. Klein decoratief kussenontwerp:

Kleine decoratieve kussens

Je kunt dit kleine decoratieve kussen overal krijgen waar je maar wilt. Dit is een rood gekleurd kussen gemaakt van kunstzijde en er is nog een klein bovenmateriaal en is gemaakt van goudkleurig doorschijnend kantmateriaal. De rode en gouden combinatie ziet er erg mooi uit met een gouden knoop.

Sierkussens zijn een zeer mooie keuze als u uw interieur nog mooier wilt maken. Je krijgt het in elk bereik dat je wilt. Kies een paar goede kussens en versier je bed en banken ermee. Zorg ervoor dat u kussens kiest die passen bij de kleuren van het bed en de bank.