Rugkussens zijn de beste manier om rugpijn en nekpijn uit te roeien en om het lichaam te ondersteunen en perfecte houdingen te behouden. Rugkussens zijn ook een handig accessoire om je kamer te versieren en een eyecatcher te maken. Verschillende rugleuningkussens worden door artsen aanbevolen voor mensen om te voorkomen dat ze gestrest raken op hun lichaam voor ongebruikelijke posities.

Nieuwste ontwerpen voor rugleuningen in India:

Hier zijn onze 9 eenvoudige en moderne ontwerpen voor rugleuningkussens met afbeeldingen. Laten we ze eens bekijken.

1. Bloemen Professional Series Rugsteun:

Bloemen Professional Series Rugsteun

Een van de beste rugsteunkussens op de markt voor een bureaustoel, dit kussen heeft een aantrekkelijk en uniek ontwerp om je rug in stijl te ondersteunen. Doordrenkt met schuim, helpt het bij het behouden van de natuurlijke vorm van de wervelkolom en draagt ​​het bij aan de inhoud van het oog.

2. Met schuim gevulde rugleuningkussens:

Met schuim gevulde leeskussens

Een van de beste pluche rugleuningkussens met armen, met schuim gevulde leeskussens zijn ontworpen voor ultiem comfort tijdens lees- en rusttijden. Het komt alleen in een donkergrijze kleur maar heeft 3 jaar garantie. Dit is gemakkelijk afwasbaar met wasmiddel en ideaal om van en naar een sportschool te dragen.

3. Kleurrijke Eon Shine pluizige rugleuningkussens:

Kleurrijke Eon Shine pluizige kussens

Deze rugleuningkussens voor bed zijn een groot pluizig kussen met kussen, dat ook zeer duurzaam is en op magische wijze niet plat gaat gedurende ten minste 3 jaar! Het heeft shell corduroy stof en een onzichtbaar ontwerp met ritssluiting. Het zou niet alleen je houding en comfort behouden, maar je bed er ook koninklijk uit laten zien.

4. Tempur-Pedic Symphony rugleuningkussen:

Tempur-Pedic Symphony kussen

Dit witte rugleuningkussen wordt geleverd met respectievelijk 80% en 20% polyester en propyleen en blijft bedekt met een volledig zachte, ademende en wasbare, premium gebreide polyester hoes. Dit kussen op je bed geeft je een exotische sfeer en zorgt voor comfort.

5. Shagalicious bedrustkussens:

Shagalicious Bedrust Kussens

De naam zelf vertelt hoe de rest zou zijn. Dit bedrustkussen met hoge rugleuning kan u overal comfort bieden dan uw bed. Het is vrij gemakkelijk te vervoeren vanwege de aanwezigheid van een sterke handgreep aan de bovenkant. Gemakkelijk schoon te maken en heeft verrassend veel resultaten, je zou het geweldig vinden.

6. Ultracomfortabel leeskussen:

Ultracomfortabel leeskussen

Echt ultracomfortabel kussen ontworpen met versnipperde schuimtechnologie die een adequate luchtstroom bevordert, waardoor de zachtheid van dit leeskussen voor de rugleuning geleidelijk toeneemt. Maximale flexibiliteit, perfecte vorm en beluchting, zorgt voor een solide houdingsbehoud en lichtgewicht is ook gunstig voor gemakkelijk transport.

7. Leuk hondenrugkussen voor kinderen:

Leuk hondenkussen voor kinderen

Het schattige hondenkussen, speciaal ontworpen voor de kinderen, dient als het schattigste rugkussen voor kinderen. Het is gemaakt van corduroy en PP-katoen als een nuttig kussen voor het behouden van de lichaamshouding tijdens alle kinderlijke activiteiten. Verkrijgbaar in verschillende structuren en kleuren!

8. Brent Wood Blue Brushed Twill kussen:

Brent hout blauw kussen van geborsteld keperstof

Een van de beste in zijn soort rugsteunkussens met armen, deze kussens kunnen zowel aan het bed als in andere ruimtes worden gebruikt. Het kussen is verkrijgbaar in aantrekkelijke kleuren; het is gezellig en geeft stevigheid aan je rug, vooral in de lumbale gebieden.

9. Avana rugleuning kussen:

Avana Bed Kussen

Het is het beste rugleuningkussen voor het bed. Het wigvormige uitzicht en het zachte kussen zijn ideaal om u een ononderbroken nacht te bezorgen. Het heeft een ademende en antimicrobiële bamboe hoes die goed machinewasbaar is. Gevuld met zacht comfortschuim, verzekert volledige positionering van ruggengraat en rug tijdens de slaap.

Rugleuningkussens zijn de beste keuze om gezond en stijlvol te leven. Het verbetert de schoonheid van het interieur en wordt geleverd in betaalbare assortimenten om verstandig uit te kiezen. Kussens creëren een unieke schoonheidssite en dragen ook bij aan de interieurontwerpen, maar op een unieke en pittoreske manier. Het assortiment en de variëteiten van de kussens worden steeds groter.