Основан през 1932 г., Revlon се разраства с години, за да се превърне в водеща козметична марка. Компанията предлага на своите клиенти най -доброто в козметичните инструменти, аромати, цвят на косата и продукти за нокти. Revlon ви предлага най -добрата селекция от лакове за нокти на лесно достъпни цени. Изберете любимия си цвят на ноктите от безбройните цветови нюанси, за да отразят подходящо настроението ви.

Revlon лакове за нокти в Индия:

Ето списъка с топ 9 на лаковете за нокти от Revlon.

1. Емайл за нокти Revlon:

лак за нокти revlon

Този лак за нокти от Revlon е наистина пристрастяващ. Той ви предлага селекция от ярки цветове, които дори не се раздробяват лесно. Revlon Nail Enamel ви дава много гладко покритие в един слой, което издържа до 5 дни. Освен това цените са много удобни за джоба, което го прави най-добрият избор.

Цена: INR 350-400

2. Най -бърза емайл за нокти Revlon:

Най -бързият емайл за нокти от Revlon е революция по рода си. Патентованата формула и вграденото покритие в този лак за нокти ви осигуряват салонен гладък ефект точно във вашите домове. Получавате превъзходно лъскаво покритие само за една минута. Нещо повече, има 32 безброй цветови нюанса, от които да избирате. Revlon Top Speed ​​Nail Enamel определено е тук, за да остане.

Цена: INR 270

3. Емайл за нокти Revlon Colorstay:

Ако ви е омръзнало да използвате лакове за нокти с чип само за два дни, изпробвайте този. Revlon Colorstay Nail Enamel използва най -добрата технология, за да ви осигури трайни цветове за повече от 11 дни. Придава гладък гелообразен блясък на ноктите ви, който никога не трябва да пропускате. Двойната четка в Colorstay дава прецизно и равномерно нанасяне.

Цена: INR Около 600

4. Лак за нокти Revlon Brilliant Strength:

Точно като името си, този емайл за нокти от Revlon придава на ноктите ви блестящ блясък с превъзходна дълголетие. Лакът за нокти Revlon Brilliant Strength е пълен с укрепваща формула за борба с чупенето и чупливостта на ноктите. Неговата уникална широкоъгълна четка ви дава гладко палто без особени усилия. Предлага се в 24 изключителни нюанса.

Цена: 480

5. Най -бърз бързосъхнал емайл за нокти Revlon:

Ако търсите лак за нокти, който изсъхва почти мигновено, той свършва точно тук. Бързосъхнещият емайл за нокти Revlon Top Speed ​​ви осигурява гладко лъскаво покритие, което изсъхва само за 60 секунди. Формулата за бързо изсъхване е допълнена с устойчиви на стружки цветове на ноктите, за да ви даде най -доброто в тази единична опаковка.

Цена: INR 520

6. Revlon Nail Art Moon Candy:

Това наистина принадлежи към категорията на емайла за нокти извън света. С вдъхновение от космоса, Revlon Nail Art Moon Candy е направен с най -новите технологии, за да придаде на ноктите ви триизмерен ефект. Великолепният светещ цвят със сигурност ще придаде забавен и космически вид на ноктите ви.

Цена: INR 335-420

7. Revlon Parfumerie ароматизиран емайл за нокти:

Revlon е марка, която цели удовлетвореност и удовлетвореност на клиентите. Този ароматизиран емайл за нокти Revlon Parfumerie е революционен продукт, който ви дава най -красивите цветове на ноктите с неустоими аромати. Лъскавите живи нюанси излъчват свеж аромат при изсушаване, който продължава цял ден. Изпитайте този нов цвят сега.

Цена: INR 420

8. Емайл за нокти Revlon Chroma Chameleon:

Това е лимитирана колекция от Revlon. Chroma Chameleon Nail Effects ви дава примамлив хромиран ефект заедно с технологията за промяна на цвета. Очаровайте се с избора на 6 блестящи цветови нюанса, които непрекъснато се променят.

Цена: INR 520

9. Revlon Nail Art Expressionist:

Изразете се ярко с този най -нов експресионист на Revlon Nail Art. Слабата художествена четка в този лак за нокти ви позволява бързо да създадете шедьовър на ноктите си. И така, това, което ви възпира, разгърнете художника във вас с петте мощни цветови комбинации, налични тук.

Цена: INR 300

Тези лакове за нокти Revlon са уникални по характеристики и цветовете са просто изключителни. Трябва да ги изпробвате със сигурност!