Страхотни дизайнерски лампи от Studio We Love Eames

Светлината винаги е била нещо, без което не може да се направи. Ето защо хората са толкова запалени по осветлението в съвременния дом. Това е и причината дизайнерите да създават лампи във все по-странни форми. Съвременните лампи привличат вниманието, предизвикват интерес и стимулират въображението на собственика на жилището. Днешните лампи имат няколко функции, а дизайнерските светлини имат второстепенната, но важна задача да изглеждат изключително екстравагантни. Някои дори имат функционални приложения в интериорния дизайн. Точно както в случая с Дизайнерски лампи е това, което искаме да ви представим днес: Лампите от Студио We Love Eames. Ето ги…

Дизайнерски лампи – впечатляващи висулки с растения

дизайнерски лампи студио ние обичаме eames висящи лампи

Растенията играят изключително голяма роля в ежедневието ни днес, което се увеличава значително с течение на времето. В нашата градска среда човек все повече копнее да осъществи истински контакт с природата; по всяко време и навсякъде. Интериорният дизайн е силно повлиян от това занимание. Човек се опитва да внесе свеж щрих, където е възможно.

И ясно го прави. Тези готини Дизайнерски лампи докажете го: Те съчетават светлина и растения в затворена система и следователно представляват едно възхитително цяло.

Дизайнерски лампи – лампа или контейнер за растения е това?

дизайнерски лампи студио ние обичаме висяща лампа eames

Обичайните условия растенията да процъфтяват в затворено пространство са внимателна поддръжка и много естествена светлина. Така че дизайнерите решиха Студио We Love Eames за създаването на тези уникални светлини. Те дават възможност да се грижат за растенията в стая, където няма прозорци и където не може да проникне светлина. Как хотелите и ресторантите представят такива пространства. Тези растения не изискват човешка поддръжка като вентилация и поливане. Светлината в тези обилни светлини се основава на сместа от LED светлина и слънчева светлина. По този начин процесът на фотосинтеза се осъществява в системата.

Тази прохладна подова лампа с растение служи и като декорация

дизайнерски лампи студио ние обичаме подова лампа eames

Тези лампи представляват напълно затворена екосистема, където растенията могат да процъфтяват с години, без да са спокойни. Подовата лампа представлява нов тип електрически проводим стъклен слой, така че електричеството тече невидимо през повърхността. Вече не е необходим кабел от източника на захранване към LED светлината. Тази технологична иновация представлява абсолютно нови възможности в градинарството и изглежда очарователно, нали?

Как се роди идеята за тази уникална лампа?

дизайнерски лампи студио ние обичаме Иймс откритие рисунка

Така се прави стъкленият слой

дизайнерско студио за осветление, което обичаме, производство на Еймс

И така продължава…

дизайнерско студио за осветление, което обичаме, процес на изображение на Иймс

В края на производствения процес …

дизайнерско осветително студио ние обичаме eames като направено