леки игри у дома благодарение на апартамента на вашия смартфон

Игра на светлина у дома благодарение на вашия смартфон – Иновативен филм SONTE

Направете къща на бъдещето от къщата на настоящето. Това е мотото на компанията SONTE. Това има футуристично решение за трансформация на естествената форма чрез контролирана светлина. Технологията включва интелигентен филм. Плътността му може да се контролира и дори може да изглежда прозрачна.

Чудите се как можете да използвате нещо подобно в дома си?

Така че … този филм може да се нанася върху всяка повърхност навсякъде в къщата. Това води до широка гама от възможности. Това е особено вълнуващо за високотехнологичните ентусиасти сред вас. Но не съм казал най -доброто: нивото на пропускливост може да се контролира чрез смартфон. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите безплатно приложение за iOS / Android.

Процесът на инсталиране отнема само няколко минути. Най -често се използва върху прозорците.

Първо филмът се въвежда върху повърхността и след това се коригират настройките

леки игри у дома благодарение на вашия смартфон бял прозорец масичка за кафе

 Възможността за проектиране е нашето любимо качество! Можете да проектирате изображения или дори филми навсякъде. Можете също да играете любимата си игра навсякъде.

Можете да използвате тази цифрова система за сянка върху прозорците си и по този начин да контролирате силата на входящата светлина

леки игри у дома благодарение на прозореца на трапезарията на вашия смартфон

Авторът Бернард Куан казва за работата си: „Завесите са били използвани в продължение на много векове, без да мислят твърде много за подмяна“. Алтернативите обикновено са изключително скъпи. Това са например интелигентните прозорци или подвижните екрани. С това допълнение ние направихме революция в света на завесите. Всеки може да си позволи крайните продукти.

Този проект се използва все повече и повече и може да се използва все по -често в много често срещани дизайни на апартаменти

леки игри у дома благодарение на вашия смартфон за баня