порцеланова висяща лампа от метал lux в черно и злато

Висулка от порцелан Chiarodì от Metal Lux

Днес ви представяме тази шикозна, висококачествена порцеланова висяща лампа от Metal Lux, която убеждава с класа и елегантен дизайн. Висящата лампа Chiarodì е направена в две основни версии – с полирана, цветна повърхност и с метален слой с лек ефект на стареене.

Огромната лампа е толкова многостранна, че се адаптира перфектно към всеки интериор и всеки вкус. Можете да използвате страстно червено в хола или в кухнята и да изберете порцеланова висяща лампа с полиран меден вид за спалнята. Черният или бял цвят също е много подходящ за вашия домашен офис или за вашия магазин. Защо не и златото или среброто?

Предпочитате сребро и шаби шик?

Извънгабаритна порцеланова висулка в сребро

Порцелановата висяща лампа Chiarodì се предлага в два размера – с диаметър 60 и 90 см. На разположение са ви общо шест екземпляра. Металните покрития са в злато, сребро и мед, а цветните повърхности са в черно, бяло и червено.

Вътрешността е бяла и стилно декорирана с флорални орнаменти. Интензитетът на светлината е напълно достатъчен и елиминира използването на друго осветление в стаята.

Със своя уникален, изискан дизайн, тази порцеланова висулка е безспорен, вертикален привличащ погледа във всеки интериор, както в частни, така и в обществени зони.

Искате ли да внесете повече темперамент във вашия интериор?

порцеланова висулка, с форма на купа в червено

Усещане за лекота и свобода

порцеланова висулка светлина брилянтно бяла

Имате избор

порцеланова висулка с форма на купа в червено злато бяло и черно

Как ви харесва тази елегантна висулка? Тя ще бъде ли нещо за теб? Надяваме се, че вече сте намерили една от шестте версии, които са подходящи за вашия дом или офис. Ако сте решили да направите това, надяваме се да се насладите на уникалната порцеланова висяща лампа Chiarodì!