De juiste uitstraling en presentatie is van cruciaal belang voor kantoor- en professionele vrouwen. Waarom help je je hier niet mee? Deze kantoorkapsels voor lang haar kunnen goed passen. Beheer nu uw mooie lange lokken met deze perfecte elegante looks, passend bij uw professionele leven. Ze zijn allemaal waardig, netjes, schoon en sierlijk.

Kijk eens naar deze prachtige lange kapsels voor op kantoor, en je zult er dol op zijn!

9 beste lange kapsels voor kantoordames:

Laten we eens kijken naar de top 9 kantoorkapsels voor lang haar.

1. Het grote broodje:

kantoor kapsel voor vrouwen

Kies altijd voor de grote knot als je een slechte haardag hebt. Als je haar vandaag nog niet helemaal klaar is om naar je te luisteren, verzamel je haar dan in een hoge pony en begin het dan in een knot te draaien. Je kunt zelfs de sokkno-methode gebruiken om een ​​perfecte textuur voor de knot te krijgen en deze vervolgens stevig vastmaken met een dunne stropdas. Dit is een perfecte look voor je kantoor in combinatie met je witte trui en zwarte broek.

2. De slanke vlecht:

kapsel voor kantoormeisje

Voor een kantoor in de vroege ochtend kun je altijd kiezen voor een eenvoudige vlecht, maar met een beetje pit. Gebruik bij je zwarte jas en grijze shirt een zwarte hoofdband op de goed gekamde kruin van je hoofd. Scheid je haar echter vanaf de zijkant en strijk het glad in de zijvlecht voordat je de hoofdband bevestigt.

3. Het loopingbroodje:

kantoorkapsels voor dames

Dit is een nieuwe variatie op de gewoonlijke knotten waar je een perfect casual kapsel voor op kantoor kunt dragen zonder de officiële touch te verliezen. Begin met je haar aan de voorkant een beetje te plagen. Bind nu je haar in een paardenstaart en maak er een lus door. passeer de paardenstaart maar pas halverwege het haar om de knotlook te krijgen.

4. Koop een grotere pony:

kantoorkapsels voor lang haar

Als je altijd al hebt gedacht dat je een lange paardenstaart zou dragen, dan is dit het perfecte moment om dat te doen. Dit is een klassieke truc om een ​​langere pony te krijgen. Begin door je haar in tweeën te segmenteren. Hiervoor heb je een krullende bos haar nodig. Deze look zonder het volume zou anders zijn. Bind het onderste uiteinde eerst in een pony en bind dan het bovenste uiteinde in een losse pony om het onderste uiteinde te bedekken.

5. De gemakkelijke pin-up:

kapsel voor kantoorwerk

Als je je lokken echt lang en perfect wilt houden, draag dan een open haar tijdens je kantoorinterview, maar voeg er een zakelijke touch aan toe. Spray je haar goed om er wat volume aan toe te voegen en begin dan langzaam de twee voorste lokken aan de achterkant van je haar vast te pinnen. De haarlak voegt een beetje volume toe aan de look.

6. Het opgerolde lage broodje:

kapsels voor kantoorkleding

Gebruik voor deze lage knot enkele van de voorste lokken los en knoop een pony vast aan het laagste uiteinde van het haar, net boven de nek. Lus de pony nu in een knot met behulp van een veilige en enkele spelden. Pak de voorste sloten en rol ze nu om de knot en zet de look weer vast met wat spelden.

7. De gevlochten pony:

vlechten voor op kantoor

Voor deze look knoop je eenvoudig een vlecht in Franse stijl vanaf de voorkant van je haar en neem je het helemaal naar achteren en zet je het vast met een pony.

8. De drielaagse pony:

paardenstaart kapsels op kantoor

Voor deze stropdas een eenvoudige pony en verdeel deze vervolgens in drieën. Gebruik een losse draad om de stropdas te wikkelen om de rubberen band te verbergen. Probeer nu over de hele lengte van de pony de lusvormige paardenstaart om deze look te bereiken.

9. Fishtail-broodje:

kapsels op kantoor

Voor dit kapsel bind je het fishtail-vlechtkapsel en waaier je het uit om volume toe te voegen. Rol het nu op en speld het in een knot.