Lang haar maakt niet uit is het heersende volkslied voor dit gen, maar nogmaals, een paar accessoires doen nooit iemand pijn. Meestal is het de look van het bedhoofd die deze seizoenen regeert of de asymmetrische look die de kapselwereld heeft verrast, maar de klassieke looks omringen altijd een paar gebruikssporen van accessoires om de look op te fleuren. Het artikel van vandaag gaat over hoe lang haar zo goed zou passen bij het gebruik van strikken. Strikken zoals de vlinderdas zijn een haaraccessoire dat een schattig uiterlijk aan je haar toevoegt en daarom is het artikel van vandaag voor al die langharige schoonheden die een strik als hun vriend willen.

Stijlen voor lange haarstrikken:

1. De halve pony:

strik met lang haar1

Strikken laten elk kapsel er goed uitzien, zelfs de eenvoudigste. Hier is een klassiek voorbeeld waarbij je een halve pony kunt doen en hem een ​​speciale look kunt geven door er een strik aan toe te voegen. Hier is de vangst, doe de helft van het haar op en bind het in een halve pony met de rest naar beneden. Voeg een strik toe om het er mooi uit te laten zien.

2. De glitterlook:

strik met lang haar2

Voor het bal heb je je jurk helemaal klaar, maar het belangrijkste dat je nu nodig hebt, is precies het juiste kapsel dat bij de look past. Als je wilt kiezen voor een look met lang haar, waarom zou je het kapsel dan niet classificeren met een grote glinsterende strik aan de achterkant. Voeg ook wat krullen toe aan de look.

3. De gebogen pony:

strik met lang haar3

Een eenvoudige pony kan veel schattiger worden gemaakt met een eenvoudig strikje op de achterkant. Elke keer dat de alledaagse kapsels je vervelen, heb je een boogaccessoire om je letterlijk te steunen. Borstel je haar gewoon helemaal naar achteren en bevestig dan een strik aan de stropdas.

4. De gevlochten boog:

strik met lang haar4

Begin voor deze look eerst met het gladstrijken van je haar en laat het intrekken. Begin nu met de frontlock en begin deze te vlechten. Als je halverwege klaar bent met de voorkant, speld je deze vast en begin je aan de andere kant. Je kunt zelfs een tweede laag vlechtwerk toevoegen en aan de achterkant gewoon een stropdas gebruiken om ze allemaal vast te binden. Gebruik nu voor het andere deel de strik om de das te bedekken.

5. De onderboog:

strik met lang haar5

Voor deze look hoef je alleen maar je haar in een rommelige knot te binden. Het kapsel hier gebruikt de strik gewoon als accessoire. Borstel eerst terug en verzamel je haar. Om deze exacte look te krijgen, begin je met het scheiden van je haar in twee delen. Vlecht ze allebei en rol ze nu op in een knot. Voeg de boog hieronder toe.

6. De haarstrik:

strik met lang haar6

Al die tijd hebben we strikken gewoon als accessoire gebruikt, maar hier in dit artikel zien we dat het haar zelf wordt getransformeerd in een strik, zodat je nu een strik kunt dragen zonder het als een extra accessoire te hoeven gebruiken. Voor deze look moet je de ingewikkelde knopen en details kennen en je bent helemaal klaar.

7. Het boogbroodje:

strik met lang haar7

De strikknot is hetzelfde als het bovenste kapsel, maar in plaats van een strik te maken van het hele haar, hebben we de knot als primaire focus gebruikt. Om deze look te krijgen, hoef je alleen maar een knot goed te binden, maar vergeet niet om een ​​slot vrij te laten. Gebruik het slot en maak nu een vlecht.

8. De boogband:

strik met lang haar8

Dit is niet zozeer een kapsel als wel een eenvoudig accessoire. Dit is een pre made of een made haarband waarbij de band in een retro strikband terecht komt.

9. De zijboog:

strik met lang haar9

Voor deze look begin je met het vlechten van de zijkant ervan en terwijl je toch bezig bent, probeer dan een haarstrik in de mix op te nemen. Maak aan het einde de vlecht vast met een stropdas en knoop het lint eraan vast.