Meestal wil je met een lange haardos wat open freestyle beoefenen en je vraagt ​​je af hoe je anders goed kunt werken met die haardos. Neem daarom een ​​voorbeeld aan deze gegeven kapsels en rock de open haarlook zonder zorgen.

De lange open kapsels zijn altijd veelzijdig geweest en gaven naadloos een klassieke en elegante look. Of het nu gaat om een ​​evenementfeest of uitjes of formele kleding, de lange open kapsels vielen altijd op in de topvoorkeur voor de meeste vrouwen.

Met deze lijst met trendy en de beste open kapsels voor lang haar, hopen we dat je de nieuwe ideeën hebt gevonden, precies zoals je ze leuk vindt!

9 eenvoudige kapsels voor vrouwen met lang open haar:

Laten we eens kijken naar de top 9 open kapsels voor lang haar.

1. Gestroomlijnde sloten:

Gemakkelijk open kapsels voor lang haar

Dit is een eenvoudig genoeg kapsel voor lang fijn haar. Scheid het haar vanuit het midden en kam het grondig door. Je kunt zelfs kiezen voor korte laagjes of frontlocks, een klein beetje om wat volume toe te voegen. De haarlak zou het haar zeker afzwakken om onnodig kroezen van het haar te voorkomen.

2. De Doo-Rag-hippie:

Eenvoudige kapsels voor vrouwen met lang open haar

Voor de perfecte vrolijke hippie-look, probeer op de zomermiddag dit kapsel met een zachte witte stropdas met aztekenprints en of een losse witte blouse. Probeer krulspelden voor je haar te gebruiken om een ​​subtiel vleugje golving te krijgen en knoop dan een hoofddoek of sjaal om je hoofd om deze look te krijgen.

3. Het faux-zijgedeelte:

kapsels met lang open haar voor vrouwen

Voor dit kapsel moet je veel plagen en wat meer haarsprayen. Scheid je haar gewoon opzij en begin met plagen om wat volume in je haar te krijgen. Gebruik nu haarlak om het volume vast te zetten. Vaak kun je, afhankelijk van de gelegenheid, een of twee accessoires toevoegen voor deze look.

4. Ga voor losse krullen:

open lang kapsel

De kop was genoeg om het hele punt van dit kapsel te bewijzen. Krul verbetert altijd het uiterlijk van je haar en voegt een zacht vleugje volume toe aan je haar. Gebruik hiervoor een sterke roller of krulspelden om hints aan de krullen toe te voegen. Scheid je haar vanuit het midden als je een ovaal gezicht hebt en gebruik voor een hartvormig of ruitvormig gezicht een zijwaarts vallende pony.

5. De zachte lagen:

lange open kapsels

De pony aan de zijkant wordt snel naar één kant geveegd in dit kapsel. Dit is een klassiek gelaagd kapsel met een zachte stompe pony die aan de binnenkant is gerold. Het opzij vegen of de zijscheiding van het haar voegt gewoon een textuur toe aan het kapsel, aangezien de gelaagde look altijd goed samenging met zijscheidingen. Je kunt voor de verandering zelfs de look rechttrekken of de pony buiten krullen.

6. De Fusion-mix:

kapsel voor lang open haar

Je bent klaar met je cropped blouse en rockerjeans en het enige dat nog ontbreekt voor het concert is het perfecte kapsel dat daarbij hoort. De zachte winter buiten wil dat je je haar open en vrij houdt, maar je wilt een zachte, natuurlijke look die er een opwindende schok aan zou toevoegen. Gebruik pony’s en vlechten en voeg leven toe.

7. De vintage golven:

open vrouwen met lang kapsel

Kies een zijscheiding uit een hoek van je hoofd en kam het haar vervolgens grondig. Dit kapsel heeft in zichzelf een zachte en nogal natuurlijke uitstraling. Gebruik krullen en weekmakers om zachte golven toe te voegen. Dit kapsel lijkt op de een of andere manier op die bondgirls met glinsterende jurken en nu kun je deze look ook krijgen.

8. De voorste pony:

lang kapsel voor vrouwen

Dit is een perfect kapsel voor een mooi meisje zoals jij, waar schattigheid samengaat met elegantie. Dit is een dichte pony in Franse stijl, maar je kunt ook lagen gebruiken voor deze look.

9. Strandgolven:

kapsel voor vrouwen met lang open haar

Strandgolven bevinden zich ergens tussen lagen en golven, maar met een licht hippie-tintje. Deze zijn licht en hebben volume.