Hoe graag we ook dromen van lange golven en lokken haar, het beheer ervan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Deze dagelijkse kapsels voor lang haar zijn een verlosser. Of je nu druk bezig bent voor hectische werkschema’s of naar informele uitjes moet, deze kapsels en kapsels zijn allemaal elegant, oogverblindend en mooi.

9 eenvoudige alledaagse kapsels voor langharige vrouwen:

Bekijk deze lijst en je zult er net zoveel van houden als wij!

1. Vlechten met bandana:

alledaagse kapsels voor lang haar

Dit is een leuk en probleemloos kapsel met een vintage tintje. Neem gewoon een kleurrijke en heldere bandana en knoop deze vast als een haarband. Neem de resterende uiteinden van de bandana en werk deze in je vlecht. Dit houdt niet alleen je haar op zijn plaats, maar het geeft ook wat volume aan je vlecht.

2. Pretzelbroodje:

dagelijkse kapsels voor lang haar

Ook bekend als de infinity bun, dit is een stijlvolle look die dagelijks kan worden uitgetrokken. Het begint met het maken van een halfhoge paardenstaart en deze helemaal naar beneden te draaien. Maak nu de oneindigheidslussen door het gedraaide haar in de gewenste vorm vast te zetten en vast te zetten met haarspelden. Ruim ten slotte de knobbels en bulten op zodat ze er met de minste moeite netjes en verzorgd uitzien.

3. Hoofdbandvlecht:

gemakkelijke alledaagse kapsels voor lang haar

Dit zorgt voor golven op de landingsbaan en op de rode loper gala’s. Het is heel eenvoudig een Franse vlecht die langs het frame van het hoofd loopt en het uiterlijk van een hoofdband geeft. Je kunt het simpel houden of je kunt de kroon plagen voor wat meer textuur en omlijsting rond je gezicht.

4. Rommelige paardenstaart aan de zijkant:

alledaagse lange kapsels

Rommelige paardenstaarten aan de zijkant zijn de beste rommelige kapsels die echt weinig of helemaal geen tijd nodig hebben. Je kunt je haar eenvoudig aan één kant in een paardenstaart verzamelen. Als je volume aan de paardenstaart wilt toevoegen, voeg dan wat krullen toe aan de lengte of borstel de lengte naar achteren voor een luchtiger uiterlijk. Voeg een beetje poef toe als je tijd hebt.

5. Gevlochten broodje:

eenvoudige alledaagse kapsels voor lang haar

Als je een echte vlechtliefhebber bent, dan is deze trend zeker iets voor jouw haar. Maak gewoon een vlecht en verzamel het in een knot. Deze stijl kan onbeperkte variaties hebben. De meest stijlvolle variant is de omgekeerde gevlochten knot. Begin gewoon met vlechten van boven de nek tot aan de kruin en het resterende haar kan worden opgerold om een ​​topknoop of een sokknot te vormen, afhankelijk van je humeur en tijd in de hand.

6. Binnenstebuiten pony:

alledaagse lange kapsels

Dit is de beste manier om onderweg stijl toe te voegen. Maak gewoon een losse paardenstaart en keer de lengte om door het midden van de basis van de paardenstaart. Het creëert een mooi krullend patroon aan de achterkant. Deze look kan gedurende de dag meerdere keren worden opgefrist en vernieuwd om hem er fris uit te laten zien.

7. Overdekte pony:

gemakkelijke dagelijkse kapsels voor lang haar

Nog een moeiteloze stijl die er erg chic uitziet. Bind gewoon een paardenstaart en houd een paar strengen over om het elastiek mee te bedekken. Je kunt het ook bedekken met een vlecht voor een stevigere grip en het vastzetten met een schuifspeld. Om meer uitstraling toe te voegen, gebruik je een stijltang met matige hitte en veel haarserum om een ​​glanzendere paardenstaart rechtstreeks uit de modebladen te krijgen.

8. Grote dubbele paardenstaart:

lang haar gemakkelijke kapsels elke dag

Dit voegt volume toe aan slap, fijn haar en geeft het extra lengte. De top high pony is een schuimigere versie van de loverpony. De luchtigheid bedekt de onderste paardenstaart om hem meer body en lengte te geven. Het is een retro Bardot-geïnspireerde look.

9. Rommelige bijenkorf:

alledaagse opsteekkapsels voor lang haar

Bij Beehive draait alles om het borstelen van de rug en het extra volume. Borstel de kroon gewoon terug en stapel hem op. Bedek het met de lang gegroeide pony en zet vast met spelden aan de achterkant van je hoofd.

Of je het nu recht of golvend hebt, het mooi houden is alles wat nodig is om de hoofden in jouw richting te laten draaien.