кутии с пружинни легла, тествани в черен кожен дизайн

Пружинни легла с кутия като иновативен избор за вашата спалня

Пружинното легло, наричано още континентално легло или американско легло, не е нормално легло. Това е интелигентна, сложна система за спане, в която основата е подпружинена с пружина. Тази подрамка се нарича box spring, което всъщност означава “кутия с пружини” и описва нейната структура.

Леглата с пружинни кутии първоначално идват от САЩ и сега са станали синоним на комфорт и релаксиращ сън. Ето защо Кутия с пружинни легла в теста, те са  иновативен експеримент за масите.

Легла с пружинни кутии, подложени на изпитание – насладете се на спокойния си сън

кутии с пружинни легла в тестовите идеи за дизайн

По принцип тази цялостна система за спане се състои от рамка, изработена от масивно дърво, която обгражда окачването. Големият комфорт на сън на американско легло по принцип се дължи на доброто окачване, което се адаптира към тялото, и неговата еластичност при стрес. Горният и долният матрак се комбинират, за да образуват вибриращ елемент.

Луксозни кутии с пружинни легла в теста

кутия с пружинни легла в тестовите идеи за обзавеждане матрак за спалня

Приемете го като предизвикателство да изпробвате пружинни легла с кутии в теста. В допълнение към практическото им приложение, вие също трябва да оцените техния несравним, страхотен външен вид. Обикновено има различни възможни опции за изграждане на легла с пружинни кутии. При американските кутични пружинни легла например матраците с пружинни кутии често са с дебелина до 30 сантиметра, т.е. можете да спите директно на матрака. Напротив, скандинавските пружинни легла с кутия имат горнище, което може да се тапицира отново и отново. В скандинавските кутични пружинни легла покритието на горния матрак е пригодено към подструктурата, която по този начин е защитена. Има и повече варианти на подструктурата. Можете да получите кутията пружина с размер на единично легло, но също и на двойно легло. По принцип всеки тип матрак може да се използва като матрак с пружинна кутия. Трябва само да съпоставите избрания матрак с долното легло.

Модерни идеи за дизайн на спалня с кутии с пружинни легла

кутии с пружинни легла в тестовата сива спалня модерна

Пружинната покривка за легло често се изработва от девствена овча вълна или компресирани пера на леглото, но също и от латекс и студена пяна. Горнището, разбира се, не е задължително, но допринася за повече комфорт при спане в скандинавската версия на леглата с пружини. Разгледайте снимките и не подценявайте останалата част от съня си.

Кутия с пружинно легло с регулиране на двигателя

тествани пружинни легла с регулиране на двигателя

Кутия с пружинно легло в синьо

легло с пружинна кутия в син дизайн

Буйна зелена с бяло бельо

зелена кутия пружинно легло бяло спално бельо интериорен дизайн

Пружинни легла с кутия в теста

луксозни легла с пружини от тестова кожа

Дизайнерски идеи с жълто и черно

луксозна спалня с пружинни легла тестван жълт килим

Стилна спалня

модерни кутични пружинни легла в табуретката за тестване

Кутия с пружинно легло с уникален дизайн в лилаво

модерен дизайн на спалня с пружинни легла

Кожен дизайн на легла с пружинни кутии

модерна спалня с пружинни легла тест в бежово