чекмеджета за съхранение на платформа изваждаща се черна рамка за легло

Легла на платформа, оборудвани с отделения – идеи за съхранение

Ако непрекъснато търсите полезни начини за съхранение на вещи в спалнята си и искате модерен, първокласен дизайн, който може да бъде съчетан естетически с вашето легло, леглото на платформа може да бъде идеалното решение за вас.

След като използвате легло на платформа, вие напълно ще забравите подобни преживявания и ще имате пълен контрол над пространството под леглото си.

Голям процент от тези легла са оборудвани със система за съхранение, която ви позволява да организирате и съхранявате предмети в пространството под леглото, което е особено полезно в домове, където пространството е ограничено.

Голям процент от тези легла са оборудвани със система за съхранение

Легла на платформа с отделения, снабдени с дървени рамки

В зависимост от това колко място за съхранение имате нужда и стила, който искате, вашето легло на платформа може да има едно чекмедже или няколко чекмеджета, вградени в страните и краката на леглото. По този начин ще можете да освободите по-голяма част от открития под. В чекмеджетата можете да съхранявате бельото, чорапите и дрехите си, които са неподходящи за сезона, докато мястото в килера все още е запазено за актуалните сезонни дрехи.

Легла на платформа с чекмеджета

Легла на платформа с отделения, оборудвани с бели мебели

Тази алтернатива разкрива изключителната функционалност на леглото на платформата, така че в тази форма тя надхвърля най -високите очаквания. Рафтове и шкафове могат да се монтират към таблата, с удължения от двете страни. Отделенията могат да се използват за различни цели за съхранение, като например Б. за съхраняване на книги, компактдискове, снимки в рамки и много други. За да освежите малко визията на всичко това, можете дори да добавите няколко парчета украса на рафтовете.

Вградени рафтове и шкафове

Легла на платформа с отделения от борова дървесина

Този тип легло на платформа е създадено за хора, които дават приоритет на простотата в ежедневието си. Те са линия от платформени легла, проектирани без табла или различните други орнаментирани стълбове, които обикновено се свързват с много легла от този тип. Всичко, от което се нуждаете, е стилно просто проектираното място за съхранение под леглото или можете да изберете няколко удобства, като стълби, ако имате предвид нещо по -ефективно.

Невзискателна простота по отношение на удобството

легла на платформа, оборудвани с отделения селски дизайн

Много платформени легла се характеризират с изискан дизайн и освен факта, че са доказали, че са изключително функционални по отношение на спестяване на пространство, те правят спалнята ви по-визуално привлекателна. Легло на платформа със стълби е добър пример за това. Ако собственикът на апартамента иска да си легне, стълбите му гарантират лесен достъп до него.

Селски дизайн на спалня – привлекателна атмосфера

платформени легла, оборудвани с отделения меки матраци

С друго пространство, което се отваря точно под леглото ви, вече не е нужно да се притеснявате къде ще намерят място за съхранение на дрехи извън сезона, завивки и може би играчките на децата ви. Леглата на платформа са не само много практични, но и стилни, а начинът, по който превръщат вашата малка спалня, е безпрецедентен.

Помислете за тяхната използваемост в стаята на вашето дете, в стаята за гости и в голямата спалня, ако търсите промяна там и искате да установите визуално привлекателна разлика между тези стаи и вашата тясна спалня.

И така, бихте ли избрали легло на платформа??

платформени легла с отделения, монтирани високо

Високо позиционирано легло на платформа с лека дървена рамка

легла на платформа с отделения от дърво на практика компактни

Класически интериор на спалнята

легла на платформа с отделения, оборудвани с модерно обзавеждане  Маслено жълто спално бельо – градска спалнялегла на платформа с отделения, вградени в градски дизайн

Червени акценти – бои за стени и възглавници

Платформени легла с отделения, оборудвани с традиционни мебели