Лентите за глава се оценяват както от мъже, така и от жени. Независимо дали става въпрос за парти или друг повод, мъжете обичат да ги носят като облекло за адреси, ако говорим за тениса на добре познатата и известна игра, играчите са свикнали с лентите за глава. Мъжки превръзки се предлагат на пазара от години. Лентите за глава се третират като най -сериозния аксесоар от мъжете. Предлагат се в много цветове и марки. Тук можете да намерите най -добрите топ 15 мъжки ленти за глава, за да подобрите вашия стил. Опитайте се да ги използвате според събитията, които се случват в живота ви.

Най -новите мъжки ленти за спорт със снимки:

Тук представяме топ 15 мъжки ленти за глава за изпълнение на модното им желание.

1. Дънови ленти за глава:

Дънкови ленти за глава

Супер меката мъжка лента за глава е идеална за Cross Fit, бягане, упражнения или спорт. Готиният принт с дънков вид е направен от Flex (полиестер/спандекс) и е подкрепен с разтеглив черен Supplex, известен със способността си да отблъсква потта и да я държи далеч от очите ви.

2. Фитнес ленти за глава:

Фитнес ленти за глава

Тези живи плетени ленти за глава наистина са бързо, елегантно решение за опитомяване на дивата коса или за предпазване на потта от очите ви. Ако използвате ленти за глава, знаете, че нямате достатъчно. Вашата приятелка във фитнеса също може да се нуждае от такава! това ще се разтегне, за да отговаря на всички размери удобно. Този много мек материал няма да предизвика разсейващ натиск, докато вършите работата, която трябва да вършите. Тези ленти за глава остават на място най -добре, ако са частично на челото ви и частично на косата ви, така че да не се изплъзват.

3. Плетена мъжка лента за глава:

Плетена мъжка лента за глава

Списъкът с артикули е за начало кафява лента за глава от изкуствена кожа. Лентата за глава е създадена по поръчка, което означава, че няма да видите действителната лента за глава на снимката, въпреки това ще бъде същата тапицерия, цвят, стил и т.н..

4. Широка лента за глава за мъже с дълга коса:

Широка лента за глава за мъже с дълга коса

Широките ленти за глава са много в тенденция за мъжете. Те обичат да ги носят на дълги коси. Лесно достъпна на пазара, тази широка лента за глава направи ниша сред другите ленти за глава. Те са много търсени и изглеждат великолепни за носене.

5. Плетени ленти за глава:

Плетени ленти за глава

Тази плетена лента за глава или плетена обвивка за коса е добра за ежедневна употреба по всяко време на почти всеки сезон. Той може да държи вашата собствена коса или страх от лицето и под контрол. Обстоятелството на лентата за глава се простира на 56 -62 см (22 ″ -24,4 ″), но те могат да бъдат произведени във всеки възможен размер. Изработена с голямо търпение от добро качество – 49% вълнена смес и 51% акрилна смес в толкова красив цвят на въглен.

6. Йога ленти за глава:

Йога ленти за глава

Този красив печат демонстрира прекрасните цветове на есента слой върху слой, създавайки краен резултат, който се променя постоянно и е сложен. Изглежда преплетена, тази лека и гъвкава печатна материя е домакин на органични и геометрични шарки! Страхотен аксесоар против хлъзгане в свободното време, който ще комплиментира червените, сините, зелените и всичко останало! Двойният слой обещава нехлъзгаща се лента за глава. Поглъщането и антимикробната подложка ви поддържат чисти и сухи.

7. Коледна лента за мъже:

Коледна лента за мъже

Лента за глава/Суичър, Тройна дебела хартия за максимална подплата, абсорбиране на потта и насърчаване на отскачането. Полиестерна нишка и качествен 100% памучен плат.

8. Мъжка лента за глава:

Мъжка лента за глава

Винаги е забавно да избирате лично от тези „планини ленти за глава“! Това е полезно за редовна или ежедневна употреба, мъжете могат да изпробват тази една лента за глава, за да избегнат проблем с изпотяването. Изглеждат страхотно и се разхождат из града! Подходящ на възраст 2 и повече години.

9. Оребрена лента за глава:

Оребрена лента за глава

Този списък е за Ribbed Loop Cowl – наистина гъвкаво минималистично произведение с функционалност предвид. Той върви добре върху обикновен бял чай, уютен пуловер или по -високо зимно палто! Освен това прави красив подарък.

10. Покемон мъжки лента за глава:

Покемон Мъжка лента за глава

От упражнения във фитнес залата, Cross Fit, бягане на маратон до изпълнение на поръчки, лайфстайл лентите за глава са идеален аксесоар, който без усилие ви спира да изглеждате и да се чувствате страхотно, докато сте активни. Всяка лента за глава удобно захваща косата за полета. Всички стилове са произведени в САЩ и със сигурност трябва да се перат на ръка и да се сушат чрез капкомер. Моля, позиционирайте близо до линията на косата за максимална ефективност.

11. Завързана лента за глава:

Връзка Оцветена лента за глава

Бохо обвързани ленти за глава + универсална лента за глава 12 подхода за носене на мека и гладка материя ви карат да се чувствате страхотно, когато ги носите. Страхотно за всеки ден!

12. Дредова лента за глава:

Дредове за глава

Това е супер удобна и стилна мъжка лента за глава в племенен модел. Поради ширината си, той е подходящ за дрехи или къдрава и гъста коса. Те дават две различни дължини: 20 инча или 22 инча (+/- 0,5 ″). Както и да е, материалът е супер разтеглив, така че лентите за глава пасват на всички. Както и да е, лентата за глава е много разтеглива и регулируема, така че може да се побере на всеки! Boho обвързани ленти за глава + универсална лента за глава 12 начина за носене Мека и гладка материя ви кара да се чувствате страхотно, когато ги носите. Страхотно за всеки ден!

13. Хипи Boho цигански лента за глава:

Хипическа циганска лента за глава Boho

Списъкът с артикули е за начало зелена, златна, кремава и червена лента за глава в стил хипи. Лентата за глава е проектирана по поръчка, което означава, че няма да получите точната лента за глава на снимката, но тя ще бъде същата тапицерия, цвят, стил и т.н..

14. Мъжка вълнена лента за глава:

Мъжка вълнена лента за глава

Стилна и проста плътна плетена мериносова вълнена лента за уши за уши за мъже или жени от зашеметяваща изгорена оранжева 100% вълна. Това е най -добрата лента за глава през зимата.

15. Лента за глава PacMan:

PacMan лента за глава

Тези ленти за глава са чудесни за бягане, йога или невероятно пазаруване на храна! Стоят ти на главата! Кадифето отзад се прилепва към косата ви, дори по време на активни спортове. Току -що завърших работилница, като едната държеше моите групи през цялото състезание.

Така че мъжете тук са най -добрите ленти за глава за вас. Не ловувайте тук и там, когато най -добре проучените върхови ленти за глава са тук. Опитайте някой от тях според вашия вкус или моден усет. Тези ленти за глава не се носят само от мъже, но са и ленти за жени.