Лентата за глава е готова за носене на аксесоар за облекло, който можете да носите за различни цели и поводи. Лента за глава, полезна за всички видове спорт и за мъже и за жени, е пот за глава. Може би често сте виждали спортни играчи на тенис, бадминтон, футбол и т.н., носещи лента за глава през челата, за да поемат цялата пот и да не изглеждат мръсни и разхвърляни. Освен че поддържат сухи, лентите за пот също помагат на спортистите да избягват разсейването по време на спорта, т.е.ако капка пот попадне в очите им по време на бягане, това може да им струва играта.

Най -добрите потни ленти за глава за абсорбиране:

Следват топ 9 вида ленти за пот,

1. Памучни превръзки за пот:

Памучни превръзки за пот

Най -добрите абсорбиращи пот превръзки са памучни ленти, тъй като памукът е естествен материал. Той незабавно ще поеме по -голямата част от потта ви. Ако не искате да си играете с потта висяща на челото ви, не трябва да я избирате. В противен случай, ако целта ви е само бързо попиване на пот, тогава памукът е пътят.

2. Ленти на главата Poleyster:

Ленти на главата Poleyster

Въпреки че самият полиестер има нулеви абсорбиращи пот качества, когато се смесва с определени синтетични влакна, полученият материал има магическа способност за инхибиране на потта. В резултат на това лентите на основата на полиестер са широко известни като превръзки, които изпотяват пот. Те устояват на потта и ви охлаждат, вместо да абсорбират потта.

3. Лейкрана ленти за глава:

Лейкрана ленти за глава

Освен полиестер, друг материал, който до известна степен има устойчивост на изпотяване, е лайкрата. Лентите за лайкра са популярни със своята разтегливост, леко и удобно усещане. Най -вече ликрата се използва при изработката на дамски превръзки за пот, за да им придаде по -елегантен вид.

4. Отпечатани ленти за глава:

Отпечатани ленти за глава

Друг вариант на лентите за глава са лентите, отпечатани с различни дизайни. В повечето случаи потниците за мъжки глави имат отпечатано само логото на марката от предната страна. Докато жените предпочитат атрактивен дизайн, отпечатан върху лентите за глава заедно с имената на марките. Например, може би сте виждали потната лента на Роджър Федерер с логото на марката „Nike“.

5. Найлонови ленти за глава:

Найлонови ленти за глава

Казва се, че найлонът е близък роднин материал от полиестер и спандекс. Следователно, заедно с тези две, найлонът има и отлична сила за отблъскване на потта. Но найлонът също има способност за бързо изсушаване. Следователно найлоновите ленти за глава са най -добрите потни, които премахват потта в спортната индустрия към момента.

6. Бамбукови вискозни ленти за глава:

Бамбукови вискозни ленти за глава

Бамбуковата вискоза е модерен участник в серията абсорбенти на пот, заедно с памук и лен. По този начин лентите за глава от бамбукова вискоза също са добре познати поглъщащи пот ленти за глава. Тъй като е сравнително нов материал, не се среща често при изработката на ленти за глава.

7. Ленти за глава от техническа тъкан:

Ленти за глава от техническа тъкан

Technical Fabric включва персонализирано разработване на различни тъкани за различни цели. Например, определена техническа структура се състои от две нива; първият се състои от памучен слой за абсорбиране на пот, докато външният слой е от полиестер или найлон за незабавно изсушаване на влагата. По този начин това са най -добрите ленти за глава за пот в момента.

8. Лента с кадифена подплата:

Каишка за подплата

Лентите за глава, които първоначално са изработени от друг материал като памук, но имат кадифена подплата от вътрешната страна, са много прецизни и точни в монтирането. Те не представляват риск от разхлабване или отпадане. Следователно те са идеални превръзки за пот за бягане.

9. Дизайнерски ленти за глава:

Дизайнерски ленти за глава

Понякога известните спортни личности също се нуждаят от дизайнерски превръзки за пот, заедно с целта за комфорт. Тези ленти правят спортиста да изглежда по -елегантен и грациозен.

Лентата за глава Sweat е много важен аксесоар за дрехи за спортните личности. Това е така, защото те се оказват полезни при абсорбиране на потта, осигуряват комфорт и също така са полезни като изявление за стил. Ако сте бегач, можете да използвате кадифена лента за глава, за да осигурите точно прилягане и здраво захващане, докато ако сте тенисист, памучната лента за глава е най -добрият вариант за вас.