Всяка жена обича да глези кожата си. Честите посещения в салона обаче могат да бъдат тромави и да разтрият парите. Какво ще кажете за лицето, което можете да направите у дома си и да получите същите резултати от салона. Прочетете, за да научите повече за това. Перлената лицева е най -естественият и евтин начин да придадете на лицето си блясък на безупречна сияйна кожа. Използва се от години за премахване на тен и изсветляване на тона на кожата едновременно. Освен това е ефективен и за предотвратяване на признаци на преждевременно стареене и придава на кожата меко усещане за пера.

Перлената лицева е подходяща за всички типове кожа, но работи най -добре за мазна кожа. Подходящ е и за всички възрастови групи. Перлена лице може лесно да се направи у дома без никаква екстравагантност. Перлената пудра, използвана в лицето, се смесва с други естествени съставки, за да се получат различни опаковки за лице, които дават уникални ползи за красотата. Когато купувате перлен прах, винаги се уверете, че е чист и истински. Само чист перлен прах може да направи кожата ви еластична и гладка. Разгледайте някои отлични перлени маски за лице, които лесно могат да се приготвят у дома.

Как да направите перлено лице у дома

Различни видове перлени лица:

Ето различни видове перлени лица за мазна кожа, както следва.

перла за лице

Перлена опаковка за лице с яйца и мед:

Това е естествено домашно средство за премахване на фините линии и бръчките. Необходимите съставки са

 • 1 чаена лъжичка перлен прах
 • 1 яйце (вземете само разбитата бяла част)
 • 1 чаена лъжичка пресен мед
 • Сок от 1 лимон

Смесете всички съставки заедно, за да образувате гъста паста. Нанесете това щедро върху шията и лицето. Оставете да изсъхне и измийте със студена вода. Тази перлена опаковка за лице не само се бори с признаците на стареене, но и овлажнява кожата.

Перлено лице с маслиново масло:

Ако имате матова и суха кожа, опитайте това лице у дома, за да сложите край на притесненията си. За приготвяне на употреба

 • 1 чаена лъжичка чист перлен прах
 • 2-3 капки екстра върджин зехтин

Смесете перления прах със зехтин, за да направите паста. Използвайте това върху лицето си и масажирайте нежно с кръгови движения. Оставете да изсъхне за около 10 минути и изплакнете. Това домашно лекарство дава отлични резултати при суха кожа и я подхранва добре.

Перлено лице с мляко:

Тази конкретна перлена опаковка за лице може лесно да се направи у дома за лечение на акне. Основните необходими съставки са

 • 1 чаена лъжичка перлен прах
 •  пълномаслено мляко

Бавно добавете мляко към перления прах, ако е необходимо, за да образувате гъста паста. Нанесете това върху лицето си и го оставете да изсъхне за 10-15 минути. Изплакнете със студена вода. Изсушете кожата и нанесете добър овлажнител след това. Използвайте тази перлена лице за редовно, за да намалите петна от акне и пори.

Перлена опаковка за лице с алое вера:

Това е превъзходна перлена опаковка за лице, за да получите сияйна и сияйна кожа без усилие. За да приготвите това, ще ви трябва

 • 1 чаена лъжичка перлен прах
 • пресен сок от алое вера
 • 1 чаена лъжичка ябълков сок (използвайте пресен)
 •  2 чаени лъжички зехтин

Смесете всички горепосочени съставки, за да образувате паста. Нанесете внимателно тази опаковка върху лицето си, като започнете от брадичката и се придвижите нагоре. Оставете го да изсъхне и измийте със студена вода.

Предпазни мерки:

Преди да използвате някоя от тези перлени опаковки за лице, важно е да почистите добре лицето. Измийте шията и лицето си с леко измиване на лицето. Преди да използвате тези опаковки, кожата трябва да е чиста и напълно суха.

Препоръчително е също така да се направи кожен тест, за да се открият всякакви неблагоприятни реакции. Смесете перлена пудра за лице с вода, за да образувате паста. Нанесете много малко количество зад ухото си. Оставете за 3-5 минути. Ако има дразнене или усещане за парене, незабавно изплакнете с хладка вода. Ако кожата ви не стане розова, можете да продължите да използвате перлени пакети за лице на лицето и шията.

Ползата от перлената лицева е не само естетическа, но и психологическа. Кожата ви ще се почувства подмладена, както и отпусната. Поглезете се с тази луксозна кожа на лицето и изпъкнете с младо изглеждаща сияйна кожа.