Heb je perfect lippenbalsem gebruikt? Ooit verrast als je te veel of te kleine lippenbalsem aanbrengt? Er zijn veel soorten lippenbalsem, daarom volgen hier een aantal handige tips om de juiste te kiezen en hoe u deze kunt gebruiken. Lippenbalsem is enorm voor het ontspannen van de ruwe, droge huid van je lippen!

In conditie, bij koud weer vindt u een onbetrouwbare en schilferende huid. Als het correct wordt aangebracht, helpt een beetje lippenbalsem om de schoonheid van je lippen te vergroten. Daarom zal ik je in dit artikel uitleggen hoe je lippenbalsem aanbrengt.

Hoe toe te passen en gebruik van lippenbalsem

Het is misschien niet het meest opwindende schoonheidsproduct, maar er zijn zoveel redenen dat lippenbalsem de meest opvallende is, vooral zodra het weer koud begint te worden en de huid begint uit te drogen. Schoonheidsbalsem werkt als nagelriemcrème in een handomdraai – strijk het gewoon glad boven droge nagelbedden en het zal ze dempen!

Lippenbalsem is heel snel vervuld voor lippen, waar? Lippenbalsem wordt ook voor veel lichaamsdelen gebruikt. Kies altijd de juiste lippenbalsem voor jou. Kies er een met een superieure geur die goed hydrateert, en je kunt er zelfs de voorkeur aan geven in je voorkeur voor kleur! Er zijn veel lippenbalsems verkrijgbaar.

hoe lippenbalsem aan te brengen

Beste tips om lippenbalsem aan te brengen:

1. Neem een ​​superieure variëteit aan lippenbalsem en volg de aanwijzingen goed op. Je kunt ook een lippenbalsem naar keuze bij je thuis maken.

2. Controleer de gebruikte applicator. Een aantal lippenbalsems hebben applicators waarmee je een wiel kunt gebruiken om het omhoog te draaien. Een beetje lippenbalsem is ook verkrijgbaar in knijptubes, maar deze zijn voornamelijk voor lipgloss.

3. Zet een lippenbalsem op. Rol het wiel op. Laat de balsem rijzen – niet anders laag, niet te hoog. gewoon precies.

4. Smeer lippenbalsem op je lippen. Maak gebruik van één hand om te beginnen in de hoek van je onderlip, en span je modus in naar de extra lip. Afhankelijk van de hoeveelheid vocht sinds de lippenbalsem, kunnen uw lippen, later dan een enkele bedekking, zowel zacht als glad aanvoelen. In conditie, je lippen worden niet gehydrateerd, voer de onder- en bovenlip nog een keer uit.

5. Beginnen bij de hoek van je lippen is nuttig. Je bent klaar! Je smeert effectief lippenbalsem op je lippen.

6. Plaats lippenbalsem. Nu is het klaar.

Voordelen van lippenbalsem:

 • Wrijf het in je nagelriemen, vooral voordat je naar bed gaat. Ze zullen zacht en buigzaam zijn terwijl je wakker wordt.

  Plaats een aantal op een wattenstaafje om je oogmake-up in een mum van tijd op te ruimen.

 • Handlotion over het hoofd zien? Neem wat balsem op echt droge plekken, vergelijkbaar met die plek tussen je duim en wijsvinger. Masseer je handen samen om het op te warmen en monteer het extra smeerbaar.
 • Raak een beetje in het gebied van je ogen om te hydrateren en minimaliseert fijne lijntjes.
 • Wanneer je verkouden bent, breng dan wat lippenbalsem aan op je neus nadat je een tissue hebt gebruikt, om te voorkomen dat de huid rood en geïrriteerd raakt.
 • Genees gebarsten vingertoppen in de winter; op welk moment je ook balsem op je lippen aanbrengt, omhul het gebarsten gebied ook met een mooie dikke laag, om het vocht in te sluiten en het gebied te verdedigen.
 • Veeg daarna overdag je jukbeenderen af ​​om een ​​doffe huid te laten stralen en er stralend uit te zien.
 • Gebruik het om wenkbrauwharen met een sterke wil op hun plaats te houden, vergelijkbaar met slaapgel.
 • Combineer een aantal oogschaduw om oogglans te creëren, wanneer je voor een dewy finish gaat.
 • Wegvliegende haren temmen door middel van een beetje lippenbalsem als product.

hoe lippenbalsem aanbrengen?

Wanneer lippenbalsem gebruiken:

 • In een omgeving met airconditioning: lange uren in een ruimte met airconditioning kunnen uw lippen droog maken. Vochtinbrengende lippenbalsems bevrijden je kwetsbare lippen eenvoudig van uitdroging.
 • Beneath Lipstick: op een lippenbalsem aanbrengen die het vroegst is vóór lippenstift. Zachte lippen helpen je lippenstift gemakkelijker aan te brengen en gaan langer mee. Lippenbalsem zal ook een verdedigingslaag voor je lippen vormen vanaf de nepkleuring.
 • Eerder dan blootstelling aan de zon: Lippen worden droog, gebarsten, verouderd en dof gekleurd vanwege de schadelijke UV-stralen. Omdat de dunne huid op je lippen melanine mist, gloeien ze gemakkelijk als van de zon. Zet dus altijd lippenbalsem op met SPF-bescherming terwijl je naar buiten gaat.
 • Elke dag: gewoon zachte, gladde lippen zijn mogelijk mooi en verrukkelijk. Dus als je schattige lippen wilt hebben, gebruik dan lippenbalsem om je lippen te allen tijde te beschermen, zowel elke dag als elke nacht.
 • Voordat u naar bed gaat: Lippen kunnen de hele nacht uitdrogen, vooral als u uw mond heen en weer ademt, terwijl u anders slaapt als u in een kamer met airconditioning slaapt. Het is een superieur idee om elke avond een laagje lippenbalsem uit te smeren voordat u naar bed gaat om uw lippen de hele nacht vochtinbrengende bescherming te bieden. Het helpt ook om nieuwe huidcellen aan te maken en de vochtbarrière van de lippen op te bouwen, waardoor je lippen zacht, gelijkmatig en flexibel worden.
 • In een droge of koude omgeving: contact met wind, zon en koude, droge lucht dragen bij aan gesprongen, gebroken lippen door vocht naar buiten te zuigen en de huid te beschadigen. Vermijd blootstelling door uw lippen te beschermen met een lippenbalsem, eerder dan naar buiten te gaan, en breng regelmatig opnieuw aan als u buiten bent. Lippenbalsem zal het vocht gemakkelijker maken en het afsluiten van de vervelende omgeving.
Enkele dingen die u moet weten voordat u lippenbalsem koopt:
 • Blijf uit de buurt van ingrediënten zoals menthol, fenol en salicylzuur. Deze hele wortels het lichaam om te stoppen met het genereren van natuurlijk vocht in het gebied van de lippen.
 • Beperk uw gebruik van lippenbalsems die geuren of toegevoegde smaakstoffen bevatten.
 • Geuren bevatten chemicaliën en extra smaakstoffen kunnen je huid irriteren, anders allergieën veroorzaken. Ze drogen de huid uit en daarna kan deze extra kloven.
 • Geeft de voorkeur aan probleemloze, op petroleum gebaseerde geleiproducten. Het helpt om de lippen vochtig te houden en om toekomstige kloven te voorkomen, als alternatief om het te veroorzaken.