Wanneer heb je voor het laatst midden in de zomer voor een lippenbalsem gekozen? Lippenbalsems zijn, zoals algemeen bekend is, een remedie voor de winterdagen en worden uitsluitend gebruikt om je lippen te beschermen tegen schuren en uitdrogen. Maar de nieuwste serie lippenbalsems beschermen niet alleen je lippen maar zorgen ook midden in de zwoele zomer voor een egale tint en hydratatie van je lippen. Je lippen zijn het zachtste, meest gevoelige deel van je lichaam en door het hele jaar door deel te nemen aan de bescherming ervan, krijg je door de jaren heen zacht gloeiende, volle lippen. Dit is de reden waarom we in het artikel van vandaag zullen schrijven over het assortiment Baby lippen-lippenbalsem van Maybelline en hoe ze ons ten goede komen.

1. Baby lippen kristal roze kwarts:

baby lippenbalsems

Babylippen van Maybelline hebben altijd het doel om de lippen zacht en kusbaar te maken terwijl ze de beschadigde beschermen en repareren. Deze reeks kristallen babylippen maakt gebruik van kristaldeeltjes die de huid vernieuwen, terwijl de glinsterende tinten van 6 waaronder roze kwarts, fonkelend taupe en glanzend koraal een lichte tint geven aan je soepele lippen.

2. Baby Lips Rose-verslaafde:

Babylippen zijn verslaafd aan rozen

De rozenverslaafde van Baby Lips gebruikt bedwelmende bessen en Centella-essence om beschadigde of droge lippen te vernieuwen, te herstellen en aan te vullen. De hydration lock-techniek in deze lippenbalsem houdt de lippen zacht en vochtig, terwijl de zonbeschermingsfactor met SPF20 uitstekende bescherming biedt tegen beschadiging door UV-stralen en bruin worden door de zon.

3. Babylippen Energizing Orange:

Babylippen energieke sinaasappel

Een krachtig mengsel van sheaboter en antioxidanten vermengd met het aroma van Centella zorgt ervoor dat je lippen urenlang gevoed en gehydrateerd blijven, terwijl de zachte SPF20-zonbescherming een beschermend omhulsel over je lippen vormt om je zachte plooien te beschermen.

4. Babylippen die menthol verlichten:

Babylippen Verlichtende menthol

Met de verlichtende menthol babylippenbalsem kun je je lippen nu optrekken tot een schitterende steenbolk zonder je zorgen te hoeven maken over plooien en fijne lijntjes die de primaire tekenen zijn van veroudering van de liphuid. De verlichtende mentholextracten verfrissen je zintuigen terwijl de balsem je lippen verjongt en energie geeft.

5. Babylippen gedoofd:

Babylippen gedoofd

Les de dorst van je droge, gesprongen lippen met dit assortiment Baby Lips lipverzorgingsbalsem. De langdurige hydratatie van deze balsem is niets vergeleken met de hydration lock-techniek waarmee je een schitterende zachte lip kunt hebben zonder overmatige vettigheid.

6. Babylippen Perzikkus:

Baby lippen perzik kus

Zachte perzikkleurige lippen met een satijnfluwelen gevoel zijn slechts een armlengte verwijderd. Grijp de perzikkus Baby lippen lippenbalsem en verdrijf droogheid en gesprongen lippen. De Peach Kiss zorgt voor intense langdurige hydratatie en geeft je een zachte perzikkleurige nude-tint bij het aanbrengen.

7. Babylippen Wijnstok:

Baby lippen wijnstok

Het assortiment wijnstokken wordt geleverd met een zachte, lichtroze tint die kleur toevoegt aan uw kroppers en tegelijkertijd de essentiële voordelen van hydratatie en voeding biedt. Heb binnen enkele ogenblikken na het aanbrengen zachte en soepele lippen.

8. Baby Lips Electro Lippenbalsem, Minty Sheer:

Babylippen electro lippenbalsem

Wanneer was de laatste keer dat je zoveel plezier had met het verwijderen van een lippenbalsem? Het assortiment elektrolippenbalsems van Baby Lips maakt gebruik van heldere, levendige neonkleuren die trend toevoegen aan je stijlquotiënt terwijl je je lippen onderweg hydrateert en voedt.

9. Babylippen Antioxidant Bes:

Babylippen antioxidant bes

De bessen gevuld met anti-oxidanten voeden niet alleen, maar geven ook nieuwe energie en verlichten de teint van je lip, terwijl de Centella-essence en de SPF 20-zonbescherming weers- en huidbeschadigingen tegengaan om je dikke kussenlippen te geven.