Тя е невероятен човек, с когото можеш да се мотаеш и преобръща света ти с любов, с главата надолу. Не е ли страхотно да я имаш наоколо? Някой, с когото можете да бъдете както и когато искате, някой, с когото да говорите, да го държите, гушкате и обменяте сладки целувки? Е, тя е твоята приятелка и сродна душа, която винаги си искал. Влюбването в нея обаче беше най -доброто нещо, така че сега поработете върху това и го направете успешен, един ден с нея, която вървеше по пътеката като съпруг и съпруга.

Как да обичаш приятелката си

Това, което сме склонни да забравяме, е, че любовта в наши дни не се уважава. Човек трябва да знае, че едно момиче е красив човек, създаден с любов и трябва да бъде уважаван. Жените, ако не бяха наоколо, светът нямаше да отиде по -далеч. Затова се отнасяйте с приятелката си с уважение и както известна певица веднъж каза „третирайте се с нея като с дама“.

Ето най -добрите съвети как да обичаш приятелката си.

Отнасяйте се към дамата, както подобава на дамата:

1. Мъжете не трябва да доминират в мислите, възгледите и мненията си за една жена, особено не за своите любовници, съпруги, приятелки или спътници на живо. Говорейки за приятелки, мъжът трябва да знае, че само защото той е влюбен в нея, а тя в него, това не я прави негова „собственост“. Тя като негова приятелка има свой личен живот, с който да се занимава, и тя също се нуждае от своето пространство. Дишането зад гърба й няма смисъл, защото ако мъж не може да уважи нейното пространство и нейното време или нужди, има някой друг, който чака да бъде с нея и да направи всичко за нея.

2. Не я раждайте и не я гушкайте прекалено много, тя е пораснала жена със собствен мозък и не се нуждае от подценяване за същото. Мъжете обичат да глезят приятелките си, да ги обсипват с подаръци и да даряват на дамата си любов целия комфорт и грижа. Прекаляването със същото показва несигурност у мъжа, особено с подхода му към жените. Така че спрете да говорите на бебето от време на време, има време и място за всичко и тя също се нуждае от своето време.

Човек също трябва да се научи как да оценява времето, което отделя, за да кукли и да бъде с мъжа си. Не критикувайте теглото й, косата, външния вид и това, което носи. Тя е отделила време да бъде с вас и това трябва да се брои. Само защото приятелите ви казват, че не е „готина“ или „гореща“. Това не означава, че трябва да я омаловажавате или да й се подигравате от време на време. Ако искате тя да се промени, уверете се, че и вие се променете с нея. Направете усилие за вас двамата, а не защото я искате като трофей в живота си.

3. Говорейки за приятелка с трофей, такива приятелки са за материални нужди и не се притесняват дали сте влюбени в тях или не. Вашата приятелка обаче не се отнася с вас като с любител на трофеи, така че защо тогава трябва да се отнасяте с нея като с такава. Не приемайте любовта й за даденост, в противен случай тя може просто да хвърли кърпата на тази връзка и да излезе или да ви излезе.

4. Подарете й изненада от време на време, накарайте я да се почувства специална и вълшебна. Жените обичат изненади, водете я на кино, обяд, вечеря, разходка из града, уикенд за двама или романтично прекарване у дома само вие двамата.

Бъди мъж:

Истинските мъже винаги издигат жените си над тях и ги уважават; те не гледат жените доста по -ниско. Следователно, бъди мъж и й докажи, че кралица те е отгледала като принц.