De designer loafers voor zowel dames als heren zijn de trendy schoenen waar tegenwoordig veel de voorkeur aan wordt gegeven. Het heeft prachtige vormen met eigentijdse ontwerpen die het geschikt maken voor de meeste gelegenheden. Het past gemakkelijk bij zowel casual als formele kleding die wordt gekozen door allerlei unieke persoonlijkheden.

Beste designer loafers ontwerpen voor jongens en meisjes in trend:

Hier vind je de top 9 patronen van designer loafers in India,

1. Italiaanse designer loafers met kwastjes voor heren:

Designer loafers voor heren met Italiaanse kwastjes

Dit is een nieuwe designer loafer voor heren van het type mocassin bootschoenen. Het is de designserie van Italiaanse loafers met kwastjes die de combinatie van synthetisch leer en imitatiesuède in het bovenste gedeelte heeft. De binnenzool en de buitenzool zijn gemaakt van puur synthetisch.

2. Designer loafers van echt leer voor dames:

Designer loafers van echt leer voor dames

Het is een effen gedecoreerde damesstijl met platte hakken en een slip-on sluitingspatroon. De gebruikte leerstijl is nubuck met het binnenzoolmateriaal van latex. Het patroon dat wordt gebruikt voor de afwerking van de look is volnerf leer.

3. Designer loafer schoenen met geknoopte afwerking:

Designer loafer schoenen met geknoopte afwerking

Hier is de blik op de gebruikte designer loaferschoenen van de hoogste kwaliteit. Het geeft je de stijlvolle uitstraling, opperste kracht en perfecte afwerking. Ze zijn perfect voor de informele gelegenheden zoals de feesten en ook de festivalevenementen.

4. Tan Shaded Designer Penny Loafers:

Tan Shaded Designer Penny Loafers

Het is de designer serie schoenen bedoeld voor mannen die altijd stijlvol zijn in het oppakken van hun stijl. Deze designer penny loafers zijn gemaakt van Italiaans leer voor zowel binnen- als buitenzoolmaterialen. Het geen kantpatroon met een bandontwerp bovenop maakt het ook de unieke loafers voor de formele kleding.

5. Zwarte kunstmatige designer loafers:

Zwarte kunstmatige designer loafers

Hier is de super verbluffende collectie in de casual loafer-serie voor heren. Dit paar zwarte designer loafers is gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Het enige materiaal dat hier wordt gebruikt, is hard PU, samen met hetzelfde materiaal dat in het binnenste gedeelte wordt gebruikt.

6. Comfortabel rijdende designer loafers:

Comfortabel rijdende designer loafers

Het speciale kenmerk van deze beste designer loafer is het patroontype dat solide is en geschikt is voor elk seizoen. Het binnenzoolmateriaal dat hier wordt gebruikt, is TPR en de buitenzool is van rubber. Het is een model met een slip-on sluiting met kunstleer in het bovenste gedeelte. Het is een ideale vrijetijdsloafer.

7. Bootschoenen Designer Loafers:

Designer loafers voor bootschoenen

Dit is een designer rode loafer met een bootmodel met platte hak. Het gebruikte bovenmateriaal is echt leer. Het patroontype wordt ook wel bordered genoemd. Het materiaal van de buitenzool is van rubber en is het perfecte schoeisel voor casual gelegenheden.

8. Designer loafers van zacht getextureerd suède:

Designer loafers van zacht getextureerd suède

Het zijn de opvallende penny loafers die zorgvuldig met de hand zijn afgewerkt, waardoor het de eerste keuze is onder de veeleisende heren. Dit paar designer suède loafers is veelzijdig te combineren met lichte chino’s of donkere denim tinten. De unieke suède constructie zou je niet afschrikken, want het drijft je naar de perfecte kans om suède leer in je garderobe te introduceren.

9. Vintage platte designer loafers voor dames:

Vintage platte designer loafers voor dames

Geen enkele vrouw zou dit soort vintage dames designer loafers ontkennen. Het zijn de platte loafers met PU-materiaal aan de bovenkant. Het heeft het vaste patroontype en is in een mooie lichtbeige tint. Het heeft rubber gebruikt voor het materiaal van de buitenzool. Het is een exacte collectie voor de vrijetijdskleding.

Ongeacht de vorm en grootte van de voet, passen deze designer loafers gemakkelijk voor iedereen, omdat ze zijn gemaakt met professioneel werk en een stijlvol ontwerp. Er zijn verschillende kleuren om uit deze loafers te kiezen om je schoenen te laten passen bij de kleding die je draagt. De materialen die voor deze schoenen worden gebruikt zijn van premium kwaliteit en hoogwaardig waardoor ze lang meegaan.