Maang tikka е съществена част от женските бижута. Сред различните дизайни в maang tikka, най -ценният е диамантеният maang tikka. Той има различни деликатни дизайни и блести като истински диаманти. Дамите остават хипнотизирани в блясъка на този диамант. Диамантите винаги привличат жени върху него. Диамантените манг тики са с висок стандарт и разкриват вашия висок клас вкус към дизайна. Диамантите добавят допълнителен аромат към блясъка на лицето ви.

Най -новите и стилни дизайни на Maang Tikka в Diamond за жени в тенденция:

Нека трябва да изглеждаме топ 9 maang tikka в диамант в различни стилове.

1. Diamond Maang Tikka с Pearl Drop:

Diamond Maang Tikka с Pearl Drop

Това е ужасяващ дизайн на маанг тика в диамант, който включва и перлена капка. Има верига от листни шарки с диаманти. В висулката има голям червен камък в средата, покрит с релефни диаманти. Над червения камък има още една перла с кръгла форма.

2. Американски диамант Маанг Тика:

Американски диамант Маанг Тика

Това е деликатен американски диамант maang tikka със златиста цветна верига. Две хубави криви са дадени с диамант с форма на круша на горната крива и три висящи под кривите. С тази брошка има два дизайна на формата на цветя. Цялата тика е украсена с диаманти.

3. Диамант с мангов мотив Maang Tikka:

Диамант с мангов мотив Maang Tikka

Това е дизайн с тежка диамантена тика с мангов мотив. Целият мотив и верига от манго е релефен с диаманти. В средата на мотива от манго има розов камък със сълзи. Тази maang tikka изглежда кралска и класическа. Тази висулка ще покрие цялото ви чело.

4. Уникален диамант Maang Tikka:

Уникален диамант Maang Tikka

Това е уникално бижу с диамант тика с линия от бели диаманти. Няма висулка или линия за коса. Има само поредица от диаманти от малки до големи размери. Тази маанг тика е в сребро и изглежда страхотно между космите. Тази тика е с малки размери.

5. Diamond Maang Tikka с Ruby Stone:

Диамант Maang Tikka с Ruby Stone

Този диамант maang tikka има флорален модел с рубинен камък. Линията на косата е с диамантен шипов лист. Вътре в цветето има една перла, покрита с рубинени камъни и след това има линия от бели диаманти. Една диамантена топка виси под тази цветна висулка.

6. Диамант със зелен изумруд Maang Tikka:

Диамант със зелен изумруд Maang Tikka

Това е великолепна диамантена тика със зелен цвят смарагд. Има линия за коса от диамант с кръгла форма. След това има дизайн на слънчеви очила с два изумруда, заобиколени с диаманти. След това идва прикаченият висулка голям изумруд в средата и линия от бели диаманти.

7. Цветен дизайн Diamond Maang Tikka:

Цветен дизайн Diamond Maang Tikka

Това е традиционен дизайн с диамантен маанг тика с цветен модел. Златен дизайн с форма на круша е направен в линия за коса с диаманти. Има висулка с цветен дизайн с бял диамант между тях. В венчелистчетата между тях има розов камък, заобиколен с диаманти.

8. Peacock Design Diamond Maang Tikka:

Peacock Design Diamond Maang Tikka

Това е красив дизайн с два паунови диаманта maang tikka. Има един голям розов камък между брошката и малките бели, зелени и розови диаманти, обсипани в цяла висулка. Линията на косата с кръгла връзка има малък диамант отстрани. Този мотив на паун изглежда като истински.

9. Сменяем камък Diamond Maang Tikka:

Сменяем диамантен камък Maang Tikka

Това е най -новият дизайн с диамантен маанг тика със сменяеми камъни. Има верижка за коса с диаманти, с кръгла висулка. Между висулката има един релефен червен камък. Можете да промените този червен камък и да поставите камък от друг цвят. Цялата каменна околност е от диаманти.

Тъй като maang tikka, покрита с диаманти, е ценна, трябва да полагате много грижи при боравенето. Правилно измиване е необходимо, за да се запази блясъка на диаманта за дълго. Diamond maang tikka веднага привлича вниманието. Трябва да носите диамантена тика в нощни функции, така че тези диаманти да блестят повече. Диамантите винаги са били символ на любовта. Това ще бъде най -добрият избор да носите диамантена тика.