Бижутата винаги са били най -добрият приятел на жените. Всяка жена обича да се украсява с уникалния дизайн на бижута. Когато говорим за уникалните и най -добре проектирани бижута, орнаменти, тогава единственото нещо, което идва в ума ни, е, че елементите от бижута Kundan. Традиционните дизайни на бижута от кундан са много популярни поради своя етнически и кралски вид. Maang Tikka е един от най -важните орнаменти в колекцията от бижута, тъй като е поставен точно на главата на жена. Kundan Maang tikka е много популярен сред жените, тъй като придава царствен вид на жената.

Дизайн на бижута Kundan Tikka:

Maang tikka може да бъде последният щрих към вашето облекло и ще ви помогне да направите изявлението за стила, което искате да направите. Ето първите 9 дизайни на Kundan Maang Tikka, които вървят с модата.

1. Полумесец Кундан Маанг Тика:

Полумесец Кундан Маанг Тика

Ако се говори за роялти в индийския булчински облик, тогава никой не може да отрече използването на кундански бижута. Перфектният полумесец кундан маанг тика с произведение кундан с простата перлена капка в крайната точка на полумесеца. Това е перфектен тика за онези дами, които искат да носят лек маанг тикка на челото си.

2. Кундан Маанг Тика, обшит с камък:

Кундан Маанг Тика с камъни

Тикките Maang с шипове са много горещи в тенденцията в категорията дизайни на кундан тика, тъй като те идват в многобройни дизайни и стилове. Човек може да намери различен цвят на камък и кристали според техните тоалети. Красивите бижута от кундан тика с шипове от камък ви дават перфектна привлекателност във вашите социални поводи.

3. Kundan Pearl Maang Tikka:

Перла Кундан Маанг Тика

Pearl maang tikkas са идеални за всякакви поводи. Можете да го комбинирате с всякакви традиционни тоалети и ще бъдете настроени да парадирате с нов стил. Тази зашеметяваща перла maang tikka kundan може да ви превърне в грациозна и стилна дива.

4. Кундан Мата Пати:

Кундан Мата Пати

Кундан Мата Пати, състоящ се от две едностранни вериги, които висят под линията на косата на жената. Средната верига води до висулката, която пада в централната част на жена. Това е много способно да привлече вниманието към лицето ви, тъй като се намира в лицето на жената. Ако искате да ви придадете кралска жена и искате да направите деня си незабравим, тогава тази кундан мата пати може да работи за вас най -добре.

5. Флорален кундан маанг тика:

Цветна кундан Маанг Тика

Цветният външен вид и форми са много популярни сред дизайните на бижута Kundan tikka. Цветната Kundan Maang tikka, проектирана с камъните, може да бъде подпис на вашия собствен стил. Сдвояването му с другите бижута на цветя може да ви направи жена на деня.

6. Двойна луна Kundan Maang Tikka:

Двойна луна Kundan Maang Tikka

Двойната луна maang tikka kundan е създадена за жена, която го обича по два начина. Както идва с двете полумесеци, които седят изящно на главата на жена. Красивата двойна луна тика може да привлече погледа на хората, които ще обичат да оценят красотата й.

7. Висулка Стил Kundan Maang Tikka:

Висулка стил Kundan Maang Tikka

Дизайнът на висулката kundan tikka е универсален избор, който може да се комбинира с всяка рокля. Висящата с камък висулка с розова перла със сълзи ви дава царствено изявление, което може да ви даде висок клас докосвания на съвременна индийска жена.

8. Голям Kundan Maang Tikka:

Голям кундан маанг тика

Големият Kundan Maang Tikka може да направи бързо уникално изявление за стил. Тази голяма кунданска глава може да ви помогне да направите шоу-стоп на шоуто. Но има едно нещо в тази тика е, че тя най -вече подхожда на големите и широки лица, ако имате малко лице, ние ви предлагаме да отидете на другите.

9. Кундан Борла Маанг Тика:

Кундан Борла Маанг Тика

Вземете искрящ външен вид с тази доста кръгла форма borla maang tikka, украсена с перлени мъниста и камъчета с шипове. Зашеметяващата Kundan borla прави женската визия шикозна и бляскава. Можете също така да скриете веригата под косата си, за да подчертаете красотата само на борла.

Никой не може да си представи снимка на индийската булка без maang tikka. Maang tikka е неразделна украса на индийските булчински бижута. Тези дни maang tikkas се предлага в различни стилове и дизайни, които могат да направят джаза ви традиционен. Това красиво украшение за челото ви добавя нотка на роялти и елегантност към външния ви вид. Перфектното съчетаване на Maang tikka с етническите тоалети като lehenga и saree, може да добави бляскава привлекателност към вашата личност. Така че, подобрете се за вашия специален повод с тези дизайни Kundan maang tikka и ви позволяват да си придадете зашеметяващ вид.