Златните бижута и украшения могат да работят за подобряване на външния вид на жената по изключителен начин. Всяка част от женското тяло може да бъде украсена със златни орнаменти като обеци, колиета, пръстени, гривни, maang tikka и т.н. Когато говорим за дизайна на Gold maang tikka, тя има своето значение в бижутерийните орнаменти. Използва се за украса на женското чело.

най-новите дизайни на бижута с позлатено покритие-maang-tikka

Различни видове дизайни на Maang Tikka в злато:

Има толкова много стилове и са налични разновидности за Gold maang tikka, нека да разгледаме топ 15 златни maang tikka дизайни от тях.

1. Извънгабаритен златен Maang Tikka:

Голямо злато Maang Tikka

Голямата златна Maang tikka работи най-добре за булката. Булка, която иска да изглежда специална и забележителна в деня на сватбата си, а след това могат да изберат всякакви големи златни манг тика, обсипани с камъни или кристали. Тази цветна maang tikka може да добави грация към външния ви вид и да ви накара да се откроите като булка с най -добрия булчински външен вид.

2. Дизайн на Jhumar Maang Tikka:

Jhumar Maang Tikka Design

Jhumar maang tikka е един от популярните дизайни, в който се търси в наши дни. Може да се носи от лявата страна на челото или да се носи редовно до центъра на челото. Jhumar maang tikka се предлага в различни дизайни и стилове. Златните дизайни на Jhumar maang tikka могат да добавят богата привлекателност към цялостния ви външен вид.

3. Борла Маанг Тика в злато:

Борла Маанг Тика в злато

Borla Maang tikka е много популярен сред жените от Раджастан и Харяна. Borla maang tikka се предлага в различни дизайни, обсипани с перли, камъни и кристали. Той придава бляскав вид на вашата личност. Изглежда красиво с перфектното разделяне на косата, направено от центъра на главата.

4. Едностранен златен дизайн Maang Tikka:

Едностранен златен дизайн Maang Tikka

Страничен стил Maang tikka е много известен в днешно време, особено сред булчинските. Той ви украсява от две страни, като страничните струни падат от едната страна на челото, а централната е поставена традиционно в центъра на главата. Това може да се носи от булките или от другите млади момичета, винаги придава величествен вид на носещия.

5. Висулка в стил Maang Tikka:

Висулка стил Maang Tikka

Висулката Maang tikka се използва широко от жените от всички възрастови групи. Стилът на висулката е много често срещан дизайн в категорията Gold Maang Tikka. Най -хубавото в този стил е, че той подхожда на всички форми на лицето. Това може да бъде перфектно бижу за всички поводи и фестивали.

6. Едностепенна златна Мата Патис:

Едностепенна златна Мата Патис

Още един стил на маанг тика, който управлява света на орнаментите със своя модерен външен вид, и двете струни от мата Пати падат от двете страни на челото ви и ви придават кралски вид по елегантен начин. Но притежателят трябва да е наясно с тези видове мата пати, за да остане на мястото си.

7. Многостепенна Matha Pattis в злато:

Многостепенна Matha Pattis в злато

Това е същото като едностепенната matha pattis, но има единствената разлика в броя на верижните низове от двете страни. Многостепенната мата Пати се носи предимно от булките на сватбата им, придавайки пълен булчински вид на една жена. Изглеждайте най -добре в деня на сватбата си, като украсите тази красива мата Пати с вашите сватбени костюми.

8. Перлени струни Maang Tikka:

Перлени струни Maang Tikka

Тези видове перлени дизайни Maang tikka в злато също са част от matha pattis, единствената разлика в струните. При това центърът се състои от злато, а конците са от перлени мъниста. Изглежда много красиво на потребителя. Обединяването му с конвенционалните тоалети може да накара хората да ревнуват.

9. Chaand Baali Maang Tikka в злато:

Chaand Baali Maang Tikka в злато

Chaand Baali Maang tikka идва под формата на полумесец. Тези видове maang tikka могат да бъдат намерени в различни стилове и дизайни. Човек може да носи това за всеки специален повод. Най -хубавото в този chaand Baali maang tikka е, че булката и другите момичета могат да го носят.

10. Манг Тика с шипове от бял камък:

Бял камък, обшит с Maang Tikka

Шипован маанг тика с кундани никога не излиза от мода. Това е перфектна бижутерия, украшение за подобряване на външния ви вид с никога избледняващия си дизайн. Maang tikka има красив дизайн с красивите прозрачни камъни. Станете традиционно красиви, като носите този манг тикка с шипове на челото си, за всяка сватба или социален повод.

11. Meenakari Gold Maang Tikka за момичета:

Meenakari Gold Maang Tikka за момичета

Дизайнът на бижута Meenakari е широко разпространен в сватбените колекции. Работата Meenakari в моделите maang tikka е много популярна сред жените. Това изключително завършено парче Meenakari Gold tikka ще бъде идеалният избор за завършване на традиционния ви облик.

12. Maang Tikka с перлени шипове за булчински:

Pearl Studded Maang Tikka for Bridal

Бижутата, проектирани с перли, имат своето значение. Можем да видим много хора, които винаги обичат да носят само перлени орнаменти поради лъскавия и висок външен вид. Златните дизайни на Maang tikka имат перфектни довършителни работи, обсипани с перли, ще бъдат достатъчни, за да подобрят външния ви вид.

13. Капки Maang Tikka:

Капки Maang Tikka

Maang Tikka с капки може да краси женския вид. Когато капките паднат върху главата ви, те добавят блясък към лицето ви. Човек може да намери разнообразие от капки като – перлени капки, каменни капки, златни капки и др.

14. Lakshmi Maang Tikka Gold за сватба:

Lakshmi Maang Tikka Gold за сватба

Дизайнът Lakhmi Maang tikka в злато е много рядък стил в Gold Maang tikka, но има свой собствен чар и стил, който да се откроява от останалите. По принцип тези Lakshmi Maang Tikka имат златната икона на богинята Lakshmi като централен висулка, която ви дава смела и красива привлекателност.

15. Borla With Chaand Bali Maang Tikka Gold:

Borla с Chaand Bali Maang Tikka Gold

Това е стил maang tikka, който има перфект на Borla с chaand baali. Сдвояването му с красивото колие може да завърши вашия етнически облик. Перфектната комбинация от Borla и chaand baali добавят етническа и елегантна привлекателност към вашата личност.

Gold Maang tikka е типично индийско украшение, използвано най -вече от сватбените жени в цялата страна. Както виждаме, тогава съвременната жена не обича да прави компромиси, особено що се отнася до това да изглежда красива и зашеметяваща, но като обедини перфектното облекло с красивото парче злато maang tikka може да направи всичко това за вас.

Носенето на златно maang tikka на челото ви ще бъде достатъчно, за да привлечете вниманието на другите към себе си. Така че, ако искате да изглеждате различно от другите и искате да бъдете привлекателна личност във функция, можете да отидете на който и да е от дизайна на златния maang tikka и ще бъдете готови да парадирате с нов.