Всяко момиче мечтае да стане перфектна и зашеметяваща булка в деня на сватбата си, но носенето на сватбен костюм не е достатъчно, за да завърши булчинската визия, тъй като се нуждае от бижутата за поддръжка, за да ви даде пълен булчински вид. „Сватбеният Маанг Тика е една от най -важните части на бижутата, тъй като се използва за украса на челото на булка.

Maang Tikka Дизайн за булки:

Изборът на maang tikka за Bridal не е лесна задача, поради наличието на огромно разнообразие и дизайн на пазара. Нека да разгледаме най -добрите варианти за булчински дизайн на булката maang tikka за булката. Изберете някой от дизайните на булчинските маанг тика, съответстващи на вашите тоалети, и оставете главата си да открадне шоуто.

1. Голям Маанг Тика:

Голям Маанг Тика

Голяма кутия Maang Tikka добавя уникално изявление за стила във вашия ансамбъл. Предлага се в различни дизайни и стилове. Така че, ако една булка иска да създаде свой собствен уникален стил, тогава тя може да отиде на този голям стил маанг тика. Това ще ви даде поглед, който ще ви накара да се откроите от другите.

2. Паса или Джомар:

Паса или Джомар

Виждали сте това, носено предимно от мюсюлмански булки. Тези видове тики се състоят от странични 2-3 странични струни, които падат отстрани на челото. Човек може да носи това с централната maang tikka или може да носи това сам отстрани на челото си. Без значение как го носите, той ще ви придаде кралски вид по всякакъв начин.

3. Многослоен Maang Tikka:

Многослойна Maang Tikka

Многослойният Maang Tikka е известен още като „Matha-Patti“. Този стил е широко използван от булките, тъй като има жилата си върви с линията на косата и е в състояние да украси цялата глава на булката. Той седи изящно на главата с вид на корона. Това е перфектно парче, което да привлече вниманието към себе си и булката.

4. Борла Маанг Тика:

Борла Маанг Тика

Красивата сферична форма maang tikka, проектирана предимно с работа meenakari с камъни и перли с шипове. Той идва и със странични вериги. Когато булчински носите този зашеметяващ стил в стил Borla maang tikka, той придава кралски вид на булката.

5. Еднослоен Maang Tikka:

Еднослоен Maang Tikka

Еднослойният Maang се състои от единични вериги от двете страни, проектирани с цветните каменни капки. Булка, която иска да украси линията на косата си, но с леко претеглена маанг тика, тогава този стил ще им се отрази най -добре. Това е перфектен украшение, за да добавите чар към вашата булчинска привлекателност.

6. Чанд Тика:

Чанд Тика

Това е традиционен дизайн на индийска булчинска тика, който се използва от години. Chand tikka, проектиран с прозрачни кристали и малка перлена капка, е идеално парче, което да носите в деня на сватбата си. Най -хубавото на този стил е, че подхожда на всички форми на лицето.

7. Камък и диамант Тика:

Камък и диамант Тика

Това е най -простият дизайн в категорията Maang tikka. Изберете тикка с камъни с шипове, която отговаря на вашето облекло. Красивата булчинска булка Maang tikka, обсипана с кестеняво висулка, изглежда елегантна и занижена, което ви придава вид на минималистична булка.

8. Капка сълза Maang Tikka:

Tear Drop Maang Tikka

Tear Drop Maang Tikka е част от висулката Maang tikka. Булките с по -малки лица могат да изберат този класически манг, проектиран с червените и белите камъни. Булка, която не обича да носи тежки бижута, би могла да избере капчицата сълза Maang Tikka.

9. Просто злато Maang Tikka:

Просто злато Maang Tikka:

Още един стил на индийска булчинска тика, който е популярен фаворит в продължение на много години. Това е един от стиловете на булчински Maang tikka, които никога не избледняват. Само обикновена висулка от чисто злато без други скъпоценни камъни и камъни може да подобри външния ви вид по традиционния и елегантен начин.

Както знаем, че Maang Tikka е украшение, което се използва за носене точно на челото и затова се вижда незабавно. Поради видимия си момент, булките трябва да избират дизайна maang tikka с най -голяма грижа. Дизайнът на булката Maang tikka варира от злато до кундан до диамант и има голямо разнообразие от дизайни, от които можете да избирате.

Индийска булка е непълна без maang tikka на челото. Колкото по -уникален и дизайнерски ще бъде вашият Maang tikka, толкова по -добре ще изглеждате в деня на сватбата си. Свържете своя Maang tikka с другите булчински бижута и ще бъдете готови да се откроите от тълпата.