9 beste Kundan Maang Tikka-ontwerpen

Sieraden zijn altijd de beste vriend van vrouwen geweest. Elke vrouw versiert zichzelf graag met de unieke sieradenontwerpen. Als we het hebben over de unieke en best ontworpen sieraden, ornamenten, dan komt het enige in ons op dat de Kundan Jewelry-items. Traditionele kundan-sieradenontwerpen zijn erg populair vanwege de etnische en koninklijke uitstraling. Maang Tikka is een van de belangrijkste sieraden in de sieradencollectie omdat het recht op het hoofd van een vrouw wordt geplaatst. Kundan Maang tikka is erg populair bij de vrouwen omdat het de vrouw een koninklijke uitstraling geeft.

Kundan Tikka Sieraden Ontwerpen:

De Maang tikka kan de finishing touch zijn aan je outfit en zal je helpen om het stijlstatement te maken dat je wilt maken. Hier zijn de top 9 Kundan Maang Tikka-ontwerpen die met de mode worden uitgevoerd.

1. Halve maan Kundan Maang Tikka:

Halve maan Kundan Maang Tikka

Als er sprake is van royalty’s in de Indiase bruidslook, dan kan niemand het gebruik van kundan-sieraden ontkennen. De perfecte halvemaanvormige kundan maang tikka met een werk van kundan met de eenvoudige pareldruppel aan het eindpunt van de halve maan. Het is een perfecte tikka voor die dames die een lichtgewicht maang tikka op hun voorhoofd willen dragen.

2. Met stenen bezaaide Kundan Maang Tikka:

Met stenen bezaaide Kundan Maang Tikka

Stone Studded Maang tikka’s zijn erg populair in de categorie van kundan tikka-ontwerpen, omdat ze in tal van ontwerpen en stijlen verkrijgbaar zijn. Je kunt een andere kleur steen en kristallen vinden op basis van hun outfits. De prachtige heldere kundan tikka-sieraden met stenen studs geven je een perfecte aantrekkingskracht bij je sociale gelegenheden.

3. Kundan Pearl Maang Tikka:

Kundan Pearl Maang Tikka

Pearl maang tikka’s zijn perfect voor elke gelegenheid. Je kunt het combineren met je traditionele outfits en je bent klaar om te pronken met een nieuwe stijl. Deze prachtige parel maang tikka kundan kan je transformeren in een sierlijke en stijlvolle diva.

4. Kundan Matha Patti:

Kundan Matha Patti

De Kundan Matha Patti bestaande uit tweezijdige kettingen die onder de haarlijn van de vrouw hangen. De middelste ketting leidt naar de hanger die in het midden van een vrouw valt. Dit is in staat om de aandacht naar je gezicht te trekken terwijl het in het gezicht van de vrouw ligt. Als je je een koninklijke vrouwenlook wilt geven en je dag onvergetelijk wilt maken, dan kan deze kundan matha patti het beste voor je werken.

5. Bloemen Kundan Maang Tikka:

Bloemen Kundan Maang Tikka

Bloemlooks en vormen zijn erg populair onder de Kundan tikka-sieradenontwerpen. De bloemen Kundan Maang tikka ontworpen met de stenen kan een handtekening zijn van je eigen stijl. Door het te combineren met de andere bloemenjuwelen kun je een vrouw van de dag worden.

6. Dubbele maan Kundan Maang Tikka:

Dubbele Maan Kundan Maang Tikka

De dubbele maan maang tikka kundan is gemaakt voor een vrouw die er op twee manieren van houdt. Omdat het wordt geleverd met de twee halvemaanvormige vormen die sierlijk op het hoofd van een vrouw zitten. De prachtige dubbele maan tikka kan de aandacht trekken van de mensen die de schoonheid ervan zullen waarderen.

7. Hangerstijl Kundan Maang Tikka:

Hanger Stijl Kundan Maang Tikka

De hangende kundan tikka-ontwerpen zijn een veelzijdige keuze die bij elke jurk kan worden gecombineerd. De met stenen bezaaide hanger met een traanroze parel geeft je een vorstelijk statement dat je een moderne Indiase vrouw een eersteklas accent kan geven.

8. Grote Kundan Maang Tikka:

Grote Kundan Maang Tikka

De grote kundan maang tikka kan snel een uniek stijlstatement maken. Dit grote kundan-hoofddeksel kan je helpen om een ​​showstopper van de show te maken. Maar er is één ding aan deze tikka is dat hij vooral past bij de grote en brede gezichten, als je een klein gezicht hebt, raden we je aan om voor de andere te gaan.

9. Kundan Borla Maang Tikka:

Kundan Borla Maang Tikka

Krijg een sprankelende look met deze mooie ronde borla maang tikka versierd met parels kralen en studs stenen. De prachtige Kundan borla maakt de look van een vrouw chic en glamoureus. Je kunt de ketting ook onder je haar verbergen om de schoonheid van borla alleen te benadrukken.

Niemand kan zich een foto van de Indiase bruid voorstellen zonder een maang tikka. Een maang tikka is een integraal sieraad voor de Indiase bruidssieraden. Tegenwoordig is maang tikkas verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen die je traditionele look kunnen verfraaien. Dit prachtige ornament voor je voorhoofd voegt een vleugje royalty en elegantie toe aan je uiterlijk. Perfect Matching van Maang tikka met de etnische outfits zoals lehenga en saree, kan een glamoureuze aantrekkingskracht toevoegen aan je persoonlijkheid. Dus verbeter jezelf voor je speciale gelegenheid met deze Kundan maang tikka-ontwerpen en laat je jezelf een verbluffende look geven.