Er wordt niet veel gesproken over de kledingstijl van de bruiloft van de bruidegom, het gaat altijd over de bruid, hoe goed kan ze prachtig worden geportretteerd tijdens haar langverwachte dag. Laat zien dat haar schoonheid niet alleen komt door het dragen van een verrukkelijke sari, maar vereist ook een goede sieradenset die begint met het bedekken van haar voorhoofd door het dragen van de prachtigst ontworpen tikka’s, gevolgd door kettingen en armbanden, enkelbanden enzovoort …, voor Punjabi’s is het belangrijk om tikka’s te dragen, wat de vereniging tussen mannen en vrouwen betekent. Maang tikkas ligt op het zesde chakra van de vrouw, het middelste deel van het voorhoofd, helpt bij het stabiliseren van emoties, wat de belangrijkste reden is, het wordt aanbevolen om door dames te worden gedragen, niet alleen op een trouwdag, maar ook tijdens elke speciale gelegenheid.

Mooie en aantrekkelijke Punjabi Tikka-ontwerpen voor dames in trend:

Enkele prachtige ontwerpen en patronen van Punjabi sieraden tikka worden in het kort genoemd.

1. Ontwerper Punjabi Maang Tikka:

Ontwerper Punjabi Maang Tikka

Dit is een Designer maang tikka bezaaid met witte stenen waardoor het er gewoon geweldig uitziet. Deze zijn uniek ontworpen om te gaan met alle soorten designer kleding. Designer maang tikka’s zijn ontworpen in een landhuis om door een bruid te worden gedragen en zelfs op de bruiloft van andere bruiden.

2. Extra grote Punjabi Maang Tikka:

Oversized Punjabi Maang Tikka

Een gedurfde bruid kan op haar bruiloft de voorkeur geven aan extra grote maang tikka. Een overmaatse Punjabi-oorbellen met tikka zorgen ervoor dat ze er zelfverzekerd uitziet. Degenen die deze grote maang tikka niet kunnen vasthouden, kunnen dit beter vermijden. Grote maang tikka’s pakken met lange gezichten en breder voorhoofd. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende cirkel- en bloemenpatronen.

3. Kleine hangende stijl Punjabi Maang Tikka:

Kleine hangende stijl Punjabi Maang Tikka

Deze kleine Punjabi tikka’s in hangende stijl zijn populair bij bruiden die er op hun bruiloft eenvoudig maar stijlvol uit willen zien. Deze zijn enkelstrengs. Het is misschien een conservatief ontwerp, maar het is genoeg voor sommige bruiden om er prachtig en elegant uit te zien. Deze patronen zijn ook ontworpen met stenen, parels en robijn. Een belangrijk aspect hiervan is dat het geschikt is voor alle soorten gezichten.

4. Punjabi Traditionele Maang Tikka:

Punjabi Traditioneel Maang Tikka

Een traditionele maang tikka is een stylingaccessoire dat het uiterlijk van een Indiase bruid accentueert. Deze ontwerpen passen perfect bij etnische kleding.

5. Koninklijke bruiloft Punjabi Maang Tikka:

Koninklijke bruiloft Punjabi Maang Tikka

Het is gemaakt van witte stenen die bij alle trouwkleding passen. Een ruby ​​bruiloft maang tikka is ontworpen om de bruid er gewoon prachtig en elegant uit te laten zien. Het voegt meer glamour toe aan de bruidsoutfit, waardoor ze er zelfverzekerd en speciaal uitziet op haar bruiloft.

6. Ruby Punjabi Maang Tikka:

Ruby Punjabi Maang Tikka

Deze ruby ​​maang tikka ziet er geweldig uit met elk type kleding. Deze groene en rode robijn geeft een prachtige uitstraling aan je gezicht, zelfs zonder bindi. Met robijn bezaaide maang tikka’s passen zelfs bij diamanten sieradensets. Dit zijn groenblijvende ontwerpen die hun charme nooit verliezen.

7. Antiek goud Punjabi Maang Tikka:

Antiek goud Punjabi Maang Tikka

Deze geweldige set antiek gouden maang tikka’s is geschikt voor alle huidtypes. Ze hebben een doffe goudglans waardoor het er geweldig uniek uitziet. Bruiden met iets unieke keuze kiezen voor antieke maang tikka’s. Een antieke maang tikka met alle andere antieke gouden sieradensets zorgt ervoor dat de bruid er gewoon prachtig uitziet.

8. Pearl Bridal Special Punjabi Maang Tikka:

Pearl Bridal Special Punjabi Maang Tikka

Een prachtige parel bruids maang tikka ziet er geweldig uit met alle kleuren kleding en voor alle huidtypes. Als je erg in de war bent voor welk type maang tikka je moet kiezen, ga dan voor pearl maang tikkas.

9. Modieuze Punjabi Maang Tikka:

Modieuze Punjabi Maang Tikka

Na verloop van tijd worden maang tikka’s gemaakt om te passen bij de keuze van de volgende generatie. Een kleine twist in het ontwerp en metaal zorgt ervoor dat het er anders uitziet. Maang tikka met een iets donkerdere tint en bezaaid met mooie kleine parels zorgt ervoor dat het er geweldig en modieus uitziet.

Een sieradencollectie voor dames is niet compleet zonder een maang tikka. Een aantrekkelijke maang tikka op het voorhoofd van een dame verheerlijkt gewoon haar uiterlijk. Of het nu een sari of een ghagra choli is, A Punjabi tikka-sieraden spelen een integrale rol om haar er elegant en mooi uit te laten zien. Een maang tikka geprobeerd met verschillende haarstijlen maakt het er modieuzer uit. Dus pak gewoon verschillende soorten Punjabi tikka-ontwerpen en zie er opvallend uit.