Да си бременна е ценната благословия на планетата; обаче модата все още управлява съзнанието им на този етап от времето. Те искат да парадират с бебешкия си удар, като носят дизайнерско и сладко облекло за бременни. Можете да парадирате с бебето си и да се чувствате стилно, като носите майки за бременни. Най -ясният подход да се почувствате оживен е да разгледате погледа на миналата бременност от някои от най -обичаните ви шикозни жени.

горнища за майчинство

Съвременни майки за бременни жени в Индия:

Ето списък с 9 ежедневни и официални топа за дами по време на бременност.

1. Деликатна туника за бременни с дантелени детайли:

Деликатна туника за бременни с дантелени детайли

Тази красива туника е една от задължителните части в гардероба ви по време на бременност. Тази туника за бременни се състои от 3/четвърти ръкави, украсени с прекрасни детайли от панделка. Диференцираната плака добавя лак към тази туника. Отворено отпред приспособява нуждите на медицински сестри след транспортиране. Носете с тъмни чорапи за бременни или Levis.

2. Дълга синя туника за майчинство:

Дълга синя туника за бременни

Носете тази туника плюс размер по всяко време на деня, било то ден или нощ. Тази туника е сгъната отпред и има кръгла шия с дълги ръкави и дължина до коляното. Отворено отпред с ципове отстрани за внимателно кърмене за нуждите след транспортиране. Носете с нашите бели или тъмни чорапогащи за бременни.

3. Девет туника за майчинство в цвят Fuschia:

Девет туника за майчинство в цвят Fuschia

Чувствайте се блестящо в тази туника с розов нюанс. С елегантни акценти, този сладък майчин топ може да ви отведе от деня до нощта без усилие. Можете да стилизирате с панталони и висящи шипове.

4. Девет туника за майчинство с пълен ръкав в сиво:

Девет туника за майчинство с пълен ръкав в сиво

Тази памучна туника със затъмняване ще ви накара да изглеждате джази. Той има две ленти отпред, които могат да бъдат прикрепени, за да направят куп. Той има план за саморазпечатване, който изгражда красотата на тази туника. Можете да съчетаете този дълъг майчин горнище с тъмен или розов клин.

5. Туника за ежедневие с печат с детайл в синьо:

Туника за ежедневие, отпечатана с детайли в синьо

Тази туника е изработена от памучна текстура с ботанически принт, която изглежда сладко. Той е с акцент с дантелено иго и е с дължина до средата на бедрото с дълги ръкави. Предният отвор осигурява сестринско заведение след бременност.

6. Пуловер за кърмене за кърмачета в Dim:

Пуловер за кърмене за кърмачета в Dim

Никой никога не би могъл да си представи, че постулациите са сестрински! Носете този примерен приглушен пуловер за работа или за една спокойна нощ това би започнало детето ви да почука максимално. Можете да го координирате с панталони или чорапогащи за бременни. Може дори да се съчетае с гамаши.

7. Удобна блуза за кърмене от Джърси за майчинство в черно:

Удобна блуза за кърмене от Джърси за майчинство в черно

Този топ е трикотажен трикотажен топ с кръгло деколте. Има къси ръкави. Преден отвор за дискретно кърмене след бременност. Този черен майчин горнище е с дължина до средата на бедрото и може да се съчетае със син деним или да носи йога панталони или да аксесоарира със сребърни балерини.

8. Тениска за майчинство на ивици в розово:

Тениска за майчинство в розово

Тази раирана майка за майчинство е най -подходяща по времето, когато подутината на вашето бебе се увеличава ден след ден. Можете да съчетаете този розов тенис с един от любимите си чифтове дънки или клин за завършен вид. В допълнение, всеки предвестник ще се наклони към този връх, тъй като е от розово засенчване, което е несравнимо най -обичаното от жените засенчване.

9. Девет рокли за бременни в сив печат:

Девет рокли за бременни в сив печат

Подреденият корем и гарнитурата, вградена на врата, правят форма, допълваща очертанията. Този топ за рокли за бременни е изработен от текстура, която се транспортира в текстура на Джорджет в самостоятелно завършена основа с ненатрапчив теоретичен принт в дим. Тази туника е с телешка дължина с изцяло подплатена рокля.

Пазаруването може да бъде в някой друг свят, ако пазарувате през тази фаза от живота. За някои това е непрекъснатото нещо, което е на преден план в мислите им по време на бременност, но за други гледането на вкусната част от мумията е основно.