Майчинството е най -добрият етап в живота на всяка жена. За да се насладите повече на тази фаза, облеклото е дало няколко модела дрехи за всеки избор. По същия начин вътрешното износване също играе важна роля в периода на майчинство. Те трябва да са удобни и също така с необходимия захват на кръста, така че да не се усеща стягане.

Бельо за бременни за бременни:

Следват няколко дизайна на бельо за бременни, които са широко подбрани от жените, за да се насладят на този период с комфорт.

1. Модно бельо за бременни:

Модно бельо за бременни

Периодът на майчинство включва и вътрешни, които са доста модерни. Бельото за майчинство е изработено от памук и мрежа. Бельото е с памучна основа, а ръбовете са изработени с мрежа. Придава удобно разтягане и прилягане към корема. Най -добре е да се избере след 4 -тия месец от бременността.

2. Бельо с пълна талия:

Бельо с пълна талия

След приблизително шест месеца нормалната дължина на талията става неудобна за носене за дамите. В такава ситуация памучното бельо за майчинство е доста полезно с пълна дължина на талията. Памучните сутиени и бельо за майчинство имат разтеглив материал, който може да се разтегне до горната част на корема.

3. Черни къси панталони с пълно покритие за бременни:

Черни къси панталони с пълно покритие за бременни

Някои жени предпочитат да носят шорти за бельо в рутинния си живот, поради което носенето на бельо ще ги направи неудобни. За такива жени на пазара се предлагат и къси бельо за бременни. Черните къси панталони са изработени от комбинация от памук и полистирол за подходящо разтягане, докато на края са дадени мрежести нюанси за чувствен вид.

4. Памучно бельо за бременни от корем:

Кожено панталоново памучно бельо за бременни

Ето бельо плюс размер над корема за майчинство, което ви дава комфорта от обикновения памук отвътре, но също така и поддържа вашата коремна част. Коремният панталон е свързан с мрежа, която е опъната до горната част. Той дава голям комфорт в 6 -ия месец от бременността.

5. Бельо с нисък корем за майчинство:

Бельо с нисък корем за майчинство

Насладете се на началната фаза на бременността! По това време не се нуждаете от панталони с висока талия, тъй като коремът току -що започна да се показва. За тези дни долното бельо на корема е най -доброто. Бельото от памук има тясна линия на талията и следователно лежи под корема за правилен захват.

6. Бельо за еднократна бременност:

Бельо за еднократна бременност

Търсите нещо удобно, но уникално за носене! Ето най -добрия дизайн на бельо за бременни, специално за дамите след 7 -та месечна бременност. Той е лесен за използване и за еднократна употреба, така че не е нужно да го миете от време на време.

7. Мрежести чорапогащи за раздел „C“:

Мрежести чорапогащи за раздел „C“

Бельото не само преди раждането, но и след бременността също има значение специално за или тези жени, които са преминали през цезарово сечение. За тях се предлагат гащички от мрежа и памук. Бельото се грижи за зашитата част, като внимателно я покрива и може да се изхвърли и след употреба.

8. Бельо от V форма за бременни жени:

Бельо V форма за бременни жени

Търсите стилно безшевно бельо за майчинство! Опитайте късо бельо във V -образна форма, което осигурява правилен захват над кръста, без да нарушава корема или корема ви. Предната част на бельото от памук има V -образна форма, която позволява нишката да отиде под корема или корема, докато покрива талията изцяло отстрани.

9. Бельо за отваряне отстрани:

Странично отварящо се бельо

Чувствате се неудобно, докато носите или сваляте бельото! Ето нов дизайн на бельото за майчинство. Бельото се отваря от двете страни и следователно е лесно да носите и сваляте бельото, без да се навеждате или повдигате крака си. Те са широко предпочитани след 7 -ия месец от бременността.

Бельото за бременни жени също има различни цветове и щампи върху него, за да го направи привлекателен за майките. Те са предимно от мрежа или памук, тъй като и двете са най -подходящи за бързо изсушаване. Жените също предпочитат бельо с висока талия, така че целият корем да бъде защитен от директните слънчеви лъчи.