Veel vrouwen experimenteren graag met verschillende soorten looks met verschillende tinten oogschaduw. Voor hen is het voordeliger om een ​​hele set te kopen dan om losse koffers te kopen. Hieronder staan ​​​​de top 15 oogschaduwkits die u kunt kopen, afhankelijk van welke soorten kleuren u wilt.

Mooie oogschaduwkits beschikbaar in India:

Laten we hier een gecompileerde lijst met oogschaduwkits vinden die je look echt zullen verbeteren.

1. E.L.F Oog- en lippenset Veelkleurig:

oogschaduw kits

Dit wordt verkocht door het zeer bekende bedrijf dat favoriet is bij veel vrouwen. Dit is een redelijk geprijsde set bestaande uit verschillende kleuren waarmee je verschillende stijlen kunt creëren. Je kunt dit dragen voor een look voor overdag en ook voor een nachtelijke look. Dit heeft bijna alle kleuren van pastels tot neons die je nodig hebt. Het heeft een aantal van de verschillende donkere kleuren die kunnen worden gebruikt voor een gedempt effect. Deze hebben een zeer lichte glans die bijna niet zichtbaar is. Dit kost ongeveer 2000 INR voor 89,8 gram.

2. Maybelline Diamond Quad Shade- Koperbruin:

Maybelline Diamond Quad Shade koperbruin

Deze bevat 4 kleuren zoals vermeld in de naam en deze heeft hele fijne shimmers wat een glanzend effect geeft. Je kunt deze gemakkelijk gebruiken omdat deze heel soepel aan te brengen zijn. Dit is redelijk geprijsd op 500 INR voor 2,5 gram.

3. Maybelline Diamond Quad Shade- Oceaanblauw:

Maybelline Diamond Quad Shade Oceaanblauw

Dit is weer een set van 4 kleuren en deze bevat 4 tinten blauw. Je kunt dit kopen voor 500 INR ongeveer voor 2,5 gram.

4. Colorbar- Get The Look Makeup Kit:

Colorbar Get The Look Makeup Kit

Deze bevat 2 blush kleuren en 4 gebakken kleuren. Je kunt dit gemakkelijk dragen omdat dit ook een kleine spiegel heeft en het gemakkelijk maakt om het opnieuw aan te brengen, zelfs als je buiten bent met je vrienden om te winkelen. Dit komt voor ongeveer 1500 INR tot 1700 INR.

5. ADS-make-up meerkleurige verzamelkoffer A8199:

ADS-make-up meerkleurige verzamelkoffer A8199

Deze bevat niet alleen 24 prachtige kleuren maar ook blush, compact en lip kleuren. Je kunt dit voor verschillende effecten gebruiken, of het nu voor overdag of voor ‘s nachts is. Dit is ook een goed feestgebruik. Wanneer u een enkele collectie wilt kopen die veel variatie heeft, dan moet u deze kopen. Dit komt voor slechts 500 INR en is een goede zaak voor beginners en ook voor universiteitsstudenten.

6. Revlon Luminance Cream-schaduw:

Revlon luminantie Cream Shadow

Dit bevat 4 kleuren en u kunt elk van de varianten kiezen volgens uw comfortvermogen. Dit kost ongeveer 500 INR. Dit is goed voor dagelijks gebruik en ook voor een feestje.

7. ADS-kleurenserie-set A8324:

ADS Color Series-set A8324

Dit heeft 10 kleuren case. Deze zaak kost ongeveer 300 INR. Dit is goed voor beginners, tieners en universiteitsmeisjes.

8. Oriflame Pure Color Set – Nude en grijs:

Oriflame Pure Color Set Nude en Grijs

Dit is een favoriete collectie van 8 kleuren voor veel vrouwen. Je kunt ook hun andere varianten proberen. Al deze zijn geprijsd op 500 INR ongeveer voor 4,8 gram. Dit is goed en betaalbaar en niet hoog geprijsd op de zak. Dit is ook goed voor regelmatig gebruik en feestkleding.

9. Color Fever 18 Kleurenpalet:

Color Fever 18 Kleurenpalet

Dit is een redelijk geprijsd assortiment en je kunt 18 kleuren krijgen die bijna genoeg zijn voor alle soorten gelegenheden. Je kunt deze gebruiken voor normale kleding en ook voor feestjes. Je kunt hiermee bijna alle soorten effecten creëren. Dit is ongeveer 1000 INR.

10. Iman – Warme chocolademelk 9951:

Iman warme chocolademelk 9951

Dit is een nieuwe reeks die onlangs is gelanceerd. Het is een klein doosje van twee kleuren en beide zijn in de kleuren bruin en roestbruin en erg chocolaty. Het is een geliefd iets onder verschillende vrouwen. Hiermee kun je een dramatisch effect creëren. Dit kost ongeveer 2000 INR voor 1,42 gram.

11. Revlon Custom Eyes Shadow- Metallic Chic:

Revlon Custom Eyes Shadow - Metallic Chic

Je kunt proberen dit in je collectie te houden als je iets wilt dat je verschillende soorten effecten kan geven, of het nu voor overdag of ‘s nachts is of zelfs voor dagelijks gebruik. Dit specifieke hoesje heeft een marineblauwe, gouden, perzikkleurige, groene en zilverachtige kleur. Deze geven je bijna alle kleuren die je nodig hebt voor zwoele opstaan. Dit is redelijk geprijsd op 700 INR tot 800 INR ongeveer voor 5,67 gram.

12. Loreal Paris Color Riche Le Palette – P2:

Loreal Paris Color Riche Le Palette P2

Dit is een zeer geliefd hoesje met 4 kleuren en je kunt dit kopen voor de feesteffecten. Deze case bevat 4 kleuren als een donker zwart, een bruin, een gouden en een licht groen. Dit is een zeer goede zaak die u in uw verzameling moet hebben. Dit is een koffer van 4 gram en kost 900 INR tot 1000 INR

bij benadering.

13. L’Oréal Paris Color Rich Le Palette- P3:

L Oréal Paris Color Rich Le Palette P3

Deze bevat 4 kleuren die veel glimmend effect hebben. Dit kan goed zijn om een ​​drama te creëren en deze kunnen gecombineerd worden met een zilveren voering. Dit bevat twee soorten houtskoolzwarte kleuren, een licht gouden glanzende kleur en een oceanische groene kleur. Het ontwerp is ook erg mooi en je kunt dit kopen voor 900 INR tot 1000 INR ongeveer voor 4 gram.

14. Amara Cosmetics Tropical Fusion:

Amara Cosmetics Tropical Fusion

Dit is een 4 kleuren en deze heeft de kleuren zoals je op de foto hierboven kunt zien. Dit zijn een licht roodbruine kleur, een mos vochtige groene kleur, een blauwe kleur en een peachy roze kleur. Je kunt dit kopen om bijna alle soorten effecten te creëren. Dit kan worden gecombineerd met zilver of goud om een ​​meer functioneel effect te creëren. Je kunt deze koffer van 11 gram kopen voor ongeveer 1200 INR tot 1500 INR.

15. Lotus Pure Stay elektrisch glazuur:

Lotus Pure Stay elektrisch glazuur

Dit is een zeer geliefde en favoriete set van veel vrouwen. Deze bevat 4 glamoureuze kleuren en dit zijn bijna alle benodigde kleuren. Het heeft een roze kleur, een groenachtige kleur, een violette kleur en een lichtpaarse kleur om veel drama en een zeer feestelijke stijl te creëren. Dit is voor 8 gram en de prijs is ongeveer 670 INR tot 700 INR.