Wil je een belangrijke functie van je leven bijwonen, maar maak je je zorgen over de donkere kringen! De donkere kringen verminderen de schoonheid van het gezicht, omdat de ogen het belangrijkste deel van uw gezichtsuitzicht zijn. Er zijn ongetwijfeld een aantal manieren om er vanaf te komen, maar als je op zoek bent naar wat onmiddellijke veranderingen, zou make-up de beste manier zijn om je klaar te maken met een egale, getinte gezichtslook.

Beste make-up om donkere kringen te verbergen:

Hier zijn enkele van de beste manieren om make-up te gebruiken om donkere kringen te verbergen,

1. Ga voor een Light Concealer:

Ga voor een lichte concealer

Concealers zijn de beste manier gebleken om de donkere kringen te verbergen. Een lichte concealer gebruiken zou de beste make-up zijn om donkere kringen te bedekken. De concealer zou de donkere kringen niet volledig bedekken, maar zou toch een natuurlijk ogende balans aan de huid geven. De lichte en dikke concealers, wanneer aangebracht in een gestippelde vorm, geven de onderogen een perfecte huidtint voor een evenwichtige look.

2. Gebruik oogschaduw voor de onderogen:

Gebruik oogschaduw voor onder de ogen

Ja, wat oogschaduw voor onder de ogen zou ook een goede manier zijn om de donkere kringen te verbergen. Een lichte slag van de oogschaduw met lichte kleuren zoals roze, oranje, lichtbruin, enz. bedekt met de concealer zou de beste manier zijn om de donkere kringen te verbergen. Het enige wat u hoeft te doen is eenvoudig een dikke laag oogschaduw onder de ogen aan te brengen en deze te bedekken met behulp van een foundation of concealer en er een lichte laag op te vormen die u een tint geeft die lijkt op uw huidskleur.

3. Gebruik wat glitter:

Gebruik wat glitter

Glitter is ook de beste make-up geweest voor donkere kringen onder de ogen. Het aanbrengen van wat glitter onder de ogen zou helpen om de donkere kringen volledig te bedekken. Ga voor wat lichtgekleurde glitter in zilver voor die perfecte match waar je naar op zoek bent. Als je een zware functie bijwoont, kun je ook wat donkere glitters gebruiken die de donkere kringen volledig zouden bedekken, terwijl voor de licht-donkere kringen wat lichte glitters het beste zouden zijn.

4. Breng wat foundation aan:

Breng wat foundation aan

Een vleugje foundation zou ook nuttig zijn bij het aanpakken van de donkere kringen. Het dragen van een lichte laag foundation in combinatie met kleurcorrector of poeders zou je natuurlijk helpen om de donkere kringen lichter te maken. Het gebruik van de foundation zou je een perzikkleurige tint geven om de donkere onder de ogen te regelen met een egale toon.

5. Gebruik Shimmer Beige en High Light jukbeenderen:

Gebruik Shimmer Beige en High Light jukbeenderen

Glanzend beige en het benadrukken van de jukbeenderen was een goed onderdeel van make-up om donkere kringen te bedekken. Dit betekent dat u het glinsterende beige kunt gebruiken voor de kanaalgebieden van uw ogen. Dit zou het gedeelte onder de ogen direct opfleuren. Ook zou het benadrukken van de jukbeenderen met relevante schaduwen helpen om de onderogen er helderder uit te laten zien. Het aanbrengen van een lichte foundation onder de ogen en het gebruik van een donkere kleur over de jukbeenderen in een gedeelte van onder naar boven zou helpen om een ​​fijne toon te krijgen.

6. Gebruik rode lippenstift om donkere kringen te bedekken:

Gebruik rode lippenstift om donkere kringen te bedekken

De rode lippenstift is een goed uitgebalanceerde make-uptruc om donkere kringen te verbergen. Het enige dat u hoeft te doen, is op een evenwichtige manier een premium hoeveelheid lippenstift onder de ogen aanbrengen. Breng na het aanbrengen een dun laagje concealer of foundation aan om de huid onder de ogen een egale teint te geven zonder donkere kringen. Het is het beste om te gebruiken tijdens het bezoeken van huwelijken met vergelijkbare functies. Het neutraliseert en bedekt ook de onderogen met een blauwachtige tint.

De make-up om de donkere kringen te bedekken is verkrijgbaar in een aantal tinten om uit te kiezen, afhankelijk van je huidskleur en de kleur van de donkere kringen. Mensen gaan in principe voor foundation en eyeliner in wit en zwart om de look te verbeteren en de donkere kringen te verbergen.