Er zijn verschillende bekende bedrijven die oogschaduw aanbieden. Sommige kleuren zijn erg geliefd uit bepaalde reeksen.

Hieronder staan ​​de top 15 oogschaduws die een must-have zijn voor elke vrouw voor het creëren van een glamoureuze look, of het nu gaat om regelmatig gebruik of voor een feestje.

Nieuwste oogschaduw beschikbaar in India:

1. Maybelline Color Tattoo – Edgy Emerald:

oogschaduw

Dit zijn mono-cases met bepaalde kleuren. Deze zijn erg beroemd en favoriet bij veel vrouwen. Je kunt ook andere kleuren kopen, zoals Fierce en Pittig, paars geverfd, enz. Deze komen voor 350 INR tot 400 INR ongeveer voor 4 gram.

2. Clinique Alles over Shadow Duo – zoals nerts:

Clinique Alles over Shadow Duo Like Mink

Dit is een kostbaar geval van twee kleuren in lichtbruin en beige. Dit is voor het creëren van een mooie nude en natuurlijke look voor overdag en regelmatig gebruik. Dit is 2,26 gram en komt voor een extreem dure marge van ongeveer 3000 INR.

3. Konad Klassieke romantische vrouw:

Konad Klassieke Romantische Vrouw

Dit palette bevat 3 kleuren en allemaal in verschillende tinten roze, violet en parelmoer. De parelkleur kan gebruikt worden om een ​​highlighter effect te creëren. Je kunt dit kopen en een Smokey roze effect creëren voor overdag. Je kunt dit kopen voor 7,5 gram voor een prijs die vrij hoog is, ongeveer 850 INR tot 900 INR

4. Amara Cosmetics-schaduw:

Amara Cosmetics Shadow

Dit is een 4 kleuren hoesje en u kunt deze verschillende kleuren regelmatig gebruiken. Je kunt deze koffer van 11 gram kopen voor een prijs van ongeveer 1200 INR tot 1500 INR. De kleuren zijn zoals op de foto hierboven. Het heeft een zilverachtige markeerstiftkleur, grijze kleur, een licht zwartachtige kleur en een donkerzwarte kleur die je misschien nodig hebt om een ​​zeer feestelijke stijl te creëren.

5. Konad Klassiek vrouwenpalet:

Konad Klassiek Damespalet

Dit palette bevat 3 kleuren en allemaal in verschillende tinten chocolade, groen en parelmoer. De parelkleur kan gebruikt worden om een ​​highlighter effect te creëren. Je kunt dit kopen voor 7,5 gram voor een prijs die vrij hoog is, ongeveer 850 INR tot 900 INR.

6. Nvey Eco Organische schaduw – Middernachtblauw:

Nvey Eco Organic schaduw Midnight Blue

Dit is een matblauwe kleur en kan goed zijn voor een zachte dagkleding. Dit is organisch en geeft geen irritatie bij het dragen. Je kunt deze 1,5 gram kopen voor een prijs van ongeveer 1500 INR tot 1800 INR.

7. Lakme Color Illusion- Pink Pearl:

Lakme Color Illusion Pink Pearl

Dit is een veel favoriete kleur voor veel vrouwen. Dit heeft lichte glinsters en kan worden gedragen voor een normale neutrale roze tint en ook voor overdag tijdens het winkelen of voor een meidenavondje. Je kunt dit kopen voor 3,5 gram voor ongeveer 750 INR tot 800 INR.

8. Lakme Color Illusion – Gouden parel:

Lakme Color Illusion Gold Pearl

Dit is een prachtige gouden glanzende kleur die kan worden gebruikt voor feesten en traditionele gelegenheden. Dit is erg goed voor een gebruinde teint. Je kunt dit kopen voor 750 INR tot 800 INR ongeveer voor 3,5 gram.

9. Lakme Color Illusion- Blue Pearl:

Lakme Color Illusion Blue Pearl

Dit is een lichtblauwe kleur met lichte glinsters. Dit kan heel goed zijn voor overdag. Dit is een prijs van 750 INR tot 800 INR voor 3,5 gram.

10. Loreal Paris Infallible Monos – Forever Pink:

Loreal Paris Infallible Monos Forever Pink

Dit is een roze-beige kleur en heeft hoge glinsters. Dit kan goed zijn voor de dag- en zelfs de nachtlook als je een lichte, neutrale roze kleur wilt. Dit is voor 3,5 gram en kost ongeveer 500 INR en is favoriet bij veel vrouwen.

11. Loreal Paris onfeilbare mono’s – paarse obsessie:

Loreal Paris Infallible Monos Purple obsessie

Dit is een glanzende paarse kleur en wordt geleverd in een enkelvoudig pakket. Dit is kostbaar en kan als feestkleur worden gebruikt. Dit is 3,5 gram en kost ongeveer 500 INR.

12. Loreal Paris Onfeilbare Monos- Eeuwig Zwart:

Loreal Paris Infallible Monos Eternal Black

Dit is een zwarte tint en je kunt dit dragen om een ​​feest als drama te creëren. Dit is een koffer van 3,5 gram en kost ongeveer 500 INR.

13. Lakme Stylist Drama Crayon:

Lakme Stylist Drama Crayon

Dit is een duur krijtje dat een glad effect geeft bij het aanbrengen. Dit is eenvoudig toe te passen. Dit is gemakkelijk te schuiven en een snelle touch-up is gemakkelijk mogelijk, zelfs als u aan het werk bent. Dit kan ook goed zijn voor beginners. Dit is een potlood van 4,4 gram en kost ongeveer 700 INR tot 800 INR. Dit is duur, maar u kunt dit kopen als de betaalbaarheid geen probleem is en u een gemakkelijk te gebruiken krijtje van goede kwaliteit wilt.

14. Kleuressentie Pearl Effect-potloden:

Coloressence Pearl Effect-potloden

Deze zijn voor degenen die de tijd willen vermijden om poederkleuren aan te brengen en het gebruik van een penseel. Deze vergemakkelijken het aanbrengen met slechts een paar glijbewegingen een volledig glanzend effect. Deze hebben een glanzend en glanzend effect. Dit kan goed zijn voor degenen die gaan feesten en kan ook goed zijn voor degenen met een schilferig oppervlak. Dit verdwijnt echter voor degenen met een olieachtig oppervlak. Je kunt deze echter wel kopen en gemakkelijk in je tasje meenemen en in een paar seconden kan je look worden bijgewerkt als je geen kleine spiegel bij je hebt. Je kunt roze, groen, zilver, paars, enz. Uit dit assortiment krijgen. Deze komen voor ongeveer 150 INR tot 200 INR ongeveer voor 2,25 gram en zijn gemakkelijk verkrijgbaar.

15. NYX Jumbo-oogpotloden:

NYX Jumbo Eye-potloden

Deze bieden romige, gladde kleuren en u kunt deze gebruiken door deze te slijpen als normale potloden. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken en zeer gemakkelijk mee te nemen in de tas. Deze zijn echter mogelijk niet goed voor mensen met een olieachtig oppervlak. Als u echter niet graag de kleuren draagt ​​en vervolgens met een penseel aanbrengt, moet u deze kopen. Deze passen gemakkelijk in een kleine portemonnee en zijn heel gemakkelijk voor retouches, zelfs als je geen spiegel hebt. Een zachte glijbeweging is allemaal in een paar seconden gedaan. Deze in spannende kleuren en deze hebben een lichte glans. Deze zijn geprijsd op 350 INR tot 400 INR ongeveer voor potloodgewichten van 5 gram.

Afbeeldingen Bron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.