Onder de make-upmerken is Loreal een van de zeer erkende merken en een merk dat ernaar streeft de gebruikers de beste producten te geven voor hun comfort. Make-up is zeker een onderdeel van het dagelijkse regime als het gaat om veel vrouwen over de hele wereld. Het voegt aantrekkingskracht, schoonheid en glans toe aan het gezicht en verbergt de gebreken van de huid. Om meer te weten te komen over de topproducten die je in je make-upkit van Loreal kunt hebben, zal deze gids je perfect helpen. Controleer ze, gebruik ze en krijg de beste resultaten ooit!

1. Loreal Onfeilbaar Rouge Lipstick-bereik:

Samen met een reeks tinten om uit te kiezen, is de Loreal Infallible Rouge Lipstick perfect voor dagelijks gebruik. De romige textuur geeft je een wow-gevoel en glijdt gewoon over de lippen voor een gladde afwerking. Het duurt ongeveer 6 uur zonder de lippen uit te drogen. Het heeft ook voedende eigenschappen.

Prijs: INR 900

2. Loreal Infallible Makeup Foundation:

Foundation vormt de basis voor elke make-up en is een van de essentials die je in je tas nodig hebt. Deze van L’Oreal is een perfecte optie waar het het smelten van make-up voorkomt, wat meestal gebeurt in vochtige klimaten. Er zijn 8 tinten om uit te kiezen en het heeft langdurige eigenschappen. Samen met een gelijkmatige teint is de dekking van dit product geweldig.

Prijs: INR 1195 (30 ml)

3. Loreal Contour Parfait-voering:

Dit is een lipliner die je graag in je collectie wilt hebben. Verkrijgbaar in 6 tinten, de zachtheid van het product maakt het gemakkelijk te gebruiken en voelt goed op de lippen. Het is langdurig en zorgt door de romige textuur voor het voorkomen van een droog gevoel.

Prijs: INR 665

4. Loreal Super Liner Instant Impact vilt eyeliner-pen:

Dit is een product dat zelfs professionele visagisten over de hele wereld in hun collectie hebben. Voor degenen die niet vertrouwd zijn met vloeibare eyeliners, is dit de op één na beste optie in de hand. De sponspunt vereist een gemakkelijke applicatie die gemakkelijk op de oogleden gladstrijkt. Het heeft ook langdurige eigenschappen. Het is een van de gemakkelijkste eyeliners om te gebruiken.

Prijs: INR 695

5. Loreal Open Eyes Pro Oogschaduw:

Er zitten zo’n 6 verschillende paletten oogschaduw in deze range waar je een keuze uit kunt maken. Om de applicatie soepel te laten verlopen, heeft het product een romige textuur. De juiste hoeveelheid glans maakt het perfect. De pigmentatieniveaus maken het mengen heel goed. Het blijft bijna 6 uur zitten.

Prijs: INR 700

6. Loreal Volume Millions Lashes Mascara:

Voor degenen die volume willen in hun dunne wimpers, is dit een perfect product om in te investeren. Daarnaast zijn de krullen geweldig! Het voegt ook de ideale zwarte tint toe aan de wimpers en zorgt ervoor dat het er natuurlijk uitziet. Het borsteltje scheidt de wimpers van elkaar en geeft een schone finish.

Prijs: INR 600

7. Loreal Resist en Shine Nail Paints:

Dit assortiment nagellakken van L’Oréal is uniek in zijn soort met geweldige tinten en het vermogen om een ​​week te blijven zonder te chippen. Er zijn ongeveer 20 kleuren. De borstel helpt bij het gelijkmatig aanbrengen van de verf.

Prijs: INR 400

8. Loreal Paris onfeilbare mono-oogschaduw:

Verkrijgbaar in enkele mono-verpakkingen, dit is een oogschaduw waarin u zonder twijfel kunt investeren. De pigmentatie van het product is perfect met een gladde textuur en langdurig verblijf. Het is veegvast. Er zijn geen kreukproblemen en keuze uit 9 kleuren.

Prijs: INR 450

9. Loreal Color Riche Nutri Shine-lippenstift:

Het is een drie-in-één product en dient als lippenbalsem, lipgloss en lippenstift. De voedende eigenschappen van een balsem en de scheeneigenschappen van een gloss is wat je kunt verwachten. Er zijn 15 kleuren om uit te kiezen. Glad en glanzend, deze lipstick heeft kleuren die passen bij zowel de dag- als de avondfeesten.

Prijs: INR 720