Мангалсутра е златна верига, която се различава по своя дизайн и модел според културите. Носен предимно от жени, той е важна част от индуски бракове. Много видове емоции са свързани с мангалсутра. Тази бижутерия тежи по -важно, отколкото просто като друг моден аксесоар. Той се откроява като символ на културната стойност и благосъстоянието на съпруга. По -рано в мангалсутра имаше само типични дизайни. Но днес има толкова много модели, които запазват ценностите и чистотата.

1 грам златна мангалсутра

Красиви и атрактивни дизайни на мангалсутра от един грам за жени:

Нека видим нови модели на един грам златни мангалсутри.

1. Веригата Мангалсутра с дебелина 1 грам:

Дебелата верига от 1 грам мангалсутра

Това е традиционен дизайн от мангалсутра от един грам златни бижута. Дълга е с голяма висулка. Веригата има три струни. Дизайнът на висулката също е много елегантен. Голямата му висулка е комбинирана с малка висулка с висящи малки черни топки.

2. Леката дълга мангалсутра от един грам злато:

Леката дълга мангалсутра от One Gram Gold

Това е много деликатен и изискан дизайн от мангалсутра от един грам злато. Тъй като е лек, можете да го носите всеки ден. Има малка верижка от мъниста и висулка с цветни венчелистчета. Можете да носите този дизайн във всеки случай. Просто, но красиво!

3. Мангалсутрата One Gram Marathi Style:

Мангалсутра с един грам маратски стил

Тази еднограмова златна мангалсутра е с къса дължина. Това е комбинация от черни мъниста и златни топки, подредени по алтернативен начин. Дизайнът е смесица от модерен и съвременен стил. Ще видите омъжени дами маратхи, носещи този стил мангалсутра.

4. Цветето от 1 грам Meena Gold Mangalsutra:

1 грам Миена цвете злато мангалсутра

Тази 1-грамова златна мангалсутра има висулка с дизайн на meenakari. Веригата е в две струни. В пространството между тях са монтирани златни топки, за да се регулират празнините. Висулката е с флорален дизайн с червени и зелени камъни. Вижда се зелен камък с форма на круша да виси с висулката.

5. Мангалсутрата с множество вериги от 1 грам злато:

Мангалсутра с множество вериги от 1 грам злато

Този еднограмов златен мангалсутра дизайн е много рядък и е наистина модерен. Той има множество вериги с много малки черни мъниста, осеяни на всеки интервал. Той е прост и кралски едновременно. Носенето на това парче е все едно да носите други златни бижута.

6. Простата верига Мангалсутра 1 g злато:

Проста верига Mangalsutra 1 gm Gold

Това е елегантен дизайн на мангалсутра. Това има само просто с черни мъниста. Има някои диаманти с флорален дизайн, които висят от веригата. Това е превъзходен и грациозен дизайн на мангалсутра, който ви придава модерен и елегантен вид.

7. Мангалсутра със златно покритие 1 грам:

1 грам позлатена мангалсутра

Този еднограмов златен мангалсутра дизайн е стандартният и признат. Алтернативно веригата е вградена с три черни мъниста и три златни топки. Дизайнът на висулката е древен и ще изглежда тежък с всяко изискано облекло.

8. 1 грам златна мангалсутра с големи мъниста:

Мангалсутра от 1 грам злато с големи мъниста

Този 1-грамов дизайн на мангалсутра има голямо черно мънисто, което изглежда красиво. Висулката му има една голяма златна топка, пълнена в средата. Този прост дизайн на мангалсутра изглежда елегантен и ще ви впечатли!

9. Диамантената висулка 1 грам злато мангалсутра:

Диамантена висулка 1 грам злато мангалсутра

Тази еднограмова златна мангалсутра има висулка с диаманти. Златото и диамантите са красиво разположени, за да създадат впечатляващ вид. Това зашеметяващо парче красота веднага ще привлече вниманието.

Този път не забравяйте да съчетаете мангалсутрата с любимата си обица. Има редица вариации в дизайна на мангалсутра, които идват с диаманти, флорални дизайни, мъниста и т.н. Изберете и изберете най -добрия, който харесвате!