Mangalsutra’s die door Indiase getrouwde vrouwen worden gebruikt, zijn er in verschillende stijlen en patronen. Je kunt mangalsutra’s hebben die vrij duur zijn met goud en diamanten of die van lichtgewicht goud kopen en ze eenvoudig houden. Deze lichtgewicht mangalsutra’s zijn perfect voor dagelijks gebruik waar je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je kostbare ketting. Ze zijn goedkoop en bieden nog steeds een breed scala aan ontwerpen om uit te kiezen.

Nieuwste en traditionele lichtgewicht gouden Mangalsutra-ontwerpen voor dames:

Hier zijn de beste lichtgewicht mangalsutra-ontwerpen in goud.

1. Eenvoudige lichtgewicht gouden Mangalsutra:

Eenvoudige lichtgewicht gouden Mangalsutra

Kies deze schattige en eenvoudige lichtgewicht gouden mangalsutra met een prachtig gebogen ontwerp voor de hanger. De mangalsutra-ketting heeft traditionele zwarte kralen die bij elkaar zijn geplaatst en vermengd met kleine gouden kralen. De hanger die hier wordt gebruikt, heeft een parel eraan die het een mooie stijl geeft.

2. Bladgoudstijl lichtgewicht Mangalsutra:

Bladgoudstijl Lichtgewicht Mangalsutra

Dit prachtige ontwerp heeft een dikke gouden ketting die nog steeds lichtgewicht is en is gecompenseerd met zwarte kralen. De hanger hier heeft een bladpatroon bezaaid met groene en rode kralen en getipt met een bosje kleine zwarte kralen. Het snijwerk op de hanger is erg ingewikkeld en oogverblindend.

3. Witte steen lichtgewicht gouden Mangalsutra:

Witte steen lichtgewicht gouden Mangalsutra

Lichtgewicht gouden mangalsutra-ontwerpen zijn zeer stijlvol, en een daarvan is dit prachtige stuk. De beroemde hangerstijl wordt ook in veel andere mangalsutra-ontwerpen gerepliceerd. De hanger is ook licht van gewicht gehouden door het gebruik van witte stenen die er schitterend uitzien.

4. Designer hanger Mangalsutra:

Designer hanger Mangalsutra

Deze lichtgewicht mangalsutra heeft een designer hanger en is gemaakt van 22K goud. Het patroon gebruikt minder goud en is dus licht van gewicht. De hanger is behoorlijk spectaculair en interessant. De kleine kralen van de ketting maken de mangalsutra buitengewoon.

5. Gouden hanger lichtgewicht Mangalsutra:

Gouden hanger lichtgewicht Mangalsutra

Dit is weer een van de veelvoorkomende ontwerpen die beschikbaar zijn. De ketting heeft zwarte kralen die zijn gemengd met enkele gouden kralen ertussen. Hierdoor is de ketting licht van gewicht. De mooie gouden hanger is perfect ontworpen en er hangen drie kralen dramatisch aan.

6. Parel lichtgewicht gouden Mangalsutra:

Parel lichtgewicht gouden Mangalsutra

Parels voegen veel glamour toe aan elk sieraad. Deze parels die in de gouden mangalsutra-ketting worden gebruikt, zijn perfect en rond van vorm. De zes gebruikte parels zijn omwikkeld met gouden bedrading en de zwarte kralen zijn klein van formaat. Dit zorgt voor een super lichtgewicht ketting die ook nog eens prachtig is.

7. Delicate lichtgewicht gouden Mangalsutra:

Delicaat lichtgewicht goud Mangalsutra

Je kunt kiezen voor deze delicate gouden mangalsutra-ketting die licht van gewicht is. De ketting heeft een enkele gouden kraal in het midden als hanger. De rest van de ketting is slechts een dunne ketting met groepen zwarte kralen op onderlinge afstanden. Deze delicate mangalsutra-ketting is perfect voor dagelijks gebruik en geschikt voor iedereen.

8. Korte lichtgewicht gouden Mangalsutra:

Korte lichtgewicht gouden Mangalsutra

Deze korte ketting is perfect voor jou omdat hij goed om de nek past. De hanger heeft een symbool in goud en de ketting zelf is gemaakt van zwarte kralen die met elkaar zijn verbonden door gouden bedrading. De ketting is eenvoudig en gemaakt van lichtgewicht goud, dus de prijs is niet te hoog.

9. Sprankelende lichtgewicht gouden Mangalsutra:

Sprankelende lichtgewicht gouden Mangalsutra

Hier is een prachtige lichtgewicht mangalsutra in goud met een mooie ronde hanger die volledig van goud is. De details op de hanger zijn prachtig en zorgen ervoor dat de mangalsutra er absoluut prachtig uitziet. Kies dit type lichtgewicht gouden mangalsutra in korte stijl of lang.

Kies je perfecte mangalsutra uit deze lijst met lichtgewicht gouden mangalsutra’s. Je kunt er een krijgen die kort of lang is en die met een designerstijl of traditioneel worden gehouden. Hoe dan ook, je zult zeker een ketting krijgen die symbolisch is voor je huwelijksleven.