Mangalsutra is het belangrijkste sieraad dat elke getrouwde vrouw draagt ​​en het symboliseert haar burgerlijke staat. De mangalsutra-kettingen die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn zeer levendig en verbluffend. De kettingen zijn ook verkrijgbaar zonder hangers en deze kunnen ook voor dagelijks gebruik worden gebruikt.

Nieuwste en verbluffende Mangalsutra-kettingen zonder hanger voor dames:

Laten we eens kijken naar de top 9 ontwerpen van mangalsutra-kettingen zonder hanger.

1. 22k gouden Mangalsutra-ketting:

22k gouden mangalsutra-ketting

Deze gouden mangalsutra-ketting zonder hanger is heel eenvoudig maar elegant. Kies dit voor dagelijks gebruik, want de ketting is ontworpen om gemakkelijk te zijn. De kleine zwarte kralen die op de ketting worden gebruikt, zijn in een patroon van twee-drie-twee kralen rondom de ketting gezet. Het gebruikte goud is puur 22 Kt en is gecertificeerd door Hallmark Gold.

2. Mangalsutra-ketting met één lijn:

Enkele lijn Mangalsutra-ketting

Dit is een ander voorbeeld van een eenvoudige en mooie mangalsutra-ketting die is gemaakt van een enkele lijn zwarte kralen. De ketting bestaat uit zwarte kralen die even groot zijn en achter elkaar zijn geplaatst met gouden schakels ertussen. Kies deze ongecompliceerde ketting voor een probleemloze benadering van stijl.

3. Mangalsutra-ketting met meerdere lagen:

Meerlaagse Mangalsutra Chai

Hier is een prachtige mangalsutra-ketting die is gemaakt met meerdere lagen zwarte kralen die aan elkaar zijn bevestigd. De gouden details tussen de kralen zijn ook erg mooi. Er is een prachtig patroon van zwarte kralen die bij elkaar zijn geplaatst en ook een aantal die een beetje uit elkaar zijn geplaatst om een ​​prachtig verbluffend ontwerp te creëren. Koop deze mangalsutra-ketting om bij gelegenheden te dragen, want het goud is hier best veel en zorgt voor een meer formeel stuk.

4. Minimalistische Mangalsutra-keten:

Minimalistische Mangalsutra-ketting

Als je je sieraden liever heel eenvoudig en tot het absolute minimum houdt, dan is deze minimalistische mangalsutra-ketting precies wat je nodig hebt. Het ontwerp is perfect voor diegenen die iets willen dragen voor dagelijks gebruik. De ketting bestaat gewoon uit vier zwarte kralen die aan weerszijden van een gouden kraal zijn gezet. De uiteinden van dit patroon hebben elk een kleine gouden kraal. De rest van de ketting is gewoon goud zonder enig ontwerp.

Bekijk meer: ​​Nieuwste zwarte kralen Mangalsutra

5. Subtiele Mangalsutra-keten:

Subtiele Mangalsutra-ketting

Ga voor iets unieks met deze subtiele mangalsutra ketting zonder hanger. Er is een combinatie van drie kralen – een zwarte kraal en twee gouden kralen aan beide uiteinden. Deze instelling wordt met regelmatige tussenpozen over de lengte van de ketting geplaatst.

6. Handgemaakte Mangalsutra-ketting:

Handgemaakte Mangalsutra-ketting

Deze exclusieve handgemaakte mangalsutra-ketting is een ketting met twee strengen zwarte kralen. De mangalsutra-ketting heeft de mogelijkheid om er een hanger aan toe te voegen. U kunt deze mangalsutra-kettingen zonder hanger selecteren voor een simplistische look en elegantie.

Bekijk meer: ​​Antiek gouden Mangalsutra-ontwerp

7. Vergulde Mangalsutra-ketting:

Vergulde Mangalsutra-ketting

Dit is een prachtige mangalsutra-ketting die perfect is voor gelegenheden en functies. Deze vergulde ketting heeft zwarte kristallen van verschillende groottes. De witte kralen die in de zijkanten van de ketting zijn geplaatst, zijn een perfecte aanvulling op de zwarte kralen. Het algemene patroon van deze mangalsutra-ketting is erg dramatisch en ziet er geweldig uit.

8. Moderne Mangalsutra-kettingen zonder hanger:

Moderne Mangalsutra-kettingen zonder hanger

Ideaal voor het jonge en hippe publiek dat altijd weg wil blijven van het traditionele, deze moderne versie van de mangalsutra-ketting is zeker een hit bij de dames. Het ontwerp hier is een bos van drie strengen prachtige zwarte kralen die aan elkaar zijn geregen. Om de zaken modern te houden, zijn de zwarte kralen gecompenseerd met gouden kralen die aan de rechterkant van de ketting zijn geplaatst.

Bekijk meer: ​​Amerikaanse diamanten Mangalsutra-hanger

9. Meerkleurige Mangalsutra-ketting:

Meerkleurige Mangalsutra-ketting

Kies deze mangalsutra-ketting voor formele gelegenheden. Dit ontwerp heeft een ketting met zwarte kralen die samen met zwarte en rode kristallen zijn geplaatst. De rode kristallen die hier worden gebruikt, zijn een geweldige aanvulling op de zwarte kleur en zorgen ervoor dat de mangalsutra-ketting er oogverblindend uitziet.

Mangalsutra-kettingen zijn perfect voor zowel gelegenheden als dagelijks gebruik. Er is een zeer dramatisch ontwerp en ook eenvoudig met elegante. Vang een aantal uniek ontworpen mangalsutra-ontwerpen voor uw dagelijkse routine. Je krijgt goede variëteiten in mangalsutra-ontwerpen.