De bescheidenheid van Mangalsutra:

Gemakkelijk te onderscheiden door de aanblik van de ketting met zwarte kralen. Mangalsutra zelf houdt zuiverheid, liefde en saamhorigheid in zijn sterkste symboliek, dit is een embleem van het huwelijk dat wordt gedragen door vrouwen in de Indiase cultuur. Een van de eenvoudigste accessoires Mangalsutra vertaalt zich letterlijk naar een ‘gunstige draad’ en daarom stond het hoog in het vaandel en maakte het een integraal onderdeel uit van elke Indiase bruiloft.

Ook Mangalsutra’s, hoewel het een zwarte kralendraad met een gouden hanger zal zijn, heeft zijn weg gevonden naar de sieradenmode-industrie. Inspiraties uit verschillende delen van India weerspiegelen de vele culturen, overtuigingen en tradities binnen sieraden en Gold Mangalsutra is de enige constante.

Dit bescheiden sieraad is tegenwoordig verkrijgbaar in een reeks designercollecties en is in de loop van de tijd een elegant accessoire geworden en uw one-stop-shop-sieradenbestemming ligt niet ver achter, bij Papilior vindt u de beste ontwerpen in Divine mangalsutra en maakt u uw keuze voordat de grote dag.

Traditionele Mangalsutra – Het gebruik van gele kurkuma op zijden draad is de gewoonte om een ​​mangalsutra om de nek van de bruid te binden, de associatie van de kleur in combinatie met de gewoonte gaf het leven aan gouden mangalsutra.

In traditionele zin is dit de puurste vorm in sieraden en staat voor liefde, respect en een heilige band. Hoewel dit sieraad op verschillende manieren in het hele land is gemaakt en ontworpen, is gouden mangalsutra overal een klassieker en altijd een onderdeel van huwelijkstradities. Neem een ​​kijkje in de gaurisuta gouden mangalsutra en mayuri gouden mangalsutra die behoren tot de klassieke ontwerpen van traditionele mangalsutra.

Gaurisuta Gouden Mangalsutra:

Gaurisuta Gouden Mangalsutr

Mayuri Gouden Mangalsutra:

Mayuri Gold Mangalsutra

Westerse Mangalsutra – Met veranderende tijden komen steeds veranderende trends en verschuivingen in de mode voor golven of stijlen in de vorm van sieraden, kleding en meer. De Mangalsutra is voor altijd geassocieerd met het huwelijk en de Indiase cultuur, tegenwoordig is het een veel eigentijdser en flexibeler stuk als sieraden worden gedragen en gepronkt door veel vrouwen die houden van huisvrouwen en zelfverzekerd onafhankelijk werkend personeel.

De modernisering van mangalsutra heeft geleid tot een verandering in ontwerpen en patronen met als enige constante liefde voor goud. Tegenwoordig dragen de moderne vrouwen Mangalsutra met een broekpak net zo elegant als ze zou doen met een sari, een ode daaraan is onze collectie van chique, verfijnde en minimalistische ontwerpen zoals de shivakari gouden mangalsutra en de April Blossom Gold Mangalsutra.

Shivakari Gouden Mangalsutra:

Shivakari Gouden Mangalsutr

April Blossom Gouden Mangalsutra:

April Blossom Gouden Mangalsutra

Hier is de link voor gouden mangalsutra-collectie door papilior.com

Wanneer u winkelt bij Papilior.com, kunt u er zeker van zijn dat u producten van de beste kwaliteit ontvangt. Ons interne ontwerpteam werkt onvermoeibaar om u ingewikkelde nieuwe ontwerpen te bieden, zodat u zeker weet dat u iets gewaagds, moois en elegants heeft om mee te pronken. Aan al uw behoeften op het gebied van Bangles en Mangalsutra wordt voldaan met het BIS-keurmerkcertificaat dat in uw pakket wordt opgenomen. Kies uit 14k, 18k of 22kt goud en selecteer je favoriete ontwerpen op maat gemaakt door Papilior.