Скромността на Мангалсутра:

Лесно се отличава с гледката на черната огърлица от мъниста Мангалсутра сама по себе си притежава чистота, любов и сплотеност в най -силната си символика, това е емблема на брака, облечена от жени в индийската култура. Един от най -простите аксесоари Мангалсутра буквално се превежда като „благоприятна нишка“, поради което се държи с много високо уважение и е неразделна част от всяка индийска сватба.

Мангалсутрите също, въпреки че са определени като черна нишка със златни висулки, пробиха път в модната индустрия за бижута. Вдъхновенията от различни части на Индия отразяват многото култури, вярвания и традиции в бижутата, а Gold Mangalsutra е единствената константа.

Предлага се днес в редица дизайнерски колекции, това скромно бижу се превърна в елегантен аксесоар за извънреден труд и вашата дестинация за бижута на едно гише не е много по-назад, в Papilior можете да намерите най-добрите дизайни в Divine mangalsutra и да изберете преди голям ден.

Традиционна мангалсутра – Използването на жълта куркума върху копринена нишка е начинът, по който възникна обичайът да се връзва мангалсутра около врата на булката, асоциацията на цвета, съчетана с обичая, роди Златната мангалсутра.

В традиционния смисъл това е най -чистата форма в бижутата и означава любов, уважение и свещена връзка. Въпреки че това бижу е произведено и проектирано по различни начини в цялата страна, златната мангалсутра е класика навсякъде и винаги е част от сватбените традиции. Разгледайте златната мангалсутра от гаурисута и златната мангалсутра от майури, които са сред класическите дизайни на традиционната мангалсутра.

Gaurisuta Gold Mangalsutra:

Gaurisuta Gold Mangalsutr

Mayuri Gold Mangalsutra:

Маюри злато мангалсутра

Western Mangalsutra – С променящите се времена все по -променящите се тенденции и промени в модата предизвикват вълни или стилове под формата на бижута, облекла и др. Мангалсутрата завинаги е била свързана с брака и индийската култура, днес тя е много по -съвременно и гъвкаво парче, ако бижутата се носят и се хвалят от много жени, които обичат домакините, както и уверен независим работещ персонал.

Модернизацията на мангалсутра е довела до промяна в дизайна и моделите, като една постоянна е любовта към златото. Днес съвременните жени носят Мангалсутра с костюм-панталон също толкова елегантно, колкото и със сари, ода за това е нашата колекция от шикозни, изискани и минималистични дизайни като шивакари златната мангалсутра и априлския цветен мангалсутра.

Шивакари златна мангалсутра:

Шивакари златен мангалсутр

Златна мангалсутра от априлския цвят:

Априлски цвят злато мангалсутра

Ето връзката за златна колекция мангалсутра от Papilior.com

Когато пазарувате с Papilior.com, можете да бъдете сигурни, че получавате продукти с най-високо качество, нашият вътрешен дизайнерски екип работи неуморно, за да ви предложи сложни нови дизайни, като се уверите, че имате нещо смело, красиво и елегантно. Всички ваши нужди от гривни и мангалсутра са задоволени със сертификат за отличителен знак на BIS, който ще бъде включен във вашия пакет. Изберете от 14k, 18k или 22kt злато и изберете любимите си дизайни, изработени по поръчка за вас от Papilior.