Вашият дом е дефиниран по отношение на подредени материали и мебели. Вероятно най -гледаната зона или най -често срещаното нещо, което привлича вниманието ни, е телевизорът. Първото място, което забелязваме, е мястото, където се държи телевизорът. Следователно, използването на хубава мебел е много необходимо заедно с повече аксесоари, с които да вървите. Рафтовете, шкафовете и стелажите за телевизор са добър вариант. Нека да разгледаме някои дизайни на мебели за домашна телевизия.

Най -добрите дизайни на телевизионни мебели в Индия:

Ето някои от дизайните на телевизионни мебели, които можете да изберете и да използвате съответно за вашия телевизор.

1. Дизайн на мебели за тесни конзолни телевизори:

Тясна конзола

Този долен рафт е изработен от масивно американско орехово дърво и е идеален, ако седалката за гледане на телевизия е на пода. Тесните конзоли са идеални за каменни и дървени стени.

2. Таблици на квадрат

Маси на разстояние

Ако вашият телевизор е стенен телевизор и решите да не държите пода празен, можете да използвате маси на квадрат. На тях има чекмеджета, които улесняват съхраняването на нещата, като същевременно работи като красива мебел за вашия телевизор.

3. Дизайн на мебели за телевизор на подовата конзола:

Подова конзола

Широките подови конзоли са идеални, ако имате гола стена и искате аксесоар за съхранение. Те помагат да се запълни зоната, която изглежда гола и голяма. Използването на багажник, рамка за снимки също е добра идея, за да запълните пространството и стената. Това е един от красивите дизайни на телевизионни мебели.

4. Съвременни дизайни на телевизионни мебели:

Съвременни мебели

Мебелите в съвременен стил са стилни и придават минималистичен ефект. Това обзавеждане е най -доброто, ако искате модерен външен вид да допълни околностите. Изберете по -тъмни мебели, които правят стаята ви да изглежда по -голяма, а стените – по -ярки. Това е един от най -добрите съвременни дизайни за телевизионни мебели.

5. Дизайн на обзавеждане на шкафове за телевизори:

Калъф за шкаф

Корпусите на шкафовете са блестящ вариант, ако искате да използвате цялата стена. Ако имате много книги, това е още една причина да изберете тази. Работи като склад, шкаф, рафт- всичко в едно! Този стилизиран подход всъщност е от полза. Това е един от най -добрите дизайни на телевизионни зали.

6. Стенни закачалки за телевизионни мебели Снимка:

Закачалка за стена

Вашият рафт или мебели за телевизор също могат да бъдат закачалка за стена. Това прави пода ви да изглежда спретнат и не заема място, докато допринася за стената ви. Удебелените цветове придават обем на околностите. Изберете ярки и смели цветове, ако не след това бели. Това е един от най -добрите съвременни дизайни на телевизионни мебели.

7. Класически шкафове Дизайн на мебели за телевизори:

Класически шкафове

Ако искате къщата ви да бъде топла и приветлива и искате да я поддържате проста, класическите шкафове работят най -добре. Отидете на пастелни цветове, които допълват вашия тапет или тъмно дървено покритие, за да допълнят пастелните стени. Те работят по двата начина. Това е най -добрият дизайн на дървени мебели за телевизор.

8. Традиционно-модерен дизайн на телевизионни мебели Twist:

Традиционният модерен обрат

Ако имате стари дървени мебели, които вече не допълват променящата се обстановка, ето какво можете да направите- използвайте ярка боя, която пасва на вашата среда, може би жълта или червена или оранжева, и боядисайте стария си шкаф. Това ще внесе хубав обрат в старите ви мебели и воля и този елемент на привличане във вашето телевизионно пространство. Децата ще харесат този!

9. Староанглийски комплект: Дизайн на мебели за стенни телевизори:

Стар английски комплект

Тези комплекти са невероятни, ако искате да придадете на вашето пространство класически вид, лишен от бързина или прекомерна консумация на пространство. Те се предлагат в различни тонове и цветове, от които можете да избирате, и придават успокояващ и спокоен ефект във вашето пространство. Класиката никога не може да бъде заменена!

10. Дизайн на мебели за конзолни телевизори с повдигнати подове:

Подова повдигната конзола

Повечето хора предпочитат стойка, която е висока и малко повдигната от пода. По ширина те заемат по -малко пространство и могат да бъдат поставени и по диагонал. Те са прости и могат да бъдат украсени или полирани и могат да бъдат използвани чудесно! Надявам се, че над невероятните дизайни на телевизионни мебели със сигурност ще ви впечатлят.