Всекидневната е идеалното място за семейство да се забавлява и да бъде част от ежедневните дейности. Забавлявате силно в предната част или в хола. Това е единствената стая, която всеки от вашите посетители вижда, това е пространството, където сте прекарали по -голямата част от времето си. Тази стая трябва да бъде декорирана с удобни и стилни мебели. Тук включихме 15 прости и модерни дизайна на мебели за хол с изображения.

По ваш избор можете да изберете добри функционални мебели с богата колекция от декоративни материали. Във вашия бюджет ще получите дивани, място за съхранение и масичка за кафе или телевизор.

Най -добрите дизайни на мебели за хол в Индия:

Тези дизайни на мебели за хол ще ви дадат представа как можете да оформите най -добре хола си.

1. Съвременен дизайн на мебели за хол:

Съвременни мебели за всекидневна

Съвременните мебели за хол правят стаята да изглежда модерна и стилна. Мебелите имат предмети, които могат да бъдат използвани повторно и преработени по елегантен начин и обикновено са многофункционални. Този дизайн на мебели ще отговаря и на всеки стил във вашия бюджет.

2. Мебели за хол в индустриален стил:

Мебели в индустриален стил

Мебелните комплекти за хола могат да имат индустриално усещане и да изглеждат уютни. Тази мебел в индустриален стил включва хардуерни хакове и голям часовник в центъра. Статиите за съхранение също са отворени и прости. Изглежда като промишлен материал от стар тип, но в наши дни такива видове мебели са класически в търсенето.

3. Дизайн на мебели за хол във френски стил:

Мебели във френски стил

Можете да излезете стилно с тези мебели във френски стил, които са перфектни мебели за всекидневната. Френският стил има извити и издълбани дървени мебели с луксозна тапицерия от коприна или сатен. Той има професионален външен вид във френски стил за всеки посетител. Това ви дава истинско различно усещане по -добре от друг вид мебелни материали.

4. Класически мебели за хол:

Класически мебели за всекидневна

Черните мебели за всекидневна от различни епохи са класическият стил. Тук имаме дивани от чиста кожа, които се закопчават. Комплектът носи царствен и кралски вид. Такъв тип комплекти ще получите с повече отстъпки, ако сте планирали да купувате от един търговец. Опитайте този стил според боята на вашата всекидневна.

5. Мебели за всекидневна в стил Вила:

Мебели в стил вила

Изберете прекрасно обзавеждане в стил вила за вашия хол с флорална и мека мебел. Мебелите за всекидневна могат да бъдат красиви и цветни, а също и привлекателни. Помага за отпускане на тялото след забързан график. Мебели с удобни дивани с удобни възглавници.

6. Мебели за хол в стил Мисия:

Мебели за всекидневна в стил мисия

Това е много автентично обзавеждане в стил мисия, което има семпли дървени мебели, които не са непоносими. Стилът има дървени ленти, които съставляват подлакътника и страните. Простите линии го правят много уютен и топъл. Поради дървения материал, той помага за комфорта на гърба ви на дивана.

7. Мебели за хол в стил Арт Деко:

Мебели за хол в стил арт деко

Ако имате голямо пространство в хола, тогава можете да опитате и този стил на обзавеждане. Мебелите за хол в стил арт деко са най -добрите, ако харесвате модерни и изкусни неща. Мебелите нямат прави линии, а извити и абстрактни дизайни. Той поддържа нивото на комфорт и прави много стилен дизайн. Завършването на материал се използва с добър модел.

8. Дизайн на обзавеждане на облечена шик в хола:

Неравномерен шик дизайн

Белите мебели за хола оживяват в нестабилен шик дизайн. Тези дизайни включват комбинация от шикозни дизайни със здрав вид. Дизайнът не е прав и перфектен.

9. Дизайн на мебели за селски хол:

Проекти за селски хол

Вземете подсказка от тези селски дизайни за идеите за обзавеждане на хола. Селските дизайни имат кафяв основен цвят и могат да бъдат направени с дърво, което е грубо нарязано или тапицерията може да има селски дизайн върху тях.

10. Дизайн на мебели за ретро хол:

Ретро дизайн на хол

Ретро визията е много цветна и изчистена кройка. Комплектът мебели ще включва няколко цвята, които съвпадат добре. Тези дизайни са идеални за младата и ханша. Жените харесват този тип мебели за хола си. Можете също да правите промени по ваш избор на цветове.

11. Мебели от ратан за хол:

Мебели от ратан за хол

Тази готина и дълготрайна мебел от ратан е перфектният тропически диван. Това прави много добри летни мебели, но е чудесно за всички сезони. Мебелите са леки и удобни. Ако сте се сблъскали с някои здравословни проблеми от мускулите на гърба, тогава този тип мебели са полезни за релаксация винаги. Изглежда различно, но и удобно.

12. Фънки мебели за всекидневна:

Фънки мебели за всекидневна

Тази готина червено -бяла фънки мебел е за модерната двойка, която обича изявление за стил. Столът с форма на яйце е централен елемент от този комплект мебели за всекидневна. Белият диван също прави удобна обстановка.

13. Модулен дизайн на мебели за хол:

Модулни мебели за всекидневна

Ето готин и модерен поглед върху дизайна на мебели за хола. Модулните мебели правят съхранението важно. Изчистеният и елегантен дизайн включва всеки сантиметър от стаята и прави прости дизайни.

14. Дизайн на мебели за хол с отворен стил:

Мебели в отворен стил

Този чист отворен стил на обзавеждане е идеален за малки всекидневни, които не могат да имат големи и обемисти мебели. Стенните шкафове поддържат системата за забавление. Диванът и централната маса са прости и елегантни.

15. Комплекти мебели за холни секции:

Секционни холни комплекти

Тук имате добър избор на мебели, които могат да бъдат настроени и нулирани според вашите нужди. Секционните холни комплекти могат да бъдат разделени и съединени по всякакъв възможен начин. Те са най -подходящи за настаняване на много хора на малко пространство.

Изборът на добър тип мебели се нуждае от подходящ материал според вашата всекидневна. От тежки до леки мебели се предлага на пазара с богата колекция от разновидности. Опитайте уникален стил на дизайнерски мебели за вашия хол. Отидете с няколко предложения от вашия консултант по декорация на интериора. Мебелите за хол ви дават възможност да изберете модерен, селски, класически или френски стил. Можете да избирате между нестабилен шик, кожа, фънки или модулни мебели за вашия хол.