Шезлонг и разтегателен диван без възглавници за облегалката

Дневно легло Marlowe

Винаги съм смятал, че дневните легла без гръб са страхотна идея за интериорен дизайн. Идеален е за всякакъв тип стаи, като кухня, спалня, хол и дори офис. Такова легло не блокира гледката и тези на него могат да гледат в двете посоки.

С такова легло офис може да служи и като стая за гости. Може да служи и чудесно в стаята за децата. Там можете да го използвате, за да седнете или да легнете, в зависимост от вашите нужди. Повечето от решенията, които ще намерите по-долу, могат да бъдат персонализирани благодарение на тъканите и покритията. Така че можете да направите няколко прекрасни идеи за обзавеждане от всяка отделна мебел.

Емерсън дневно легло

20 идеи за шезлонги и разтегателни дивани

Шезлонг и разтегателен диван без облегалка, дървена рамка

Това, което намирам за особено привлекателно тук, са разширените страни и възглавниците от същия цвят. Леглото изглежда е готово за гушкане и веднага се чувствате поканени да се задържите за известно време.

Структурата на дървото е особено привлекателна тук, мисля. Представям си, че е на веранда със седалки или в изключително голяма зала.

Ново дневно легло в Ханаан

Шезлонг и разтегателен диван без облегалки, бяло покритие

Мисля, че формата на кутията тук е страхотна. Това контрастира чудесно с ролите с три четвърти. Можете да покриете леглото с няколко различни материи. Помислете за добавяне на легло под одеялото му.

Дневно легло Afton

легнала холна облегалки бяла тапицерия

Класическият външен вид е комбиниран с някои гъвкави свойства. В крайна сметка той има прекрасна форма, която би довела всеки дизайн до супер креативни идеи за интериорен дизайн.

Правоъгълно дневно легло Isabell

Класически шезлонг и разтегателен диван без облегалки

Въпреки че облегалката не е напълно изоставена тук, това е достатъчно, за да можете да я погледнете. Така че леглото тук е просто и великолепно едновременно. С тънкия си гръб ви кани да се отпуснете наистина.

Дневно легло Lubi с тюркоазено легло

Шезлонг и разтегателен диван без възглавници за облегалката

Сгъваемите решения определено са на разположение. Леглото е чудесно за онези настроения, когато просто искате да се оттеглите към себе си … Особено харесвам подвижната ролка на врата.

Дневно легло Diandra

Шезлонг и разтегателен диван компактен без облегалки

Дизайнерът на това легло ме спечели с много романтичната форма, наподобяваща шейна. Можете да повдигнете краката си нагоре и гърбът ви все още ще бъде перфектно поддържан. Можете да останете сами тук или да прочетете на детето си от любимата си книга.

Дневно легло Blu Dot Paramount

Шезлонг и разтегателен диван без задни крака

Тук имаме работа със смесена порода дневно легло и диван. Можете ли дори да мечтаете за повече разнообразие? Особено харесвам тънките крака, които създават проветриво усещане.

Дневно легло на Изабел

Син шезлонг и разтегателен диван, бежови възглавници

Какво ще кажете за романтично, женствено френско дневно легло с матрак с четка и бяла дървена рамка? Тук трябва да се вземат предвид много подробности. Бих го намерил красив в обкръжението на смели цветове, модерни мебели и други много смели идеи за интериорен дизайн.

Хейвън дневно легло, Кеймбридж Грей

Шезлонг и разтегателен диван с дървени възглавници

Леглото е рядко постигната комбинация от два нормално взаимно изключващи се ефекта: тънък, модерен външен вид и привлекателен характер. Обичам меката сива материя, която може да се комбинира чудесно с белите възглавници.

6 -футова скална банка

Шезлонг и разтегателен диван, тапицерия от дървена рамка

Със своите тапицирани страни и елегантни дървени крака на колела, това легло не може да се нарече спретнато. Мисля, че бихте могли да го превърнете в прекрасен център в удължено и официално пространство.

AFK Harrison Bed, Arisona Indigo

Шезлонг и разтегателен диван в синьо кадифе

Те са избрали смела, синя материя с глави за нокти и това със сигурност не е идея за обзавеждане за слаби хора. Когато го гледам, се сещам за мисълта, че е нужна много смелост, за да създадеш нещо наистина красиво. Това парче тук е смело решение, което създава много пространство.

Дневно легло от панел Сейнт Джеймс

Шезлонг и разтегателен диван, дървена рамка с шарки

Архитектурната рамка прави това легло уникално. Това е всичко друго, но не нормално и често срещано във формата си. Нека оставим факта, че страните на леглото могат да се разточат, така че да можете да се облегнете на тях, докато четете. Бих искал да го използвам в много декоративни проекти.

Двойно легло Eloquence Clignancourt, шведско сиво

Шезлонг с класически дизайн и разтегателен диван

Мисля, че във всяка къща трябва да има нотка на Прованс. Това дневно легло е дълго, тънко и красиво. С удоволствие бих го комбинирала с кадифени възглавници от шартер.

Liv дневно легло

Шезлонг и разтегателен диван без модерно легло

Това легло е чудесно за почивка и се предлага в много различни нюанси и покрития. Има толкова уникална форма, че абсолютно бих предпочел смел избор на плат.

Разтегателен диван за ден и нощ

Шезлонг и разтегателен диван без маслинено зелено

Отчасти имаме работа с дневно легло и отчасти с диван. Винаги можете да сгънете гърба си, ако имате нужда. Обичам засенчването, подложката и гъвкавостта на парчето.

Тапицирано дневно легло Raleigh

Шезлонг и разтегателен диван без снежнобял

Просто погледнете тази мишена с главите на ноктите. Вие правите доста страхотен външен вид, нали? Със своя прибран матрак, тази мебел ми изглежда като легло. Мисля, че би отишло чудесно със спалня или многофункционална детска стая.

Кафяво кафяво легло

Шезлонг и разтегателен диван без облегалки меки

Обичам това красиво дневно легло по много причини. Мисля, че ще бъде точно толкова на място в хола, колкото и в спалнята. Особено харесвам плавните линии и по -високите ръце, на които можете да се облегнете.

Диван Честърфийлд

Шезлонг и разтегателен диван без облегалка тапициран диван Честърфийлд

Честърфийлд във формата на кушетка – това имаме тук. Ако сте фен на марката, но искате разнообразно парче с повече пространство, то това е точно правилното нещо за вас.

Ida дневно легло

Шезлонг и разтегателен диван без облегалки копринена ида

Много приспособимо, това легло показва страхотен дизайн на ръцете. Сега се чудя в коя от най -креативните си идеи да използвам това.