Вашето лично убежище, вашето царство на мечтите у дома непременно ще бъде спалнята. Когато обмисляте да ремонтирате мебелите за спалнята си, важно е да имате предвид както функционалността, така и естетиката на мястото. Докато купувате конкретна категория мебели за вашата спалня, вие също трябва да се уверите, че подовата настилка, цветът на стената на спалнята, осветлението и аксесоарите се съчетават добре с нея. Включването на допълнителни цветови палитри и обзавеждане в спалнята ще създаде спокойна и спокойна атмосфера за вас и ще илюстрира вашия творчески стил в същото време. Независимо дали искате да бъдете еклектични или минималистични, имаме всичко за вас в списъка с 20 модерни дизайна на спални, дадени по -долу.

Красиви дизайни на мебели за спалня

Най -добрите дизайни на мебели за спални в Индия:

Ако имате нужда от вдъхновение, на което да се възползвате, докато проектирате мебелите си за спалня, ето списък с 20 прости и модерни дизайна на мебели за спалня, които със сигурност ще променят външния вид на вашата спалня с крачка напред. Прегледайте допълнително и се насладете!

1. Ултра модерни мебели за спалня:

Ултра модерни мебели за спалня

Тази дизайнерска спалня разполага с ултра стилни и елегантни мебели в изцяло бяло. Ефектно бяло легло с кралица с голям килим и подходящо нощно шкафче поставят основата на творческата концепция. Голямо огледало, окачено над подходящ шкаф с чекмеджета, създава илюзията за изключително голямо пространство и отразява светлината, правейки пространството леко и ефирно. Уникална карирана овална маса създава зашеметяващ централен елемент, докато тъмният плюшен килим добавя тире контраст в стаята. Белият шкаф и подходящата лампа в края на стаята създават естествен поток на темата в следващата стая и допълват мечтания вид на тази модерна спалня.

2. Дизайн на мебели за спалня за момичета:

Мебели за спалня за момичета

Тази горещо розова спалня очевидно е за сладко момиченце или тийнейджър, който обича розовото. Розовото е универсалният цвят за приятелство и топлина. Дизайнерът обаче не е полудял напълно по цвета и го смесва и съчетава с бяло, за да го поддържа практичен. Симпатичното малко легло с розов килим и подходящи възглавнички за руж печели сърцата ни, както и розовият килим във формата на сърце отдолу. Страничният шкаф до прозореца и тапетите са изпълнени в горещо розово и привличат погледа, докато компютърната маса и нощното шкафче се поддържат бели, за да се поддържа балансът на цветовете в стаята. Побъркайте се с тези мебели за спалня на тема Барби и спечелете тези точки за брауни от вашата малка принцеса.

3. Мебели за спалня в малко пространство:

Мебели за спалня в малко пространство

Това е минималистична главна спалня със сиви мебели с тъмни нюанси. Леглото е тапицирано с контрастни цветни килими и възглавници, за да се създаде изявление за стил. Бледосиният цвят на стената и подходящите леденосини завеси създават усещане за спокойствие и спокойствие на фона на контрастиращите мебели. Жълтите нощни лампи и шикозната подложка за крака придават привкус на цвят на фона и създават перфектна картина за релаксация.

4. Класически дизайн на мебели за спалня:

Класически дизайн на мебели за спалня

Дизайнът на спалнята от средата на века е еклектична смесица от традиционно и модерно. Зашеметяващото легло в кремави тонове с плюшена кадифена тапицерия добавя кралски щрих към декора. Нощното шкафче, скринът, шкафът за съхранение и масичката за кафе са направени в един и същи нюанс на сметана, за да подсилят стила. Красивият полилей и луксозните нощни лампи са настроени да ви мотивират да паднете в леглото и да се отнесете спокойно.

5. Главен дизайн на мебели за спалня:

Главен дизайн на мебели за спалня

Тази съвременна главна спалня е свързана с контрастни стилове и простота. Тази неусложнена естетика, изпълнена в различни красиви нюанси на синьо и виолетово, със сигурност ще ви накара да скачате от леглото сутрин с подновена енергия. Прозорците от пода до тавана пропускат естествена светлина и създават илюзия за по -голямо пространство. Тъмносините рамки, поставени срещу неутрален бял основен цвят в мебелите, създават шикозно модно изявление, докато руменият кафяв килим на пода прави пространството да се чувства уютно и пашкулено.

6. Най -добър дизайн на мебели за спалня:

Огледални мебели за спалня Златни идеи за спалня Нови 16 най -добри цвята за спалня Kanta Ajjtimes

Тази красива спалня е направена в жив бежов нюанс, като се обръща внимание на малки детайли, като например съчетаване на формата на таблата с огледалото, окачено над шкафа. Двуцветните чаршафи създават вълнуващ ансамбъл и придават елегантност на фона. Завесите и нощните мебели са в един и същи бежов нюанс с контрастни парчета експонати, подобряващи цялостната естетика на мястото.

7. Интериорен дизайн за мебели за спалня:

Интериорен дизайн за мебели за спалня

Тази еклектична спалня е класически пример за това как дизайнерското осветление и елегантните цветни мебели могат да покажат стила на няколко нива. Тук цветовата основа се поддържа в средни тонове, а единичният жълт стол и възглавнички добавят малко слънце и топлина в стаята. Нощната лампа, висящата светлина над леглото и шкафчето за съхранение са необичайни дизайнерски идеи, които със сигурност ще ви спечелят комплименти в изобилие.

8. Минималистичен дизайн на мебели за спалня:

Минималистични мебели за спалня

Излъскайте модерна спалня с минималистичен щрих. Таблата на леглото и шкафовете за съхранение са изпълнени в същия тъмен нюанс на шоколадово кафяво и придават дълбочина на декора на стаята. Отхвърлете монотонността на цветовата схема с яркозелен контрастен тапет, който добавя текстура в стаята и внася забавен елемент във вашето лично убежище.

9. Модерни италиански мебели за спалня:

Модерни италиански мебели за спалня

Тази италианска спалня е доста модерна, а сивото в няколко тона увеличава коефициента на стил на спалнята. Абстрактните произведения на изкуството на стената добавят контраст на иначе тъмно доминираното пространство. Огледалото на шкафа отразява светлината и отваря място. Шикозният фар добавя светлина в спокойната спалня.

10. Еклектичен дизайн на мебели за спалня:

Еклектични мебели за спалня

Тази зашеметяваща спалня е проектирана в различни нюанси на кафяво, за да поддържа атмосферата топла и примамлива. Тапицерията на леглото и произведенията на изкуството по стените са декорирани в жив нюанс на сметана, който придава усещане за лукс в пространството. Шоколадово -кафявият килим, възглавниците и богатата кафява кожена подложка за крака придават омфа фактор на спалнята, като хвърлят дълбочина на контраста. Завесите съвпадат с флоралните украшения на стената и създават уютно усещане в спалнята.

11. Спалня за дизайн на PVC мебели:

Спалня за дизайн на мебели от PVC

Тази минималистично вдъхновена спалня е изградена от PVC и изглежда изключително елегантна и елегантна. Цялата спалня е изпълнена в монохроматичен сив тон. Вграденият телевизор на стената с диван създава уютен кът в ъгъла за гледане на филми. Тапицерията на леглото е в ярък нюанс на морско зелено, а меките кремави възглавници повдигат цялата стая. Съвременните червени произведения на изкуството на кремавия фон над таблата създават усещане за свежа откритост и играят със светлина, за да създадат изявление за стил.

12. Деко боядисване на мебели за спалня:

Deco Paint Дизайн на мебели за спалня

Този прост дизайн на главната спалня деко е подчертан от дълбоко виненочервения цвят на фона. Големият прозорец придава усещане за въздух и пропуска светлина, за да отвори място. Кремообразният кръг на стената допринася за абстракцията на стаята. Малкото функционално легло в нюанси на крема, нощното шкафче и столът добавят ярък контраст към стаята. Килимът съответства на еклектичната нощна лампа и добавя модерна естетика към стаята.

13. Футуристични дизайни на мебели за спалня:

Футуристични мебели за спалня

Уникалното легло е визуалната котва в тази футуристична спалня и усилва модния коефициент на стаята с няколко прореза. Цялата спалня е изпълнена в контрастни нюанси на шоколадово кафяво и тилаво, които се допълват перфектно. Белият тапет и диванът добавят тире игрив контраст. Дизайнът на еклектичната телевизионна стойка и стенните рафтове удвояват стила на стаята. Уникалните таванни лампи и вградените таванни лампи създават изящно осветление в стаята.

14. Мебелна спалня на Нил:

Мебелна спалня на Нил

Създайте зашеметяващ външен вид в спалнята си, като смесите и съчетаете пастелни цветове, за да създадете игрива ниша. Тук леглото, нощното шкафче и скринът създават неутрална бяла основа, върху която уникалната цветна игра е наложена, за да направи наистина уникално лично убежище за вас. Цветните произведения на изкуството по стените и цветята от лавандула придават свежест на стаята, като същевременно са в крак с темата.

15. Съвременни италиански мебели за спалня:

Съвременни италиански мебели за спалня

Тази съвременна италианска спалня разполага с ултра елегантни мебели и обзавеждане в монохроматична сива палитра. Огромният килер за съхранение съвпада с тапицерията на леглото и тапета, за да създаде илюзия за ширина. Съвременните произведения на изкуството и масичката за кафе добавят еклектичен микс от свежест на фона. Уникалното допълнение към стаята обаче е голямата висяща лампа, която създава вкусна игра на светлина и озарява пространството. Подходящият килим с ивици придава достоен вид на стаята.

16. Модерни съвременни мебели за спалня:

Модерни съвременни мебели за спалня

Черното е цветът на шик и бунт. Създайте модно изявление във вашата главна спалня с тези луксозни черни мебели, които превръщат цялото пространство в блестящо. Скринът и таблата се отличават с една и съща тема на хоризонтални ивици, докато кръглата сива подложка за крака привлича погледа от черната палитра. Зашеметяващият черен полилей и фар на скрина увеличават стила на стаята.

17. Шведски мебели за спални:

Шведски мебели за спалня

Този прост дизайн на спалнята има неутрален подтон с игра на светли цветове. Леглото е тапицирано в различни нюанси на кремаво, бледо синьо и златно и изглежда примамливо великолепно. Нощните шкафчета и шкафовете съвпадат с кремавия нюанс на леглото и добавят усещане за елегантност в стаята. Плюшеният бял килим създава сияние в стаята и е изключително модерен в стил.

18. Турски мебели за спалня:

Дизайн на мебели за спалня в Турция

Увийте очите си около този прекрасен турски модел спалня с изящни мебели. Леглото е облечено с луксозна тапицерия в бежов нюанс с пъстра комбинация от възглавници, добавяща към забавния коефициент. Шкафът за съхранение и нощното шкафче са декорирани в атрактивен модел, който съответства на зашеметяващата табла на леглото. Разкошните полилеи от двете страни на леглото и масивното огледало на фона създават усещане за лукс, увереност и изобразяват гладък стил.

19. Декорация на мебели за спалня:

Декорация на мебели за спалня

Тази съвременна спалня е изпълнена в класически черно -бели нюанси. Обзавеждането е изцяло в жив нюанс на кремаво бяло и създава илюзия за откритост и въздух в малкото налично пространство. Красивият черен цветен релефен килим и изкуственият черен килим са истински освежаващи за окото и добавят към блясъка на стаята. Зашеметяващата черна картина на бял фон и зеленото растение на прозореца перфектно допълва стила на спалнята.

20. Дизайн на мебели за спалня Дзен:

Мебели за спалня Дзен

Тази супер стилна спалня има дзен атмосфера, създадена от нейните ултрамодерни и елегантни мебели. Уникалната табла на леглото съвпада с дизайна на гардероба, който има огромно огледало, което отразява светлината и насърчава открито усещане за пространството. Медният модел на шкафа и леглото също е включен в нощното шкафче и висящите лампи и създава необичайна цветова игра в пространството. Неутралният сив фон гарантира, че зашеметяващите мебели се открояват.

Модерните мебели за спалня се предлагат в цял набор от дизайни и завършвания. Създайте свой собствен стил, като експериментирате с обзавеждане, цветове, осветление, тъй като има нещо за всеки в какофонията на интериорния дизайн. Открийте наистина гениален дизайн на мебели за спалня и разгърнете таланта си, за да създадете модерен дизайн, който със сигурност ще ви извади от леглото всяка сутрин. Надяваме се, че нашите супер стилни дизайни на мебели за спалня са ви вдъхновили много.