цъфтеж на рафт за книги английски причудлив

Bloom библиотека от Raw Edges

Лондонското дизайнерско дуо Сурови ръбове представи нова и ярка библиотека с форма на стан, където можете да покажете романите на млади британски писатели. Стелката за книги Bloom е създадена за Британския съвет. Задачата беше да се популяризират научнофантастични произведения на млади британски писатели от списание Granta.

Червени нишки с различна височина – Рафт с книги Bloom

bloom книга рафт дизайн английски дърво рамка идея

Raw Edges идва с дървена рамка, подобна на стан – оттам и името. Книгите са поставени върху червените нишки, на различни височини. Тази изключителна библиотека съдържа роман на всеки от авторите на Granta, които са публикували своите произведения от 1983 г..

Тази много специална и дори екстравагантна лавица за книги беше показана този месец в Salone Internationale del Mobile по време на Седмицата на дизайнерите в Милано. Разгледайте страхотните снимки в нашата картинна галерия, там ще намерите най -добрите мебели и осветление от Салона в Милано, а също така можете да се възхитите на други интересни продукти от изложението в Милано 2013!

Дървена рамка, подобна на стан

дизайн на полица за книги английска дървена рамка   Разнообразие от книги за четенеБлум книги рафт дизайн английски четец дървена рамка

Пазете книгите

цъфтеж на книги рафт дизайн английска дървена рамка сурови ръбове

Дизайнерско дуо Raw Edges с техния проект

bloom книги рафт дизайн английски писател на дървена рамкаСтранен дизайн и практическа цел цъфтеж на книги рафт дизайн английски дървена рамка интерес

преведено и редактирано от Сабине